Колко струва Toyota Land Cruiser на старо

10 Септември, 2018 10:10
26 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 15086
Автор: Радослав Славчев

За да отпразнува 30-годишния юбилей от момента на пускане в производство на легендарния всъдеход Land Cruiser 70, през 2014-а компанията Toyota извади серия от нови автомобили, които са едно към едно с оригиналните.

Ограничената серия обаче бе само за "богоизбрани" и се изкупи като "топъл хляб". За всички останали остава пазарът на употребявани автомобили. В зависимост от модификацията и годината на производство, Land Cruiser може да се намери у нас в изключително широк диапазон - от 5 000 до 255 000 лв.

Моделът се произвежда от далечната 1951 година до наши дни. Новите модификации са с повече екстри и са по-комфортни, но определено отстъпват по здравина, надеждност и проходимост на по-старите версии. Така че ако искате здрав и сигурен всъдеход, то препоръчително е да се ориентирате към по-стар употребяван Land Cruiser.

Изборът на употребявани всъдеходи Land Cruiser у нас не е никак малък и всеки желаещ може да открие подходящия за него екземпляр. Цените на употребявани Toyota Land Cruiser са високи, но предвид тяхната надеждност, определено има защо.

Ако си купувате някоя от тези коли, можете да бъдете сигурни на почти 100%, че не е карана от жена. Така че ако искате истински всъдеход и сте фен на японската класика Land Cruiser, то вижте какви екземпляри и за колко пари се продават у нас ТУК.