Официално: Нова разкри съдбата на Гала

10 Септември, 2018 10:57
94 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 112260
Автор: Събина Андреева

От NOVA официално обявиха каква ще е съдбата на Гала и дали наистина ще напусне семейството на "На кафе". От медията завъртяха поредна реклама на предаването, която повдигна завесата около участието на блондинката.

В началото на септември стана ясно, че ще има доста нови лица в сутрешното предаване. Едно от тях е любимката от "Господари на ефира" Ева Веселинова. Първоначално феновете на шоуто решиха, че тя ще е ко-водеща на мястото на Стефан, който според слуховете ще влезе във "ВИП Брадър".

След мълчанието на Гала обаче и липсата на реклами с нейно участие за предстоящия сезон на "На кафе", започна да се тиражира версията, че блондинката, която е емблема на предаването, е аут от шоуто, а продуцентите искат тотално да променят визията на формата.

Зрителите обаче буквално се вдигнаха на бунт, заявявайки, че, ако Гала не е част от "На кафе", то те няма да гледат въобще телевизията през сутрешните часове. Вчера стана ясно обаче, че любимата на Стефан си остава титулярна водеща. Репортерката от "Господари на ефира" ще ѝ помага във воденето. Продуцентите хвърлиха и още една бомба - Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов също влизат в предаването. Двамата най-вероятно ще влязат в ролята на ВИП коментатори на случващото се в Къщата на Големия брат. Очаква се към тях да се присъедини и чаровната Маги Сидерова. Не е ясно обаче дали и бившата брадърка Зейнеб ще е част от "На кафе". Присъствието ѝ все още липсва от всички реклами и анонси за предстоящия сезон, но пък красавицата упорито рекламира старта на предаването, което навежда на мисълта, че Гала не е забравила за приятелката си и тя също ще има своя принос за печеленето на аудитория.