10 Септември, 2018 11:22 29 364 33

Така ще изглеждат новите "шкоди" отвътре

  • skoda-
  • rapid-
  • vision rs
Така ще изглеждат новите "шкоди" отвътре - 1

Както е известно, чехите от Skoda подготвят за предстоящото в началото на следващия месец автоизложение в Париж, един концепт с двойно предназначение. Това е шоукарът Vision RS, който едновременно ще намекне и за двете направление, в които чехите са съсредоточили усилията си.

Първото е, че Skoda подготвя изцяло нов компактен автомобил, който ще е разположен между Fabia и Octavia и най-вероятно ще замести Skoda Rapid Spaceback (може и да е със същото име). В официалното съобщение до медиите обаче се казва, че новият модел ще разшири гамата, а няма да заменя някой от сега съществуващите модели.

Така ще изглеждат новите "шкоди" отвътре

Освен това концепцията ще покаже новият дизайн, с който ще бъдат "облечени" спортно ориентираните модели на марката, носещи обозначението RS. След като показа как ще изглеждат наточените коли Skoda отвън, сега беше разпространен и ескиз, показващ новите интериорни решения.

Налични ще са четири отделни кресла по схемата 2+2, а на таблото ще има виртуална комбинация от прибори и няколко сензорни дисплея. Скоростен лост липсва, а на негово място се появява миниатюрен джойстик селектор.

Предвид сравнително нискобюджетният статут на марката, най-ярките интериорни решения най-вероятно няма да се появят в серийни модели, но общият стил ще е този - строг, модерен и хоризонтално ориентиран.

Така ще изглеждат новите "шкоди" отвътре


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гонзо виелицата

    31 21 Отговор
    Едно към едно копнато от пежо и ситроен!

    Коментиран от #13

  • 4 1234

    24 8 Отговор
    първите недодялани скици на ауди ги пускат в шкода,а6 изглезжда така от 4г.
  • 5 ПРЪЧА

    18 64 Отговор
    САМО КАТО ЧУЯ ИМЕТО "ШКОДА"И МИ СЕ ПОВРЪЩА

    Коментиран от #7

  • 6 гост

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Папуняк кар":

    Вече го има , нарича се челно стъкло , с това подготвят такива като теб , че наведнъж ще им дойде множко , ама до 4-5 години няма да ви се размине , гаранция , хахахах !!!!
  • 7 Умен

    26 6 Отговор

    До коментар #5 от "ПРЪЧА":

    Щом си ПРЪЧ... само кози за теб !!!
  • 8 хой

    7 27 Отговор
    Няма да се научат скоро нито как се правят каруци, нито как коли.............
  • 9 Хайхой

    9 6 Отговор
    Еййц гуем чиливизур турили и волан от Citroen GT
  • 10 Gogo

    32 7 Отговор
    Какво толкова имате против марката шкода? Пръч ли си козел ли си не знам но имам чувството, че ти дори нямаш кола и си някои комплексирано смачкан от живота Дечко!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 гост

    10 10 Отговор

    До коментар #3 от "Гонзо виелицата":

    Да, но за кола от ПСА ще дадеш 50х.лв с всички необходими екстри и асистенти, а за толкова няма да може да се доближиш до Шкода с подобен интериор. Тествах 5008 и е страхотна кола с много еластичен и малък двигател, който си върши работата въпреки голямото на размери купе и огромното пространство за пътниците отзад. Шкода само в базовото оборудване е с добра цена, но е пък толкова сива и скучна, че трябва да си зареден с огромно количество емоция, за да компенсираш скуката вътре.

    Коментиран от #14

  • 14 Телевизора на Елвис

    13 16 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    За кола от PSA да се дават 50 хиляди лева е извращение.
    Както и за Шкода впрочем.
    Както и за разни корейски вестници (Хюндай)
    Изведнъж всички турнаха по един тъч-скрийн и си повярваха, че са премиум- сегмент, а са прекалено далече от тая работа, но на цени вече го докарват, че и охохооо.
    Мъка драги зрители, мъка.

    Коментиран от #15, #25

  • 15 Бухахахахахха

    15 4 Отговор

    До коментар #14 от "Телевизора на Елвис":

    Тогава дай 100хил.лв за същото но от Ауди или БМВ и няма да си извратен.
  • 16 123

    15 9 Отговор
    Най-обичам да чета мнения на хора, които не са се качвали на Шкода, с изключение може би на 120Л или на такива, които карат талиги на по 20 години. Изказванията се отличават с изключителна компетентност, като по темите футбол и политика. Вярно, че картинките са малко в стил комикс от 50-те и новия модел няма да изглежда точно така, но да сравнявате Шкода с френските недоразумения е доста смело. И за да не съм голословен - отивате в някое представителство и правите един тестдрайв. Няма да ви откажат, нищо че вероятно няма да си купите нова кола. Поне ще ви остане хубав спомен за цял живот и някаква постижима цел в него. И само за допълнение една прилично оборудвана Октавия, която е прекрасен мултифункционален автомобил е в диапазона 30-35 хил. спрямо което, може би само Рено може да покаже нещо смислено - новия Меган например.

    Коментиран от #17

  • 17 Слабо

    8 7 Отговор

    До коментар #16 от "123":

    Първо, ти си същият хейтър против които говориш. Ти колко и какви френски коли си имал, че да говориш за изврашения? Аз също гледам нова Октавия, ама за да стане горе-долу причина отиват над 45К.
    Винаги бих си взел Пежо, ама идват много скъпи за съжаление.

    Коментиран от #26, #32

  • 18 ККК

    1 5 Отговор
    Дори на някой и да не му заприличва, както и на мен, че е същия както на интериора на тези- слагани в повечето от PSA Group, не знам дали ще се намери някой, който да отрече, че след показателните Шкода Супърб 2005 и последващият предшедьовър Шкода Супърб 2009-2013, всичко в Шкода взе обрат и поврат и то в съвсем друга посока. Сякаш тръгна някак надалеч от класико-авангардното, търсещо изявата пред световните прожектори, а по-скоро вече в бутиков шик и обиране на крайните вкусове. И някак заприлича на PSA Group. Та то PSA Group е олицетворение на шика и екстравагантността. Сякаш по-скоро му дадоха път да се "бори" с конкуренцията на PSA Group, отколкото да прави вътрешнофирмена конкуренция, така като беше с изброените модели на Супърб. Но да се конкурира с PSA Group, защото с другите е трудно, даже невъзможно, може би?
  • 19 РАП ЧИЧАК

    6 4 Отговор
    Това ШКОДЕ с тези 20 цолови жанти е идеалнУ за българската действителност а именно изорани от кратери и дупки пътища в градовете и извън тях ! От сега си представям някъв 40 годишен преуспял чичак тип гъзар с бяла тарикатска ризка и слънчеви очила в Шкодето блъскащ си главата в волана докато минава през поредния Софийски или Варненски кратер на пътя !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Байчо

    8 5 Отговор
    Шкодата винаги е била предния (стария) модел на WV ... Съседите ми смениха нова Октавия с нов Супер - големи пръчки (дънери)
  • 22 Тарабойша Хитранов

    8 11 Отговор
    Шкодата е пръчка и боклук всички досега изглеждат еднакво не можеш ги различи коя кой какъв модел е скучни грозни пръчки - геги за селяци
  • 23 Коко

    4 10 Отговор
    При качеството на бирата чехите ги признавам, надминават дори германците. Но при колите... - е няма как. Не струва шкодичката и това е.

    Коментиран от #28, #29

  • 24 Шкодилак

    4 4 Отговор
    Шкодата е идеална за Горун, Горна Оряховица и Карнобат.
  • 25 АЛФА Q4

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Телевизора на Елвис":

    ООООО А ТОЯ ГРОЗЕН ТАБЛЕТ ПОСРЕД ТАБЛОТО НА ( МЕРЦЕДЕСА) ГОЛЕМА УБАВИНЯ,,, Ц,,Ц,,,Ц,,,Ц,,,Ц,, Ц,,,,
  • 26 Българин

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "Слабо":

    Добре оборудвана октавия е около 40хил. лева и е по добра като изработка от пежото като мотори бензина при шкода е по добър дизела при пежо побеждава
  • 27 vasik atanasova

    4 1 Отговор
    то си е ауди
  • 28 аналитик

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Коко":

    Защо да не струват Шкодите? Здрави работяги с наглед нелуксозно излъчване, само Супърба е по-лукс, те вършат добра работа. Йети е чудесен СУВ. Двойното им, двигателите са ВАГ. А колко премиум автомобили от Мерчо, БМВ, Роувър и др. дават по-често дефекти и от Шкодите. Октавията е добра също. Фабията не ми допада на фасон, но става. И Пежото, Чеврона, също правят добри коли. 205, 206, 207, Саксо, С3... са хит сред дребосъците. Няма идеална кола, дори Ролса дава аварии. Но ремонта му е скъп...
  • 29 аналитик

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Коко":

    Чехите правят хубави стоки. Купих си няколко уреда с марката Hecht, усещането е доста пфиятно. Верижен трион, ъглошлайф и кастрачка за клони. Исках и тример но бяха изчерпани и не ми се чакаше. Шкода съм карал малко за малко чужда Октавиа. Подчинява се добре, стои стабилно, добър 1.9 ТДИ, еластичен, икономични са, а комбито е с огромен багажник. Не би я харесал само маниак на свръхлукс. Но си има Ауди за целта. За всяка цел има и автомобил.
  • 30 СУПЕР. ПАТРИОТ

    2 0 Отговор
    А ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА НАШАТА ПЪВА КОЛА :
    Тя е невидима , с един кон или вол .
    А може и 240 магарета , супер добра марка.
    БЕЗПЛАТНА Е , ПОЛЗВАЙТЕ Я СЪС ЗДРАВЕ . АЙДИ СЪС ЗДРАВЕ
  • 31 Русенец

    2 0 Отговор
    Ама как по модерному е използвана френската чуждица "ескиз", вместо скица, малиии..... и това докаро голям рейтинг на статията. Щом и журналята почнаха да забравят нашенски, ясна е работата. Иначе, нямам нищо против Шкода, освен че този интериор мяза на гримьорна. Много изчанчено.
  • 32 123

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "Слабо":

    За извращения не съм говорил, а за недоразумения. Но, това че не правиш разлика е проблем на образователната система. За щастие не съм имал френска кола, но съм имал приятели с подобни, включително нови от магазина, които си скъсаха нервите с тях. Пак правя уговорката - изключвам Рено. Шкодата е здрава, непретенциозна и предлага огромен обем вътре за парите си. Октавия, бензин, 150 к.с. - оборудване Вижън, което много високо е 35-36 хил. Не се сещам какви още екстри може да ми трябват за 10 хил. отгоре. А най-хубавото е, че след 4-5 години, като я продавам ще е запазила доста повече от 50 % от стойността си, докато Пежото ще се чудиш на кого да го подариш за 20-30 % и пак трудно ще намериш подобен балък.
  • 33 Правешко Ханче

    0 1 Отговор
    Чехите Знаете ли момчета те имат и много много хубави жени. Ааааа ако не знаете да ви Светна.