Last news in Fakti

12 Септември, 2018 00:30 9 859 10

4 препоръки на сексолози за по-добър секс

  • препоръки-
  • секс-
  • сексолози

Повишаването на удоволствието от секса между двама партньори не изисква нито един от тях да излиза от своята зона на комфорт

4 препоръки на сексолози за по-добър секс - 1
Снимка: Shutterstock

Сексът може да се издигне до средство за общуване на много по-високо от чисто физическо ниво. И понеже при много двойки подобен напредък все още не е постигнат, независимо откога са заедно, експерти в областта на сексологията и сексуалната терапия се събират, за да обобщят теоретичните си познания във вид на няколко препоръки за по-пълноценен секс.

Според експертите повишаването на удоволствието от секса между двама партньори не изисква нито един от тях да излиза от своята зона на комфорт, пише puls.bg. Достатъчно е да се внесат няколко леки корекции в подхода и изпълнението на сексуалните техники.

1. Бъдете отворени за нови изживявания

Сексуалните терапевти посочват, че само с разнообразяване на сексуалните техники и склонността да се опитват нови пози и подходи може да се гарантира, че ще се опознае широкия и необятен свят на сексуалното удоволствие и това що помогне за укрепване на взаимоотношенията.

2. Изпробвайте секс играчки

Кой казва, че секс тройката като най-фанатично възприемана сексуална фантазия задължително изисква третият присъстващ да е човек? Според експертите това спокойно може да е и някоя от широко популярните напоследък секс играчки, които се предлагат в най-разнообразни форми според пола на потребителя.

3. Гледайте заедно еротични филми

Гледането на еротични филми винаги се асоциира с някаква тайнственост и усамотение, но според специалистите коренното преосмисляне на това отношение може да доведе и до коренни, при това позитивни, промени в качеството на сексуалните изживявания. Нищо не пречи да опитате дали са прави.

4. Присъствайте не само тялом, но и духом

Да се запази фокуса по време на секс е изпитание за хората, които делят една постеля от години, но пък липсата на отдаденост се счита за основен признак на влошаване на сексуалните взаимоотношения. В природата на съзнанието е заложено да се носи къде ли не, но нека поне по време на секс то бъде фокусирано върху партньора.

Споделянето на пикантни тайни от спалнята и секса е рядко явление дори между най-близки приятелки (и добре че е така). Сексолозите обаче имат доста по-развързан език в това отношение и дават тези препоръки именно на база личните си наблюдения върху несъвършенствата в сексуалния живот на отделни свои пациенти.

Точно това е повод да твърдят, че придържането към споменатите препоръки ще издигне секса до по-високо надфизическо ниво и ще го направи по-пълноценен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    14 2 Отговор
    Най върховния секс е когото две души се любят ' тогава сяко движение е наслада! !!!
  • 2 Пикфорд

    5 2 Отговор
    Секс ,секс ,секс!Дотолкова ми се е набила в главата тази дума,че за друго не мисля!!!!!!Точка 4 ,задължително я спазвам!!!!!!
  • 3 дядо Пейо

    9 2 Отговор
    Аз съм дядо Пейо от пенсионерския клуб на 4-ти километър.Сакам да кажа, че изпълнявам точка 4, като си мятам мъдите над врата, за да държа бичкията близо до баданарката.Хвърлил съм едно око на една баба., щото с другото веке не виждам, ама мога да онождам само като вида бабичката
  • 4 гост

    2 3 Отговор
    Онождам е селска и гнусна дума!А който иска да го оножда дядо Пейо, да му е честит!!Аз искам секс с епилирани дупета!!!!!Доколкото съм чувал ,4 километър е престижно заведение за софиянци!За мераклиите има и по близко подобно заведение!!!!!Да пази Бог!!!!

    Коментиран от #6, #8

  • 5 Пухина

    5 0 Отговор
    Две души от първи век,таз душа камбана,музика лъчи,две очи взират се в тъмнината ,за да открият истината или лъжата!Да го ева тоз лъжлив живот със всичко лъжливо в него!!!!
  • 6 Зорлем

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Секс с дупета?! Които имат нужда от епилиране?! Знам, че е модерно, а напоследък дори желателно, да се практикува такава "мъжка любов", ама това ти репчене на "дядото" си баш Хърбел да се присмива на Щърбел.
  • 7 Телевизора на Елвис

    3 0 Отговор
    Едни и същи глупости притоплени пак.
    Аре стига вече.

    Коментиран от #9

  • 8 другарю бивш милиционер

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Ти отдавна се издаде, че си падаш по униформени. Ама не се притеснявай, аз няма да кажа нищо на другите съфорумци.
  • 9 камера

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Телевизора на Елвис":

    И аз няма да кажа!!!!То е в твой стил,казвай!Какво има за казване!?Бизнеса ти е с балонджиите,не с мен!!!!!
  • 10 Пухина

    3 0 Отговор
    Важното ,че не си падам по такива като Сандокан и Гурко!?Ама знаеш ли?!Манджите са притоплени на стиснатите!!!Дето всеки ден ядат буламач и супа топчета!!!!!!