Last news in Fakti

10 Септември, 2018 15:34 4 156 5

Иран показа как се побеждават суперсили

  • иран-
  • армия-
  • али хаменей

Али Хаменей призова за повече сили от иранската армия

Иранският лидер аятолах Али Хаменей призова армията на страната да увеличи силата си, съобщи РИА Новости.

Хаменей говори по време на церемония по дипломирането на кадети от редовната иранска армия. Според него е важно иранската армия да вдъхва безпокойство у съперниците на страната.

„Увеличете силата си възможно най-много, защото тя ще стресне врага и ще го накара да отстъпи. Иран и иранският народ устояха на Америка. Ние доказахме, че ако една страна не се поддава на заплахите на хулиганите и разчита на собствените си сили, тя може да накара суперсилите да отстъпят. Те могат да бъдат победени“, заяви Хаменей.

В момента между Иран и САЩ има обтегнати отношения. Те започнаха, след като президентът на САЩ Доналд Тръмп оттегли страната си от споразумението за иранската ядрена програма.

Хаменей разговаря и с командирите на силите от Аденския залив чрез сателитна връзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El comandante

    10 9 Отговор
    Хаменей акбар!!!!!!!,
  • 2 ДПС в бг

    20 3 Отговор
    В основата на всички световни конфликти са чифутите от червения интернационал.Евреите и техните братовчеди- арабите,са голямата заплаха за човечеството.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Импотентен русофил

    11 9 Отговор
    Хаменей акбар, Путин акбар, Ердоган акбар. Да живее руско-мюсулманската мъжка дружба!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.