11 Септември, 2018 11:05 4 334 2

Как британка се стопи с 44 кг, за да облече мечтаната булчинска рокля? (СНИМКИ)

  • булка-
  • промяна-
  • начин на живот-
  • мечтаната булчинска рокля-
  • сватба-
  • булчинска рокля-
  • отслабване-
  • здравословно

За да успее да влезе в 5 размера по-малката рокля, която била купила, жената коренно променила начина си на живот

Как британка се стопи с 44 кг, за да облече мечтаната булчинска рокля? (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Какво ли не би направила една жена, за да се появи като принцеса на сватбата, за която мечтае?

Жените са способни на всичко, стига да имат цел, към която да се стремят. Именно такава цел си поставя британката Рейчъл Сийдъл, която успява да свали цели 44 килограма, за да облече булчинската рокля на мечтите си.

136-килограмовата бъдеща булка от град Блекбърн, Ланкашър е успяла да постигне целта си само за година и половина, пише в. Sun.

Четиридесет годишната Рейчъл получила предложение за брак от своя любим през лятото на 2016-а. Рейчъл нямала намерение да се омъжи с "типична плюс сайз размер рокля с права торбеста кройка". Тя искала нещо различно и заради това решила да се втали и обезателно да облече булчинска рокля размер 44 (размерът е по европейската номерация, отговаря на 50 размер за дрехи по българската).

Как британка се стопи с 44 кг, за да облече мечтаната булчинска рокля? (СНИМКИ)

За да е сигурна, че няма да се откаже от поставената цел, тя купила предварително роклята, която в онзи момент била 5 размера по-малка от дрехите, които носела.

Как британка се стопи с 44 кг, за да облече мечтаната булчинска рокля? (СНИМКИ)

Сийдъл започнала да ходи редовно на плуване и правела между 50 и 70 дължини четири или пет пъти седмично. Освен това тя рязко променила и своите хранителни навици.

Училищната социална работничка открила, че благодарение на новия си, по-здравословен, начин на живот, тя не само топи килограми, но и се чувства физически по-добре.

Как британка се стопи с 44 кг, за да облече мечтаната булчинска рокля? (СНИМКИ)

"Моите хранителни навици също се промениха. Замених лошата, нездравословна храна с по-добра. Преди обичах да слагам майонеза на всичко, което ям. Вече не го правя! Вече не използвам и мазнина, когато готвя, а в чантата си винаги нося някакъв плод", разказва тя.

Благодарение на промяната в начина си на живот, британката постигнала впечатляващи резултати, сваляйки цели 44 килограма от своето тегло. Тази трансформация помогнала на Рейчъл да повдигне и самочувствието си.

"През цялото това време не съм гладувала. Просто започнах да се храня по-правилно", споделя тя.

Три седмици преди сватбата, състояла се тази пролет, тя успяла да постигне мечтата си и да се побере в избраната булчинска рокля.

Сега тя продължава да следва същия здравословен режим и се надява нейното "чудо" да вдъхнови и други жени с наднормено тегло да последват примера ѝ.

Как британка се стопи с 44 кг, за да облече мечтаната булчинска рокля? (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛИЛИ

    6 0 Отговор
    Естествено, че за да си дебел е ЛАКОМИЯ и нищо друго !!!!! Познавам жени дебели , които ядат наведнъж по половин тава баница или по 7-8 пълнени чушки , по половин хляб с кофичка кисело мляко за закуска! !!?????? Все били гладни и свят им се вие ако не се наядат, пардон....натъпчат !!!!
  • 2 233

    6 0 Отговор
    Апа пак си е отврат!!