11 Септември, 2018 16:28 11 603 5

Мис Вселена загина при трагични обстоятелства

  • мис вселена-
  • мис свят-
  • трагедия-
  • трагично-
  • смърт

Носителката на титлата от 1995 не успя да пребори рака

Мис Вселена 1995 почина на 45-годишна възраст след дълго боледуване. Челси Смит е починала в събота, след като през пролетта на 2017 ѝ е поставена диагноза рак на черния дроб, съобщи говорител на семейството.

Смит започва кариерата си като модел и Мис през 1994, когато печели короната в местния конкурс за красота Мис Главстаун. През следващата 1995 печели Мис Тексас и Мис САЩ. Тя е първата мулатка, която печели цели 3 корони, както и първата жена от Тексас, която печели Мис Вселена.

Семейството ще организира служба в чест на Челси Смит през октомври в Хюстън.

През август Смит се мести да живее в дома на майка си, където остава и до смъртта си.

Изявление на семейството на бившата Мис Вселена гласи, че " тя е пример за младите жени по цял свят".

"С болка в сърцата ви споделяме новината, че Челси СМит почина след дълго боледуване. Челси беше обичана дъщеря, племенница и приятелка. Ще ни липсва заразителния ѝ смях, радостта от живота, както и свободния ѝ дух. Тя остави отпечатък върху всички, които я познаваха."

"Ако хората искат да ме познават", каза пред медиите Челси преди да почине, "Мисля, че е важно да знаят, че аз съм наполовина черна и наполовина бяла и това никога не е било недостатък."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванкат

    28 3 Отговор
    нетрябва ли след като излезе нова мис старата да е вече бивша мис а да не говорим за мис от преди 20г или вие просто сте си неграмотни

    Коментиран от #3

  • 2 Иво

    31 0 Отговор
    Отново разминаване между заглавието и същността на ,, матриала” - кои са трагичните обстоятелства?!
    Да припомня, че по - скоро е трагична смъртта на ТАЗГОДИШНАТА мис Свят, Сания Шакирова , сполетяла я в такси, което се блъснало в ограда на гробище... ,
    а не ( очаквана) смърт след продължително, нелечимо заболяване.

    (Граматиката няма да коментирам, все пск обръщайте внимание на глаголните времена... !)

    Коментиран от #4

  • 3 793

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ванкат":

    Или си писал поста си с много префинена ирония, или нямаш никакво право да говориш за неграмотност!
  • 4 691

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Иво, едва ли е "разминаване" в заглавието! По-скоро на Събинчето и плащат на "цъкане" върху заглавието, и тя е направила необходимото, за да си докара повече "цъкания"! ;)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.