11 Септември, 2018 20:00 7 087 51

Вербуван агент разпознал килърите на Скрипал

  • сергей скрипал-
  • великобритания-
  • агент-
  • аполо-
  • русия-
  • вербуван-
  • новичок

Той разкрил истинските имена на руските агенти

Вербуван агент разпознал килърите на Скрипал - 1
Снимка: БТА/ AP

Руските агенти, натоварени със задачата да убият Сергей Скрипал във Великобритания, са били идентифицирани от друг руснак, съобщи британското издание „Дейли експрес“, позовавайки се на информация на разузнавателните служби.

Сергей Скрипал и 33-годишната му дъщеря Юлия бяха отровени с „Новичок“ в началото на месец март тази година. Двамата оцеляха по чудо. Оказва се, че руски агент с кодово име „Аполо" е бил вербуван от британските силови служби седмици след инцидента и е изиграл важна роля в разследването.

Руският агент е бил вербуван от британските тайни служби в италианската столица Рим. Въпреки че е бил на служба в руското посолство там, истинската му работа е била да събира класифицирана информация за НАТО. Агент „Аполо" е бил вербуван от британците. Те му показали снимки на двамата руснаци – Александър Петров и Руслан Боширов, които били сочени за похитителите на Скрипал.

Агент „Аполо" ги е разпознал и е издал истинските им имена на британските служби. Те отдавна знаели за тях, но информацията не била разгласена в медиите, защото в Лондон се надявали двамата руснаци да излязат извън Русия отново и да бъдат арестувани. Това обаче едва ли ще се случи някога. Русия отрича да има връзка с аферата „Скрипал“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    63 16 Отговор
    Колко пари му дадоха за да ги припознае като агенти на ГРУ? А данъжи взеха ли му на денгите?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Путин е дребно злобно говедо

    23 42 Отговор
    Мястото му е на бесилката в Хага.

    Коментиран от #7, #10, #14, #16, #21

  • 5 Роги

    57 15 Отговор
    Аман от тия простотии,вече не знам дали останаха хора да вярват в това.Самите англичани не вярват в това и им писна.
  • 6 Реалист1

    35 11 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Поредния тъп сценарий. И този в Сирия.
  • 7 аналитик

    37 10 Отговор

    До коментар #4 от "Путин е дребно злобно говедо":

    Много си нервен днес? Иди измий си очите и ела пак! Малко ме съмнява инфото. Излиза, че Аполо познава цялата численност на руските служби. Ако не е работил с двамата припознати, ако не е техен резидент, ако не работи с досиетата им, Аполо няма как да знае, че са агенти? А службите не раздават имената на агентите си в посолствата. Дори агентите не е желателно да контактуват с посолствата, защото се наблюдават. Приказката за тия двамата явно продължава по сценария.... Ако да речемАполо познава тия двамата, това не значи, че са отровили те Скрипал. Все едно е аз да срещна Иван4о от нета в Лондон и да кажа, че той е отровил Скрипал, понеже е хареваРусия и прави яко лизкане на Ердо? Аполо ако не е резидент на двамата руснаци или не е имал общидела с тях, не може да е сигурен дори, че са от службитд. ФСБ не би дало резидент на еднократни килъри, а само паспорти и резервни варианти заизмъкване и оръжие но не би рискувало резидент, защото провалят ли се, провалят и него... Аполо може и да е бил обучаван с тях наедно? Но не може да е сигурен, че те са килърите.
  • 8 Хк+йххххйххх

    32 11 Отговор
    Английски филм бе грам доказателства.
  • 9 Бах

    33 10 Отговор
    Ако е истина за този агент,то дните са му преброени.Елементарно е да го установят Руснаците.За мен това са глупости на Англичаните.Иначе е добре че Руснаците ликвидират всички предатели.
  • 10 аналитик

    23 8 Отговор

    До коментар #4 от "Путин е дребно злобно говедо":

    Понякога се засичат и понати агети. Аполо е станал информатор. Може да познава двамата, може и да са агенти, но не може да знае дали не са си изпълнявали нещо дфуго или свои дела. Ако агент получи заповдд да убие Скрипал без патлак, никога не би използувал Новичок, защото ще остави следа. Спокойно може да покаже речите на Винету от първимандат и досега и Скрипал ще умрат от смях, като гледат реалността ни. Ако агенти получат заповед да убият Скрипал и ако стигнат до него, те щяха да са го убили. А щом са напуснали без да е мъргъв Скрипал значи не са били тези двамата нито други агенти на ФСБ или ГРУ. Не вярвам че тия двамата са убили Скрипал.
  • 11 МиГ 23

    26 10 Отговор
    Агент на ГРУ едва ли ще "подаде". Статията 99,5% е лъжа.
  • 12 Щурчо

    22 7 Отговор
    Интересно, Скрипал бил предател и за това бил обгазен ... Това ако е така, тоя припознаващия на какво се надява ... Конците изглеждат доста бели .. , поне както е написано ..

    Коментиран от #15

  • 13 среднощен

    21 7 Отговор
    Многократно преподгряваната гозба прокисва..!
  • 14 Бат Вальо

    15 5 Отговор

    До коментар #4 от "Путин е дребно злобно говедо":

    Ха ха ха ... Иперкал си тотали
  • 15 Бах

    19 6 Отговор

    До коментар #12 от "Щурчо":

    Те Англичаните живеят още във времето на Шерлок Холмс.Пълни смешници.
  • 16 Бах

    12 6 Отговор

    До коментар #4 от "Путин е дребно злобно говедо":

    Мястото Му е на майкати между краката!

    Коментиран от #23

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 898

    7 2 Отговор
    Искам и аз да ги разпозная
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Барчо

    8 4 Отговор
    Щеше да е много смешно, ако не беше толкова жалък опит. Аз пък чух че вербуван английски агент от Ми 6 дето работел там, ма главната му задача била да събира данни и да ги праща на руснаците и се казвал Рамбо дал отчет че .... ма това е тайна.
  • 21 Дивуй

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Путин е дребно злобно говедо":

    Ти не разбра ли? САЩ ще разтурят съда в Хага, искал да съди американци
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ghost1

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Бах":

    Внимавай когато използваш роднински квалификации.
  • 24 стоян георгиев

    3 6 Отговор
    както писах в друг пост няма да е далече времето когато на вратата на тези убавци ще почука техен другар и ще ги самоубие ако не го стори те ще бъдат тотално разконспирирани като имена ,местоживеене както и лични подробности.

    Коментиран от #25

  • 25 аналитик

    10 5 Отговор

    До коментар #24 от "стоян георгиев":

    Те вече са разкрити. На снимката са терминалите на зоопарка, където маскирани като обезяни и пами агенти на МИ 5 ги дебнат и щракат с Айфпните си. Зад тях е парка с кошчето, където уж са хвърлили одеколона с Новичока, намерен от феймъли клошари. Спрели са пред терминала запъхтени изпотени и уплашени - съвестта ги гризе, защото са вечеряли със сънародника и щерка му Скрипали, с които са се зашознали в бара и след вечерята са гримирали с Новичок. Чудят се да бягат ли или да идат в посолството, където да ги види Аполо? Младия е уплашен, визата му изтича, но мустакатия го успокоява, че те са двама берачи на ягоди по 13 евро на час и ще им ги подновят. На лицата им просто пише, че са от ГРУ и са дошли на конни надбягвания на живо и гонка на хрътки срещу залог. Алекс е нервен, жена му във видеочат му казва, че иска развод и не издържа на мисиите и отсъствията му повече и да избира или ГРУ или нея? Руслан го утешава той му е началник и му обещава работа на бюро и коледни надбавки за Скрипалите. В тоя момент Аплло отива до тоалетната, вижда ги и ги щраква с новия си Хуавей Р20 Ляйт, за да го пробва как е? Ашоло показва тази снимка на Кралската прокуратура и им дава досиетата на двамата, скрити в Облака на секретен файл на ГРУ. Те са разкрити. В ГРУ цуват Аполо на баба и дядо и се заканват за него да пратят одеколон НюКасъл, за да не ги заподозрат, а да заподозрат Лондон и Джонсъна Бориса. Това е тази заплетена история....

    Коментиран от #27, #34

  • 26 Тръмп

    4 10 Отговор
    Когато и да утрепам Путлер все ще е късно.
  • 27 стоян георгиев

    4 8 Отговор

    До коментар #25 от "аналитик":

    горе долу така е явно станало.лошото е че са ги хванали и сега вие съветските таваришчи почвате да измисляте историики за да размиете ситуацията.само че няма да остнат скрити тия двамата убавци и по стар съветски обичаи ще ги бутне единствения камион в селото дето са се скрили ,лошото е че ще ги бутне поне по осем пъти всеки и то съвсем случаино ,после ти пак ще обясняваш как шофьора не ги видял имало мъгла и така осем пъти подред.та наистина е смешно!

    Коментиран от #28, #32, #38

  • 28 аналитик

    6 4 Отговор

    До коментар #27 от "стоян георгиев":

    Не съм съветски гражданин. Не съм и болшевик пп убеждения. Но ми омръзна Соросоидите да ме правят на маймуна, като почнеш от протектора на Мутриландия Боце, през теб, че сега и английска прокуратура. Ще ти посоча неща, коото са алогични и затова не вярвам на официалната версия. Ето ги: Всеки агент иска да остане неразкрит. Всяка служба пратила агент също. Защо тогава ФСБ или ГРУ ще се подпише използувайки Новичок, ако и друг мяма това? Тия двамата спокойно биха напръскали Скрипал с НПГаз, а после биха ги убили и без пистолети и други. Ако са имали заповед да убият Скрипал те нямаше да си тръгнат без да са ги убили. А Скрипал са живи, казват англичаните? Второ. Агентите нямале да влязат с руски паспорти и щяха да излязат не на път за Русия след 48 часа, а като сръбски или други туристи за Германия Гърция Турция и др... А върви гибтърси сред хиляден поток без улики конкретно. Трето. Англичаните не биха жертвували Аполо ако е двоен агент и не го подозиратв Русия, за една снимка на Скрипал. Един двоен агент е по-полезен от един убит руски предател. Четвърто: двата различни официални сценария, представени от англичаните - лъжат като нашите тиквурници. Не може да има две официалнибверсии изявления. Значи, че нищо не е доказано. Изявление сецправи връздоказани неща, а не по подозрение. Следствието подозира, разследва, доказва, а прокуратурата образува разследване и завежда дело, а съда се произнася. Пето. Възможно е Аполо и

    Коментиран от #41

  • 29 ХайСикТер

    7 3 Отговор
    На принципа като при рекламите: - лъжи кал, лъжи кал, лъжи кал... и все нещо ще полепне в празните глави които сами не могат да мислят... а те и в бг са много!
  • 30 фалшиви новини

    8 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Двамата оцеляха по чудо..Цяло чудо как вярват на такива глупости.Специалист който измислил тази отрова каза -от това няма спасение. Обаче идиоти продължават като латерна, лъжат-мажат. А този Аполо пореден измислен герой,за пари ще ви каже и напише каквото искате, сигурно плащат му на килограм.Какво правят в целият свят с предатели? И него ще използват като Скрипал когато дойде време...Англичани ги тровят и после питат-кто виноват.
  • 31 E хе хе

    5 5 Отговор
    По-големи боклуци от англичаните няма.
  • 32 аналитик

    4 4 Отговор

    До коментар #27 от "стоян георгиев":

    Пето. Възможно е Алекс и Руслан да са пратени като резервна група, или по друг случай? Но не биха им дали нещо като Новичок за да не се компрометира руска служба. Ако бяха с Мерседеси, щяхте ли да кажете, че германци са ги убили? Освен това не са убили Скрипал, защото англичаните твърдят, че са отровени, но живи. Шесто. ОБЗО признава, че не познава състава на Новичок. Как тогава потвърди, че е използуван Новичок???? Можеш ли да кажеш, че си видял крокодил, ако не знаеш, какво е крокодил,? Симтоми на отравяне са сходни при повечето анаерални отрови. Седмо. Всички Соросоиди считате руснаците за примитиви, за злото. А и там има добри и лоши, ворове и човеци, каккто и в Англия, Сащ и тук и навред. Службите им не биха сторили грешка да тровят Скрипал с Новичок. Би ги компрометирало, а каквото е издал Скрипал, те вече не могат предотврати. Ако изпратят килъри няма да им дадат Новичок. Защото не действува бързо, а килърите нямат време да чакат три дни. Биха им дали нещо общоразпространено, примерно замразено кенгурско от 22 години, каквото ни внесоха да ядем. Скрипал би умрял веднага от пържолата, те не са свикнали да ги тровят като нас с всичко. Има над 10000 само растителни отрови познати и на почти всички служби отделно синтетични, отделно битови съединения срещани навред. Никой шеф в ГРУ, ФСБ не би пратилНовичок за Скрипал. Има бързодействуващи отрови, а газа БОВ действува по-бавно. Разбираш ли, защо не вярвам, че
  • 33 Румяна Костова

    7 1 Отговор
    Сапунката продължава.На хоризонта двоен агент Аполо,единствен разпознал двамата усмихващи се убийци.И не бил ги пратил сега Путин ,а те проявили инициатива ,за да му се подмажат и да ги забележи.Този Аполо като ходи в Англия,да пипа бравите само с ръкавици,ако му е мил живота.А дали Аполо не е третият симпатяга от тази дружина,действащ зад кадър?
  • 34 Румяна Костова

    4 3 Отговор

    До коментар #25 от "аналитик":

    Вашата версия е по-вероятно от официалната английска.

    Коментиран от #35, #37

  • 35 аналитик

    4 2 Отговор

    До коментар #34 от "Румяна Костова":

    И американски спейшълисти казват, че версията около Скрипал е фарс. Има и още нещо, което англичаните не правят, а то би доказало или опровергало. Те били скрили Скрипал и Юлия. Можеха да направят видеозапис, на който Скрипал да разскаже какво е станало? По-просто от това няма, щом вече твърдят че тия са отровили Скрипал. Ала Скрипал не се чува???? Тотален цирк е инглиш версията. Толкова ниско да падне Кралска прокуратура, в антируската кампания е жалко. Компрометира се цялото Правосъъдие.
  • 36 Стамат

    6 0 Отговор
    Хубаво е соросоидите да направят най трудното за тях да мислят Кой има повече основание да отрови Скрипал след като отдавна си беше изпял всичко . Преди световното по футбол и защо точно с новичок след като се знае че само руснаците имат такава отрова или може би не само.Има стотици други начини да ги затрият и без тази стратегическа отрова.След като ученият избягал в ФАЩ беше казал че ако е новичок спасение няма .А те оцеляха. Сбърканите хромозоми от острова са пълни циркаджия.Същите похвати на краварите .Трябва да има криза за да има наказани. Същото се случва в момента в Сирия . Тяхното мото на краварника е да направи зло защото ние сме добрите.
  • 37 аналитик

    6 1 Отговор

    До коментар #34 от "Румяна Костова":

    ,, Руският агент е бил вербуван от британските тайни служби в италианската столица Рим. Въпреки че е бил на служба в руското посолство там, истинската му работа е била да събира класифицирана информация за НАТО.,,
    - никоя служба и разузнаване не биха направили такова разкритие. Разбираш ли защо не вярвам на ингличаните за случая? Те посочват виновен, и започват да търсят подкрепа на обвинението си, дофи и с това, че логика и улики не съвпадат. Пусни слух в медиите и осгавк то ще се разпфострани? А дали е истина няма да им отщетем на електората... Тлва правят.
  • 38 аналитик

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "стоян георгиев":

    ,, Руският агент е бил вербуван от британските тайни служби в италианската столица Рим. Въпреки че е бил на служба в руското посолство там, истинската му работа е била да събира класифицирана информация за НАТО.,, - това никое разузнаване няма да посочи, нито английското. Това е директно разкриване на двоен агент. Английската версия е лъжа, а ти Соросоиде надъхан си просто? - СОРОСОИД РУССОФОБ, нищо друго. След такоса изявление КРАЙ С АПОЛО и негови връзки като агент. А това МИ5 не би стофило. Длри и да е сменен посланника, дори и Аполо да е сменен, то двоен агент не се разкфива, ако не искат да го съсипят. Но ако не им трябва просто и да не го търсят няма нужда и да го огласяват. Разбра ли Соросоиде надъхан, защо НЕ вярвам в официалната версия? Тя е АБСУРДНА, макар и логична. Да ГРУ би искало да умре Скрипал за предателство. Но агентите биха го убили и биха се уверили, че е умрял, а не просто да го напръскат и избягат...
  • 39 Гост!

    4 0 Отговор
    Случея Скрибал и тайния Агент Аполо в Рим ,ме връща в периода когато обвиниха ,пак в Рим нашия служител Сергей Антонов и България за опит за покушение срещу Папата! След години си признаха че е грешка!
  • 40 ЪРП

    3 1 Отговор
    ЧУДЯ СЕ КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ПРООООССС ЗА ДА ЛАНСИРАШ ПРЕД РУСНАЦИТЕ ТЕЗАТА ,ЧЕ ВИДИШ ЛИ СМЕ ВЕРБУВАЛИ ВАШ АГЕНТ....,ДА ИМ ОБЯСНИШ ПОДРОБНО КОЙ И КОГА СИ ВЕРБУВАЛ И ЧЕ СЕ КАЗВА "АПОЛО"..., ТА ТОЙ НИ КАЗА ИМЕНАТА НА ТЕЗИ ДВАМАТА.., ТА ТОЙ Е И ДВОЕН АГЕНТ И РАБОТИ ЗА РУСНАЦИТЕ В РИМ............МУАХАХАХАХАХА
    НАИСТИНА ЛИ ТРЯБВА ДА СИ ВТРЕЩЯВАЩО ТЪП АГЕНТ ЗА ДА СЕ ПОДДАДЕШ НА ИЗКУШЕНИЯТА НА АНГЛЕТАТА ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ ВТРЕЩЯВАЩО ТЪПО АНГЛЕ ЗА ДА СИ МИСЛИШ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ БИХА ПОВЯРВАЛИ НА ТЕЗИ ПРОСТОТИИ С ЦЕЛ ДА ЗАЛИЧАТ ТЕХЕН АГЕНТ, КОЙТО АНГЛЕТАТА СА НАТОПИЛИ?!?!?!?!
  • 41 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "аналитик":

    искаш да знаеш що са ги хванали?хванали са ги щото руснаците са мърльовци.всичките тия обяснения за втора група за чужди паспорти и различен газ са пожелания.руснаците винаги са предсказуеми и винаги ги хващат,понеже не си изпипват нещата ,а и много не ги е еня.тва е харктерно за техния почерк дали ще става дума за скрипал или за владимир костов е все едно и също.после се появяват еи такива като теб и почват ама тва не е възможно щото е много очевидно!!!!ами очевидно е бе ватник,както е очевидно ,че ладата не е кола и панелката не е блок.същото е и тук.по същия начин стана преди години с виктор юшченко,които стана президент на украина ,осраха се при трепането му,същото стана с александър литвиненко когото убиха ,но по следите от радиация лесно се стигна до изпълнителите.тук е същото.сега имената на изпълнителите са ясни както и деиствията им заснети минута по минута от хилядите камери в лондон,така бе заснет и руския бук в украина дето свали малаизииския самолет.беше проследен по камерите от потделението му в русия до дислокацията му в украина както и обратния път,а през феисбук бяха проследени и воиниците дето го управляваха.много лошо нещо е тоя феисбук еи.сега ще лъснат и другарите ти в него,дори да нямат такъв ,техните жени ,маики сестри ,деца със сигурност имат.после пак в групата ще пишете хуморески отричаите очевидното ,но уви няма да има никакъв смисъл.
  • 42 ЪРП

    2 1 Отговор
    СТОЯНЧО, ТОЛКОВА ЛИ НЕ ТИ СТИГА СИВОТО ВЕЩЕСТВО ЗА ДА ОСЪЗНАЕШ, ЧЕ ПРОСТО АНГЛЕТАТА СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗПЪРЖАТ ЯВНО ТОЗИ "АПОЛО" ЗАЩОТО, ЯВНО СИ ВЪРШИ СЛУЖБАТА СЪВЕСТНО И КАЧЕСТВЕНО И НЕ СА УСПЕЛИ ДА ГО ВЕРБУВАТ...
    САМО ,ЧЕ ГО ПРАВЯТ С ТАКИВА СМЕХОТВОРНИ ДОВОДИ ,ЧЕ ПО-СКОРО БИХА УМОРИЛИ НЯКОЙ РУСКИ ШЕФ НА СЛУЖБИТЕ, АМА ОТ СМеЕХ, СМеХ, СМеХ......

    Коментиран от #43

  • 43 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #42 от "ЪРП":

    виж убавецо за агент аполо ти знаеш толкова колкото една мравка знае за телевизора сони.само че руснаците за последните 40 години са си изградили стереотип дето е виден ,как се разправят с бегалците от своите служби или с неудобните за тях политици.при путин практитака на убииства на опоненти се разшири до невиждани размери и както конкретно ти писах има много брак,тук нещата се повтарят.двам руски агенти със сменени самоличности ,но с истински руски паспорти са засечени от десетки камери в лондон по време на опита за убииство.я ми обясни как е станало това случаино?както писах по същия начин преди няколко години се разкри движението на руската ракетна установка от русия до дислокацията и в украина ,а после и обратно.установи се даже номера на установката както и екипажа и.сега след очевидното се появяваш ти специалиста да ми обясняваш как нямало агент аполо!!!откъде знаеш бе убавец?ти от ми 5 ли си или от ми 6?я ми обясни как са ги снимали тия руснаци въпросните камери ?тва е интересното.и защо русия ги крие?що не ги обяви как се казват кво работят и да се види че англичаните лъжат!да се види че тва са двама строителя дошли да си търсят работа и че всъщност не са с подменени имена ,а са си те самите!!!отговори ми на този въпрос.що русия не извади данни за двамата заподозрени?

    Коментиран от #45, #46

  • 44 ЪРП

    2 3 Отговор
    ВИЖ, ПИЧ...ТИ МАЙ ВЪОБЩЕ НЕ СИ ПРОЧЕЛ ,КАКВО ТИ НАПИСА ДРУГИЯ КОМЕНТАТОР "АНАЛИЗАТОР" И ТО С МНОГО УМНИ, ЯСНИ И ТОЧНИ ДОВОДИ, КАТО И СУПЕР ОБШИРНО ТИ ОБЯСНИ ,ЧЕ ТЕЗАТА НА АНГЛИЧАНИТЕ Е ТОЛКОВА ПЛИТКА И ИЗДИША ,ЧЕ Е НАПРАВО СМЕХОТВОРНА ОТ САМОТО НАЧАЛО!!!
    А, КОМЕНТАТОРА "АНАЛИЗАТОР" Е ОЧЕВАДНО ,ЧЕ Е СУПЕР НАЯСНО С РАБОТАТА НА СЛУЖБИТЕ........
    А, АЗ МНОГО ЯСНО ТИ ОБЯСНИХ, ЧЕ АНГЛИЧАНИТЕ СЕ ОПИТВАТ С ПЛОСКИ ДОВОДИ ДА ИЗПЪРЖАТ И УНИЩОЖАТ , ЯВНО ДОСТА КАДЪРЕН РУСКИ АГЕНТ ЗА КОГОТО ЗНАЯТ ,ЧЕ ПСЕВДОНИМА Е "АПОЛО" И ОЧЕВИДНО НЕ СА УСПЕЛИ ДА ВЕРБУВАТ!!..... А НЕ СЪМ ТЕ УБЕЖДАВАЛ ,ЧЕ ТАКЪВ НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!!!!!
    Публикувано във факти.бг: "виж убавецо за агент аполо ти знаеш толкова колкото една мравка знае за телевизора сони"
    А, ТУК РАЗБРАХМЕ ДЕСЕТКИ ХОРА ,ЧЕ СИ МНОГО ГЪСТ С АГЕНТ АПОЛО И ЯВНО СИ ПИЕТЕ РАКИЯТА ВСЯКА ВЕЧЕР, ТА С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМЕ ДА НИ СПОДЕЛИШ НЕЩО ОТ ВАШАТА ВРЪЗКА????

    Коментиран от #48

  • 45 аналитик

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "стоян георгиев":

    Стоянчо, аз не съм ватник, но съдя по делата и фактите. Мислиш ли, ще русните служби не знаят за камерите в Лондон? Че то и тук е пълно с камери. Даже НАЙ-ВЕЛИКИЯ ни вожд Винету призна официално, че следят което искат с обръщението си към садилите канабиса: да не си мислят, че не ги виждаме. Следим ги и ако дойдат ще ги хванем... Нещо подобно беше. И щом руските служби знаят, че се следи с камери населението, биха ли изпратили тия бабанки с руски паспорти и вид на ворове с Новичок за бръснене в джоба? Знаеш ли колко лесно можеше да убият Скрипал и без тия одеколони? Изпращат един агент с гедории и по едно бонбонче с отрова, влиза да огледа за теч пъха на Скрипал и Юлия по един вибратор отзад и докато пъшкат от кеф и по едно бонбонче в устата, те блаженно отиват в рая, а водопроводчика си излиза и с такси отива до нейде си, откъдето си тфъгва за Франция под Ламанша като датски инженер на фирма. За какво ще пращат тия двама хубавци с вид на биячи? Че те просто лъхат не на служби, а на ворове. Или две компаньонки слизат от таксито по чорапки, отваря Скрипал, напръскват го със спрей и Юлия, пускат музичка и убиват Скрипалите. И си пофъчат такси и отиват в някой бардак, откъдето се измъкват като клиенти със смокинги... Толкова ниско мнение ли имаш за руските служби? Странно, защо Соросоидите умирате да осмеете руснаците? Аз не съм бил в Русия, не съм руснак, българин съм, уважавам Русия. По делата съдя. Не може да лъже английска

    Коментиран от #50

  • 46 Д-р Радева

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "стоян георгиев":

    Стоянчо, пак ли бе?
    Пак ли пиеш от зори?
    Я да те питам, е явно си много знаитен - тези камери, за които твърдиш,че са заснели "руснаците" , кой ги управлява?
    Кой може да каже, че точно тези двама човека са въпросните "руснаци"? Ами ако са си агенти на М6?
    И как позна, че са "руснаци" - паспортите в ръка ли си държат,или ги показват на камерите.
    Спри да се пениш, не хвърляй толкова усилия в една пробита кауза.не знам личните ти мотиви, да защитаваш една очевидна лъжа,но не мисля че си заслужава.
    И внимавай, че пак ще ти сложа ризата - онази бялата, с дългите ръкави!
    Хубав ден

    Коментиран от #49

  • 47 Ники

    0 0 Отговор
    Килъри има в Англия у нас от столетия им казват убиици!
  • 48 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #44 от "ЪРП":

    много добре прочетох кво е написал другия ти ник и ти казвам че е пълна боза,писана от човек дето има една единствена идея и тя е да прикрива деиствията на масква.нищо от писаното от него не е вярно ама нищо!вие нищо не знаете за агент аполо ,така че няма как да коментирате къв е бил и кво е правил и тва да се приеме за аргумент,а мнението на англичаните е прието от всички бели и нормални народи каквито населяват европа,северна америка ,австралия,япония ...тва мнение е важно и за мен интересно кое е важното мнение за теб?кои държави приемаш за авторитет при отценка на ситуацията ,а другарю?
  • 49 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Д-р Радева":

    незнам плод на шизофрения ли желанието ти да минеш и за лекарка ,но определено е тревожно.сега обаче ще ти отговоря на въпроса другарю.камерите заснели въпросните руснаци са множество такива сложени от обществени и частни организации и издирени от полицията.после се инсталира специялен софтуер разпознаващ лица и хората на тия камери лесно се идентифицират.такива камери имаме и у нас.така че лесно е могло да се види къде и в колко часа са се движели въпросните лица,а след обработката на данните софтуера лесно е локализирал лицата при заснемането на паспортите им на границата.от там са и снимките разпространени в медиите.паспортите са били истински щото са били проверявани поне два пъти.веднъж в англииското консулство в русия когато им са давали визи и втори път на границата.
  • 50 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "аналитик":

    ти убавец си ватник ,демек зомбиран нискоинтелигентен путинофил.сега се опитваш пак с нискоинтелигентни тъпи номера да изкривяваш истината.дали са знаели руснаците за камерите в лондон .да знаели са ,но те знаеха и за камерите в донбас и въпреки това свалиха самолета ,а и до днес държат инкяр,а разни такива неватници като теб обясняват че очевидното не е очевидно!и не ми разиграваи как и кво щяли или можело.как или кво щяло или можело не е нито аргумент нито доказателство ,при наличие на видима конкретика.тъпотиите ти кво можели да паравят руснаците едва ли интерасуват някого след като ти нямаш елементарно обяснение за тия двамата убавци ,а пишеш гледани от теб сценарии по джеимс бонд.и ти ако уважаваше себе си нямаше да пишеш тъпотии за да защитаваш диктатора обсебил руската държава,още по-малко пък би писал въпросните глупости.дадох ти не един пример в които руските служби правят атентати на хора и се осират тва явно няма да е прецедент ,но вече няма кои да ги търпи.пути другарю убива постоянно свои опоненти включително и в англия ,убитите са доста над 100 ,много други са отселели въпреки опитите за убииство както въпросните скрипал.тва е плоската истина и ако наистина те интерасува истината прочети малко повече за убитите ,както и за това как са били ликвидирани,тогава ще си изградиш детаилна картина как деистват тези хора.
  • 51 Леда Милева

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ако виждаш пред себе си двама идиоти, повярвай - това наистина са просто двама идиоти. Няма какво да търсим някакъв изтънчен сложен план, някаква конспирация. Просто са си такива, в това състояние е ГРУ. Толкова могат.
Новини по държави: