Last news in Fakti

11 Септември, 2018 17:01, обновена 11 Септември, 2018 17:03 6 286 10

Съдът върна в ареста Вълчо Арабаджиев

  • вълчо арабаджиев-
  • ветко арабаджиев-
  • виктория груп-
  • маринела арабаджиева

Синът на Ветко и Маринела Арабаджиеви първоначално беше задържан, а след това пуснат под гаранция

Съдът върна в ареста Вълчо Арабаджиев - 1

Апелативният специализиран съд върна в ареста сина на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Вълчо Арабаджиев-Младши, като измени мярката му в "задържане под стража".

Той бе първоначално задържан, а след това пуснат под гаранция срещу 20 000 лева, след мащабната акция в хотелите на Арабаджиеви срещу организирана престъпна група за пране на пари и данъчни измами. Днес прокуратурата внесе нови 47 тома доказателства, след които Апелативният спецсъд прецени да върне в ареста Вълчо Арабаджиев.

На Ромелия Кирилова и Елена Караянева, които също са с обвинения като част от престъпната група, също им бе наложена най-тежката мярка за неотклонение.

Днес в съда адвокат Илиян Василев съобщи, че Ветко и Маринела Арабаджиеви, които се издирват с европейска заповед за арест, в близките дни ще се приберат доброволно в България.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    22 1 Отговор
    Ще се приберат доброволно в България, ама друг път.
    То и тати ще ми купи колело, ама друг път
  • 2 Вълчо

    27 1 Отговор
    Да си идват мама и да носят големите куфари, че в ареста не е като на Ривиерата
  • 3 Реалист

    19 2 Отговор
    Крадците/бушони на "другарите комунисти" от кгб един по един изгарят. Браво на Гешев - КОГАТО В БЪЛГАРИЯ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЕШЕВ СЕ ЗАХВАНЕ ЗА РАБОТА, КОМУНДЕТАТА ЗАПОЧВАТ ДА ВЯХНАТ.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Уес

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Тоя Гешев да не е роднина на Никола Гешев?
  • 5 среднощен

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Мисля, че е внук на "Легендата"..!? За сега пипа здраво...! А дано...!

    Коментиран от #6

  • 6 Уес

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "среднощен":

    Не не е,!Съвпадение на фамилиите

    Коментиран от #7

  • 7 среднощен

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Уес":

    Приет в "Симеоново"- 1989г. Проверете!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ванката

    9 0 Отговор
    странно кой каза на медиите или на полицията че вълчо старши и мама мими ще се приберат скоро и защо не е оповестено това кое е лицето пуснало тази информация и защо още не е пусната заповед за засържането им към интерпол??? голям цирк се разгиграва за пореден път защото както трябва по закон когато пуснат заповетта за арест ще ги арестуват френските власти и там няма кой да ги измъкне и нещата ще се оскъпят доста но в бг всичко ще си дойде на мястото ще си платят каквото и където трябва и всичко ще си продължи както е било а герб ще гушнат няколко милиона нужни им за предсрочните избори за да си купуват гласовете циганите чакат с нетърпение този момент...
  • 10 Байо

    8 0 Отговор
    Значи....пускаме ги да свършат спешно това-онова и после пак ги прибираме, за да не би да свършат онова, което сме ги пуснали да свършат....Евала, ама хептен за тиквеници ни вземате!
    "Олио да ви попари 'сичките!"