Last news in Fakti

13 Септември, 2018 01:00 1 229 2

Макелеле: Реал ще се оправи и без Роналдо

  • макелеле-
  • реал мадрид-
  • ювентус-
  • шампионска лига

Бившият халф на Реал Мадрид Клод Макелеле вярва, че клубът ще продължи да печели трофеи и без Кристиано Роналдо. Португалецът напусна изненадващо "Сантиаго Бернабеу" през лятото, за да премине в Ювентус. Това обаче не притеснява особено Макелеле, който вижда светло бъдеще за "Белия балет".

"Реал Мадрид си остава Реал Мадрид и клубът ще бъде на високо ниво дори и без Кристиано Роналдо. Във футбола е нормално да има смяна на генерации и всеки клуб трябва да може да се справя с тези промени. Понякога трябва да се вземат трудни решения и дадени играчи да бъдат продадени. Това не означава край на успехите. Когато си спечелил Шампионската лига четири-пет пъти поред, самочувствието става съвсем различно. Въпреки това работата не трябва да спира, защото тези турнири са наистина много трудни", заяви Макелеле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    1 0 Отговор
    така като е печелил преди него так ще си печели и сега доста е тъпо да си мисли някой че заради един футболист отбора ще спре да прчели
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.