Last news in Fakti

12 Септември, 2018 16:10 2 560 2

Зловещият клоун на Стивън Кинг ще разбие сърцата на феновете (СНИМКИ)

  • стивън кинг-
  • то-
  • ужаси-
  • ужас-
  • филм-
  • клоун-
  • палячо

Пениуайз се завръща обратно в Дери във втората част на ужаса "ТО", за да накара стотици фенове да подскочат от ужас, казва Гари Доберман - сценарист на лентата. Той ще разбие и сърцата на феновете, добави той.

Първата част на "ТО" проследи група деца, нарекли себе си "Клубът на загубеняците", през половината от романа. Тук те за пръв път се сблъскват лице в лице със злото в лицето на Пениуайз - танцуващия клоун. Втората част на ужаса ще върне почитателите на Кинг в град Дери, но познатите ни герои вече ще са пораснали. Като възрастни те отново ще трябва да се сблъскат с истинското зло и да го победят веднъж завинаги. Сценаристът на "ТО" обещава, че филмът ще бъде същински ужас и ще плаши публиката си, но също така твърди, че краят му ще бъде сърцераздирателен.

Пред Slash Film Доберман каза, че лентата ще проследи пълната история от романа, а краят "ще задоволи аудиторията и може би ще разбие сърцата им поне малко".

Едно от предизвикателствата пред сценариста било представянето на това как героите ще се върнат в родния си град, след като всички са били в различни части на страната. В романа частта с възрастните герои е доста емоционална на моменти. Тя показва как отношенията им са се променили с течение на времето и колко по-комплексни са те сега. Но все още не се знае дали краят на филма ще бъде същият като края на книгата и какви ще са промените.

Единственото, което знаем до тук е, че втората част на "ТО" ще бъде още по-страшна и непредсказуема от първата, както и това, че ще бъде много напрегната, особено в емоционален план.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АРЕС

    2 2 Отговор
    Нещо нямам никакъв спомен за тоя
  • 2 no name no face no number

    0 1 Отговор
    Задокеанска простотия, но то за тях това се нарича култура. На извратеняците всичко им е извратено или с други думи маде ин Уса