Last news in Fakti

14 Септември, 2018 10:16 6 903 7

Яна на Петко припадна в къщата на VIP Brother

  • танцьорка-
  • яна димитрова-
  • припадна-
  • вип брадър-
  • биг брадър-
  • vip brother

Експлозия от емоции в шоуто

Танцьорката Яна Димитрова се почувства зле по време на участието си във VIP Brother.

Красавицата предизвика суматоха в къщата, след като си поряза ръката, докато миеше чаша. Тя видимо пребледня и се облегна на масата, докато Мира Добрева и Петко Димитров опитваха да разберат какво й е.

За секунди Яна се срина на земята, изпадайки в безсъзнание. Петко се втурна към съпругата си и я вдигна на ръце, отнасяйки я в изповедалнята.

"Добре съм, нищо ми няма, мина ми", опита се да успокои останалите Яна, но от шоуто настояха да мине през лекарски преглед. Оказа се, че й е паднало кръвното.

"Вероятно от кръвта и друг път така ми е ставало, като видя кръв и ми прилошава", призна след това Яна.

Същевременно скандалите и напрежението в къщата не спират. Ваня Костова и Ева Найденова от "Фамилия Тоника" още с влизането си в предаването заговориха за дълбока вражда. Сега обаче спят заедно в една стая. Често могат да бъдат забелязани и седнали една до друга в хола и трапезарията на къщата — да споделят обсъждат ситуацията в шоуто.

От предаването съобщиха, че в къщата двете вече са застанали една срещу друга, за да разкажат за враждата помежду си и за това защо в крайна сметка "Фамилия Тоника" се разпадна. Това се е случило по време на мисия, наречена "Кутии".

Гримьорът Валентин Кулагин не спира да влиза в остри спорове със съквартирантите си. Този път се е карал с бизнесмена Петко Димитров. Между многото конфликти в къщата съпругата на Петко — Яна от "Dancing Stars", е припаднала.

Вчера съквартирантите бяха изпитани от "даскал" Кънчев по "краезнание". Отборите бяха разделени на мъже срещу жени, a жените взеха ценна победа и получиха правото да отменят едно от решенията на президента и вицепрезидента. Момичетата единодушно решиха, че Божана може да се къпе с топла вода.

Припомняме, че на старта на шоуто Ваня Костова (61) обвини колежката си Ева Найденова (65) и покойния й съпруг, че двамата са я изгонили от група "Фамилия Тоника" с лошото си отношение.

"Ако Ева е в къщата, ще злоупотребява с алкохола", каза Ваня.

"Не бих могла да работя с човек, който практикува черна магия", допълни още известната певица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трогнат

    20 1 Отговор
    Това "новина" от раздела "За дебилите" ли е.
  • 2 Гост

    11 1 Отговор
    Е, как е? Местим ли го колеги?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 коуега

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Струва ли си.
  • 4 гост

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    И да го местим и да не го местим, простотията си остава. Събрали от идиот нагоре, неграмотни и неуки, които да преподават морал на зрителите. Те като чуят паламарка и само за едно си мислят, ама българският език е много по-ценен и по-богат. По-скоро Фермата е за препоръчване, поне в нивото е по-високо, възпитава в битовизъм и подсеща за националните ни богатства.
  • 5 Попа

    3 2 Отговор
    Аман от К...и.Това е новина за малоумници,пишете за корупцията.
  • 6 гост

    5 0 Отговор
    Янчето се е престарала ,да угоди на Петко!!!!!
  • 7 Бриго Бичкията

    7 1 Отговор
    Малко странно, жена да припада като види кръв. Все пак я вижда всеки месец за по няколко дни.