Last news in Fakti

14 Септември, 2018 15:23 1 614 4

Фетел: Аз съм най-големия си враг!

  • ferrari-
  • mercedes-
  • хамилтън-
  • враг-
  • грешки-
  • фетел

Тази година Ferrari разполагат с по-бързата кола, но Хамилтън с Mercedes води във временното класиране. Според критиците това се дължи в огромна степен на грубите грешки, които допуска Себастиан Фетел - единственият преследвач на Люис, който има реален шанс да се съревновава с него за титлата.

Повечето хора трудно признават грешките си, а Фетел не прави изключение. Себастиан, обаче, си направи критичен самоанализ преди Гран при на Сингапур.

"Смятам, че нещата за мен са ясни. Аз съм най-големия си враг. Имаме страхотна кола, имам всички условия да атакувам, и шансовете са на наша страна" сподели пилотът на Ferrari.

"Очевидно Люис е лидерът в момента, той води и той трябва да бъде преодолян, но според мен имаме всички шансове –- но дали ще успеем да ги оползотворим сега и занапред - това е друг въпрос".

"Ние сами сме най-големия си враг, както казах, не е той персонално, нито пък те като отбор. Трябва да погледнем себе си. Ако успеем да го направим, имаме потенциала да печелим състезания и нещата да изглеждат добре".

Фетел е насочил цялото си внимание към предстоящото състезание. Той отбеляза, че стартът в Сингапур е най-тежкият за пилотите физически и психически, и че човек никога не се чувства достатъчно подготвен. От друга страна, обаче, предизвикателството е голямо, така че той лично няма търпение.

Себастиан е стартирал на "Яс Марина" от полпозишън рекордните четири пъти. Той води от старта до финала през 2011, 2013 и 2015, а през 2013 направи т. нар. "Голям шлем" (води във всяка обиколка и записа най-бързата).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асът на асовете

    15 8 Отговор
    Да, и ти и Ферари допуснахте някои грешки, които в комбинация с кофти късмет позволява на оня маймуняк да води в класирането, засега.......
  • 2 икем

    6 8 Отговор
    Фетел е пълен та. ак. Марш от "Ферари" измет долна!
  • 3 MaxineCooper

    0 4 Отговор
    Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен.

    Това е, което правя>>>>> Ecash10.COM
  • 4 Брат ми

    6 1 Отговор
    Маймуната е позор за F1.