Last news in Fakti

14 Септември, 2018 17:04 1 301 3

Турски тим идва за Обертан

  • касъмпаша-
  • обертан-
  • трансфер-
  • левски

Изненадата в турското първенство - Касъмпаша, иска да привлече французина

Изненадващият лидер в турската Суперлига Касъмпаша ще изпрати свои скаути в България, за да наблюдават изявите на крилото на Левски Габриел Обертан. Това се очаква да стане в предстоящото дерби с ЦСКА на 29 септември, пише „Меридиан Мач“. Турските емисари ще пристигнат със съдействието на мениджъра Несим Нешадов. Касъмпаша в момента води в елита на южната ни съседка с 4 победи от 4 мача.

Габриел Обертан е с изтичащ договор, който свършва в края на сезона. На "Герена" водят спешни разговори за неговото удължаване. Към днешна дата французинът взима най-високата заплата в Левски. Ако преговорите не тръгнат на добре, може да се наложи "сините" да продадат играча през зимата, за да вземат поне някаква трансферна сума за него. В противен случай Обертан ще може да си тръгне като свободен агент през следващото лято.

Интересът от турски клубове към Обертан е от доста време насам. От Левски обаче за момента успяват да отблъснат кандидатите за подписа му. На "Герена" ще направят всичко по силите си да задържат французина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    1 6 Отговор
    Тъкмо да отърват лефскиту от тоя некадърник,че и голяма заплата взима !

    Коментиран от #2

  • 2 ЦСКА умре

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "неутрален":

    Той ли си отбеляза автогол срещу Манчестър Юнайтед с екипа на Митдиланд в Лига Европа 2016/17 или Триколай Лайнуров?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.