24 Септември, 2018 00:01 12 167 9

Кейт Бекинсейл няма да се завърне в "Подземен свят"

  • кейт бекинсейл-
  • подземен свят-
  • филм

Актрисата предпочита по-малки филми

Кейт Бекинсейл няма да се завърне в "Подземен свят" - 1
Снимка: Shutterstock


Актрисата Кейт Бекинсейл е отказала да се завърне в поредицата „Подземен свят“, съобщи Movie Web.

Актрисата беше лице на поредицата. Тя играе ролята на вампирката Селин, която се намира в центъра на вражда между вампири и върколаци.

„Вече направих доста от тези филми. Не мисля да се завръщам в поредицата. Правила съм малки независими филми и съм се чувствала свободна и чудесно. Правила съм огромни и скъпи продукции, които бяха огромна грешка. В университета учих френски и руски. Никога не съм се занимавала с актьорство. От началото на кариерата му аз просто учех. Така получих много свобода и правих различни неща. Никога не съм очаквала, че ще правя огромни високобюджетни филми. Винаги ми е било странно да се виждам на всеки плакат по ъглите на улиците“, заяви Бекинсейл.

Именно „Подземен свят“ направи актрисата супер звезда. През последните години тя се снима основно в малки и независими филми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    31 3 Отговор
    Ела В БГ.Тука всичко е Подземен Свят.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГГГГГ

    18 2 Отговор
    Друг филм я направи известна- Пърл Харбър!
  • 4 Везната

    21 2 Отговор
    Силните личности, които познават себе си и и не ги съблазняват парите, правят онова, което си искат! Другата мъжка въздишка се казва МЕГАН ФОКС и тя им тегли благословията! Хетеросексуалните ще сложат +, а жените завистнички ще помпят на минуса поне 10 минути )))

    Коментиран от #8

  • 5 Max

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "1234":

    А ти какво гледаш, отворко?? Или си тук заради хейта?!!
  • 6 Име без име

    15 1 Отговор
    Прекрасна жена, от всички холивудки за мен тя е най-готината. Също участва и в Щрак.
  • 7 прах в очите

    1 5 Отговор
    Одъртя и не я канят вече в скъпи продукции. За това скача в малките и независими филми, че поне нещо да снима.
  • 8 Бачо Киро

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Везната":

    Абе тъй е, но не може да се каже, че не им е по-лесно да говорят, седнали върху милионите, направени баш от такива филми. Сега дават акъл, ма преди беше друго, нали?

    Винаги е по-лесно и хубаво да си млад, богат и красив, отколкото стар, беден и грозен...
  • 9 Кристиян

    1 0 Отговор
    Аз голям почитател на филма Подземен свят всички епизоди от подземен свят съм гледал. И Кейт Бекинсейл играе страхотна роля там, страхотна е. Но се чудя, защо се е отказала да продължи. В последният епизод на подземен свят кървави вони доста неща остават неразкрити. Майкъл не се знае жив ли е или не? А върколаците са живи май, още не са убити във филма. И почти не се знае края. А дъщеря и полувампир, полувърколак не се е видяла с майкъл баща и. Има продължение, но заради Кейт Бекинсейл не може да продължи филма. Когато един човек има желание да продължи кариерата продължава, а не се отказва бих казал. Продължава докрай, не се отказва.