19 Септември, 2018 13:37 1 223 1

Левски вече търси отбор на Серджиу Буш

  • левски-
  • футболен отбор-
  • серджиу буш-
  • лихтенщайн-
  • първа лига

Ръководството на Левски вече търси нов отбор на яловия от началото на сезона Серджиу Буш. Румънският таран има едва едно попадение, което обаче не бе достатъчно "сините" да отстранят Вадуц.

Той се разписа на реванша срещу тима от Лихтенщайн за 1:1, а при 2:2 пропусна дузпа в решаващ момент, а в крайна сметка Левски отпадна позорно от Лига Европа.

И срещу Локомотив (Пловдив) преди дни Серджиу разочарова тотално, след като получи няколко добри възможности в наказателното поле, но не реагира по адекватен начин в нито една от тях.

По време на зимния трансферен прозорец Буш ще се раздели с Левски, пише "Тема Спорт", а по този въпрос вече се работи.

Очаква се острието да седне на пейката за сметка на Станислав Костов, който има 4 попадения от началото на кампанията в Първа лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    1 0 Отговор
    Глиган Грудово!!!