Last news in Fakti

21 Септември, 2018 18:48 2 619 4

Отвод на съдии в Сандански

  • роженски манастир-
  • обир-
  • сандански

Никой магистрат не иска да гледа мерките на задържаните иманяри

Всички съдии от районен съд -Сандански си направиха днес следобед самоотводи по делото за мярка за неотклонение на арестуваните четирима за погрома в Роженския манастир. По щат магистратите са осем, но един е в отпуск, съобщава в. „24 часа“.

Останалите седмина един по един се отведоха от делото. Мотивите им са, че един от задържаните е адвокат Стефан Матеев, когото познават и се е явявал често на дела в съда. Баща му пък е бивш следовател, а майка му дълги години бе главен секретар на община Сандански.

Предстои делото да се изпрати във ВКС, откъдето да го разпределят на друг районен съд. Предвид почивните дни няма яснота кога това ще стане. 72-часовото прокурорско задържане на двамата непълнолетни и другите двама, изтича в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Швед

    10 0 Отговор
    А бряяяяя , ко излезе сега ? От кадя на кадя ?
    Някои не си заслужават заплатите си.
    Тюхххх цък. Цък цък цък.
    Я докарайте от европа съдийи да ви покажат как се работи.
  • 2 ДАААА

    5 0 Отговор
    И СЪДИИТЕ ЩЕ СА СЕ УВЪРГАЛЯЛИ В Л...ТА И СЕГА БЯГАТ ОТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДА НЕ ЛЪСНАТ И ТЕ АЛЧНИТЕ И ПОДКУПНИ ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ !!
  • 3 народна поговорка

    2 0 Отговор
    ''Гарван гарвану око не вади''. ...Всички съдии са за каторга.
  • 4 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Ами като са вземали сега как да го осъдят , баща му, майка му, бре бре, гледай ти , цялото семейство , октопод, паяжина, мъгла мъгла, и накрая, градушка ще има, 🤔