Last news in Fakti

22 Септември, 2018 23:03 1 773 8

Арестуваха 10 мигранти край Вакарел

  • арест-
  • мигранти-
  • вакарел

Полицейска операция срещу нелегалната миграция се провежда на автомагистрала "Тракия" близо до отбивката за Вакарел, съобщи БНР.

До момента са задържани 10 сирийски граждани, сред които има и две деца, информира общественото радио.

В момента тече проверка дали чужденците са нелегално пребиваващи в страната или имат издадени документи от някои от центровете за бежанци у нас. Мигрантите са пътували към София.

Припомняме, на 17 септември бяха задържани двама души за каналджийство край Вакарел. В колите им бяха открити общо 15 мигранти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    15 0 Отговор
    Това ще бъде честа новина в следващите...200-300 години
    Така и не усетихме европейците какво идва...по много от същото
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анонимен

    17 1 Отговор
    Аман от тия , носят си болестите, а тези които мислят само за пари , да ги превозват , не мислят ли че унищожават , децата си и държавата си, кво са се юрнали тия , да си стоят в Сирия ,

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Къде е фюрера

    5 3 Отговор
    Мигрантският поток е конспирация срещу Европа и е дело на ЧЕРВЕНИЯ ЕВРЕЙСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ.

    Коментиран от #7

  • 5 гробар

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Каналджиите за сега са единствените които помагат сганта да се маха от България.Власта само им пречи и ги оставя вечно наши.
  • 6 Пешо

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Нищожна част от мигрантите са сирийци. Ислямска държава се предислоцира в Европа благодарение на политиката на Еврогейския съюз и ФАЩ.
  • 7 Пенционер

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Къде е фюрера":

    Това е толкова очевадно,че други причини е глупаво да се търсят.За съжаление само малцина го разбират,и авторите на този план много добре използват това.
  • 8 Анонимен

    0 0 Отговор
    А бе тия , дето ни ги пращат, имат ли здравна, книжка и ваксини, няма европеец на когото да не му е ясно, че всичко това се прави с умисъл, след време , те ще са европейци , а ние ще сме маймуните им, някои си мислят че ще са вечни, да си стоят и да воюват, за страната си, кво са плъзнали,
    като мравки, носят само болести, уж сме на тъкани с ваксини, а масово народа се разболява, тези ваксини дето ги бият на децата май по скоро ги разболяват,