Last news in Fakti

24 Септември, 2018 10:33 1 766 4

Отказаха предсрочно освобождаване на педофила Такър

  • колин такър-
  • педофил-
  • ново градище
Отказаха предсрочно освобождаване на педофила Такър - 1

Съдия Димитрина Ангелова от Софийския градски съд отказа да пусне предсрочно от затвора англичанина Колин Такър, който бе осъден на 12 г. за изнасилване на 6-годишно момиченце.

Такър е излежал общо 8 г. 3 месеца и 27 дни, от които 1 г. 1 месец и 27 дни са за положен труд, още толкова са му приспаднати от първоначалния арест и реално е излежал 2 г. 6 месеца и 9 дни, пише "Дир".

Според съда, той е изтърпял половината от наказанието си, но за това време оценката за него от затворническата администрация не е променена значително. При влизането му зад решетките са му определени 85 точки, а сега те са намалени на 70. Така е оценен рискът от рецидив или извършване на друго престъпление.

Такър работи, награждаван е многократно и поведението му е добро. Но заради този застой в проблемната зона и опасността от рецидив, съдът реши да отхвърли молбата му. "Не съм виждал баща си от много години. Моля да бъда освободен", обърна се към съдия Ангелова затворникът.

В началото на заседанието англичанинът помоли то да се гледа при закрити врати, но съдът отказа. Решението на СГС не е окончателно и може да бъде обжалвано пред апелативния съд. През 2006 г. Такър купил къща в стражишкото село Ново градище.

Англичанинът изкарвал прехраната си като пастир на селските овце и кози. На 14 декември 2009 г. той гостувал на бабата на детето, за да зареди мобилния си телефон, защото нямал ток в дома си. Възрастната жена пуснала внучето си да отиде с англичанина до 1/2 селския магазин.

Той обаче отвел детето в къщата си и го изнасилил. Заради престъплението първоначално Окръжният съд във Велико Търново му дава 15 г. затвор, които апелативният намалява окончателно на 12 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Empty

    23 0 Отговор
    За такива като него само обесване на публично място за назидание на всички, които дори си помислят за такова нещо ! Такива ИЗВЕРГИ не трябва да се толерират и трябва да се наказват жестоко !!! Да посегнеш на най-невинното нещо на този свят е грехота !
  • 2 кучето шаро

    8 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Възрастната жена пуснала внучето си да отиде с англичанина до 1/2 селския магазин. Ах Мария ах , ах и ох !
  • 3 Селяндур

    5 1 Отговор
    Вместо дя опънат крана и да повиси на площада - те му намаляват присъдата от 15 на 12 и той сега напъва да си ходи... И ние станахме по-еврогейци от западняците... Наистина трябва да се върне смъртното наказание, а редица престъпления... Дано поне в кафеза са му напълнили разширения г*з с човечета... многократно...
  • 4 Резил!!!!

    1 0 Отговор
    Е найстина няма такава държава! Ние сме толкова големи глупаци, че нямам думи! Мръсния урод изнасилил детето, опропастил му живота и психиката, нашите специалисти му намалили присъдата! Това ако се случи в някоя нормална бяла държава, то доживотна не му мърда! Амааа.. амааа в БГ това е леко престъпление, все едно НЕвъоръжен грабеж на домати от съседа!РЕЗИЛ!!!!!