Last news in Fakti

25 Септември, 2018 10:29 1 186 8

ОКОНЧАТЕЛНО: Мач за 75-годишнината на Гунди няма да има

Мач на Левски по повод 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди няма да има. "Сините" трябваше да се изправят срещу италианския колос Милан, но в крайна сметка двубоят няма да се състои поради невъзможност да бъде избрана дата, която да е удобна и за двата тима.

Сагата около юбилейния двубой в чест на легендарния Георги Аспарухов придоби огромни размери. „Сините“ трябваше да играят първо с аржентинския гранд Бока Хуниорс на 19 август, а впоследствие на 11 август срещу Милан. И двата мача обаче пропаднаха и около събитието, за което са продадени около 20 000 билета, настъпи тишина и неизвестност.

Вчера стана ясно, че такъв двубой въобще няма да се състои. От Левски скоро ще информират феновете, които вече са закупили билети, как ще бъдат възстановени парите им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТОА

    13 15 Отговор

    До коментар #1 от "Кво туй":

    да със сигурност малко българи са карали алфа по това време/само избраните връзкарчета, както и сега/, и надали щеше да стане нещо от ранга на Стоичков

    Коментиран от #6

  • 3 Максим

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Кво туй":

    Явно си малоумен, затова донякъде ти е простено, когато пишеш глупости и тъпотии

    Коментиран от #4

  • 4 JALAK

    8 8 Отговор

    До коментар #3 от "Максим":

    САМО Ц. С. К. А
  • 5 сесека умре

    8 6 Отговор
    и естествено тиретата са най-компетентни по темата за Гунди. Къде ви е емблемата и къде ви е музея ве, разбирачи? Какво ще ги прави баба Дора-синдичката :D
  • 6 ГМО продукт

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "ТОА":

    Да толко Прост като Кюрда нямаше как да стане...
  • 7 Ники

    6 0 Отговор
    Излагация , не си длъжен да правиш такъв мач , ма като сте решили го направете , ма как в Европа ако решат да го правят го правят тука 2 пъти те прецакват , ма като дойде момента да се обяви с кой ще се играе и БОКААА после Милааан ... феновете в екстаз ... Жена ми викаше абе Левски , щели да играят с Милан ... викам и само стой и гледай как накрая с никой нема да играят ... Ма ти си последна дупка на кавала ... поне викни някой приличен отбор от Европа , популярен ама да не е гранд или да е позалязъл ... ЗА ДА НЕ СЕ ИЗДЪНИШ !!!! Смотаняци !!!!
  • 8 MaryBrowning

    0 4 Отговор
    Аз правя над $ 7k на месец, работещи на непълен работен ден. Продължих да чувам други хора да ми кажат колко пари могат да направят онлайн, затова реших да го разгледам. Е, всичко беше вярно и напълно промени живота ми.

    Това е мястото, където започнах.>>>> WebJob33.COM