Last news in Fakti

3 Октомври, 2018 12:09 3 939 4

Екзотики и Дейвид Бекъм на автосалона в Париж

  • paris 2018-
  • автосалон
Екзотики и Дейвид Бекъм на автосалона в Париж - 1

Париж, Франция. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Както вече ви разказахме, автомобилното изложение в Париж откри врати без участието на 15-ина от ключовите за Стария континент марки. Липсваха и иначе традиционно представящите автомобилите манекенки и въобще интересът към Париж 2018 определено беше по-слаб. Имаше естествено и впечатляващи премиери, за които ви разказахме в предишните материали. На изложението обаче имаше два щанда, които определено предизвикваха интерес, най-вече заради своя екзотичен за европейците произход. Става дума за китайците от GAC Motor и за чисто новата виетнамска марка VinFast.

GAC Motor

Екзотики и Дейвид Бекъм на автосалона в Париж


Guangzhou Automobile Group Motor Co. или съкратено GAC Motor е фирма със съвсем кратка история. Тя е основана през 1997 година, но въпреки това вече има доста сериозни планове за разрастването на пазарите си. Преди автомобилното изложение в Париж, GAC Motor показа продукцията си и на салона в Москва, така че намеренията са ясни. Дали ще се осъществят обаче, е друг въпрос.

VinFast

Екзотики и Дейвид Бекъм на автосалона в Париж


Подобни са амбициите и на виетнамците от VinFast, които Париж се изявиха, като абсолютния дебютант на световната автомобилна сцена. VinFast има амбициозната цел да пробие на европейския пазар. За целта виетнамците ще използват изцяло нови платформи, разработени от екип от 400 инженери на австрийския гигант Magna Steyr. Дизайнът е на Pininfarina, електрониката на Bosch, а двигателите - на BMW. Амбицията на виетнамците е видима и от новото им рекламно лице - Дейвид Бекъм.

Екзотики и Дейвид Бекъм на автосалона в Париж


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 госта

    4 0 Отговор
    Бекъм до там ли го докара да става рекламно лице на виетнамски бангии.

    Коментиран от #2

  • 2 гостБ

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "госта":

    E, рекламната история помни успеха на Андре Агаси с Киа Соренто.

    Присъствието на Бекъм говори за сериозни намерения - той не би си рискувал имиджа
  • 3 Бате Дидо

    3 0 Отговор
    На женка му Виктория не и стигали джобните пари.
  • 4 ежко бежко

    2 0 Отговор
    Амчи виетнамците са вече по добре от нас!!!!!Но е в Париж Бекъм поовехнал!!!!!