Last news in Fakti

11 Октомври, 2018 07:00 18 667 1

Вашият хороскоп за днес, 11.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Кои зодии трябва да почиват и кои да се отдадат на работа днес

Вашият хороскоп за днес, 11.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Привлечени сте от новостите около вас. Ако подходът ви е правилен скоро ще се поздравите с придобивки. По здравословен проблем задължително се консултирайте със специалист.

Телец

Днес се отдайте на заслужена почивка и не мислете за грижи и проблеми. Прекарайте повече време със семейството си. Не правете разходи за ненужни вещи. Отлично здраве.

Близнаци

Имате доста идеи, които чакат ред за осъществяването им. Самостоятелните ви изяви ще ви осигурят предимство, а и късмета ще е с вас. Не се вглеждайте в дребните и несъществени неща, които повече биха ви затруднили, отколкото да ви помогнат.

Рак

Днес е добре за вас да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват и приемайте положението такова, каквото е. Не си играйте с чувствата на човек, който ви е посветил цялата си любов.

Лъв

Днес ще имате рядката способност да се справяте с всяка една ситуация, но все пак не се нагърбвайте с прекалено много ангажименти, защото няма как да ги свършите всичките. Освен това е хубаво да си оставите и време за себе си.

Дева

Хубав ден за представителите на Дева. Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Не пренебрегвайте интимната си половинка.

Везни

Отделете повече внимание на собствените си нужди и желания. Налице са всички шансове за материални успехи, ако правилно използвате ситуацията. Може да спечелите нови приятели и партньори за бизнеса си, ако не се опитвате да налагате мнението си.

Скорпион

Спокоен ще бъде денят ви и ще можете да се отдадете на любимо хоби и приятни емоции. Вечерта е най-добре да прекарате вкъщи, отлагайки светските развлечения.

Стрелец

Денят ще е подходящ за осъществяване на професионални намерения и идеи. Някои ще сменят работата с друга, по-престижна и по-представителна. За други се очертават пътувания и нови запознанства. Не отказвайте да помогнете на приятел в нужда.

Козирог

Специален и много емоционален ще бъде денят ви. Очакванията, които имате, ще се сбъднат. Ще разберете и на кой можете да имате пълно доверие и подкрепа. Сложете ред в дома си.

Водолей

Днес вземете необходимите мерки, за да укрепите здравословната си форма. Погрижете се да изясните някои проблеми с възрастните членове на семейството, като проявите готовност за намирането на компромисно решение.

Риби

Днес се предпазвайте от силни емоции. Колкото по-широко и гъвкаво гледате на заобикалящия ви свят, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с каквито и да било затруднения. Останете си вкъщи и се наслаждавайте на семейния уют.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 1 Отговор
    Аз убих комунист с неговия пистолет, който изхвърлих в контейнера.