Last news in Fakti

11 Октомври, 2018 15:11 2 724 5

Четирима пребиха рапър от дуета "Зипо и Слаш" в офиса му

  • побой-
  • рапър-
  • христо христов

Снощи след 8 часа вечерта четирима души са нахлули в софийския офис на рапъра Христо Христов от дуета "Зипо и Слаш". Нападателите са го съборили и били.

"Позвъня се на вратата, помислих, че някой от колегите е забравил нещо. Отваряйки, четирима мъже ми викат:

"Извиняваме се, тук ли са фалшивите кастинги, които бяха обявили Господарите?". Нямах време да отговоря - в следващия момент единият от мъжете ме събори с юмрук" обясни рапърът Зипо, цитиран от "Bulgaria on air.

Според него нападението със сигурност е било организирано, не е било на личен принцип, а нещо, което е въпрос на интереси.

"Този, който беше активен, изглеждаше като професионален спортист. Личеше си , че знае как и къде да ме удари, за да ме заболи, без да останат белези" коментира в "България сутрин" Христов.

Сигнал към полицията е подаден още снощи.

Рапърът сподели, че смята да подаде и жалба. Той призова хората да бъдат по-внимателни, защото може да се случи на всекиго, както и да си търсят правата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Грух,грух

    9 1 Отговор
    Наркоман....
  • 3 Шеруудската гора

    5 1 Отговор
    Не стана ясно все пак "това ли е офиса с фалшивите кастинги" ? Ако този наказателен отряд е искал да въздаде справедливост понеже няма държава да карат наред по офиси с шано адвокати, нотариуси, съдебни изпълнители и т.н. без ръце, ще останат от работа
  • 4 Ама

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "хахахах":

    Много си прав кривчо
  • 5 Да те е а и звездатъ

    0 0 Отговор
    Тоя пък от коя дупка излезе................