14 Октомври, 2018 11:37 37 935 26

Ето какво се случи с адреналинката Ени след раздялата с Господарите

  • евгения радилова дъкуорт-
  • адреналинка-
  • ени-
  • господари на ефира-
  • житейска история

В момента тя има шанс да спечели конкурс на американското списание „Максим"

Ето какво се случи с адреналинката Ени след раздялата с Господарите - 1

Шоуто "Господари на ефира" ще се запомни не само със смешните скечове, но и с първите адреналинки, които танцуваха в паузите между включванията на водещите и повдигаха настроението на публиката. Едва ли обаче, много българи знаят, че чернокосата адреналинка от онова време Ени или Евгения Радилова Дъкуорт живее от доста време в Щатите и се занимава с актьорство, различни шоута и режисура. В момента тя има шанс да спечели конкурс на американското списание „Максим" и да бъде на корицата на броя от януари/ февруари 2019 г., а също и да спечели 25 000 долара. Снимките за специалното издание ще бъдат направени от фотографа Жил Бенсамон, който работи с Тайра Банкс за шоуто й за модели. „Идеята да участвам дойде неочаквано, просто видях пост във фейсбук с въпроса „Имате ли качествата да бъдете следващият модел на „Максим?" и си направих профил в съответната страница, където хората могат да гласуват", казва Ени и допълва, че е благодарна за подкрепата на публиката.

Със събраните гласове до момента Ени е първа в своята група (дванайсета група за Средния Изток) вече четвърти пореден кръг. Битката до финала обаче ще продължи още няколко фази. В момента участничките в надпреварата са разделени в 144 групи и вече са само 10 на брой във всяка от тях. От всяка група вече са отпаднали по 20 момичета, а до края на конкурса има още цели пет кръга. Победителките от всяка група отиват на полуфинали, а класиралите се на второ място ще бъдат разделени в нови 26 групи от по шест участнички, от които ще бъдат избрани и останалите полуфиналистки (първите момичета в малките групи). За финалите пък ще има други 12 групи с 14 модела. Лидерките в последните 12 групи ще се състезават за титлата Maxim Cover Girl. 100-те подгласнички на момичето от корицата ще бъдат включени в традиционната класация на списанието за най-горещите жени в света. Публиката има възможност да гласува до края на последния кръг, който приключва на 21 ноември.

Ето какво се случи с адреналинката Ени след раздялата с Господарите

„Ще съм щастлива да вляза дори в стотицата, макар че защо да не си мечтая и за корицата", споделя развълнувано Ени. „Интересното е, че аз вече бях на корицата на „Максим" в България, имах възможност да го направя заради „Господари на ефира" и се сега с този конкурс се получава един пълен кръговрат. Ако нещата в Америка се получат по същия начин както в България, ще взема всички от шоуто тук", обещава с усмивка бившата адреналинка. Тя не пропуска да отбележи, че в „Господарите" е натрупала ценен опит и е научила много от Маги Халваджиян, Зуека, Малин Кръстев, Рачков и всички останали. Казва още, че е създала невероятни приятелства с екипа. Най-важните неща, които са й помогнали занапред, са били възможността да овладее освободеността пред камерата и да участва в усъвършенстването на модела на цялото предаване.

Ени идва в Щатите през 2005 г. Тя счита, че това просто е трябвало да се случи и е било като предначертан момент в нейния живот. „Америка ми даде възможност да изпитам свобода, която нямаше да мога да изпитам в България, спомням си, че още първия път като стъпих на „Тайм скуеър", почувствах, че съм си в къщи и че искам да съм част от това грандиозно място", разказва красавицата. Късметът определено е бил на нейна страна при идването й тук. Първо идва майка й и урежда документи за себе си и семейството. После пристига баща й и взема зелена карта. Самата Ени получава зелената си карта точно една седмица преди да навърши 21 години. „Като дойдох в Ню Йорк, започнах работа като всички други — сервитьорство и други подобни, записах се на английски", обяснява тя. Преломен момент в нейната кариера се оказва постъпването й в „Американската академия за драматични изкуства" през 2008 г., където са завършили знаменитости като Катрин Хепбърн и Дани Девито. Дипломира се със златен медал за най-добра актриса в целия випуск. „Никой не вярваше, че момичето с много силен акцент може да постигне това", разказва Ени. След завършването си българката започва професионална работа с трупа от училището и участва в главни роли в четири пиеси в различни театри. После получава предложения за два договора — единия за реклами, другия — за театър, филми и телевизия. „Спечелих и главна роля в „Кървава сватба" на Лорка и с тази роля влязох в един от актьорските профсъюзи. „В този профсъюз те приемат с покана и съм много горда, че аз бях приета от Елън Бърнстейн, която има „Оскар" за филма „Алис не живее вече тук" и че после тя ме покани да играя нейната дъщеря в постановката „Вишнева градина" по Чехов", разказва сънародничката ни.

Ето какво се случи с адреналинката Ени след раздялата с Господарите

Ени е участвала и в пет телевизионни сериали, сред които „Закон и ред" и „Високо напрежение". В „Закон и ред" се е снимала в епизод излъчен преди четири години и е играла ролята на жена — терорист от Пакистан, която, за пред американците, се представя за проститутка. Освен всичко друго, бившата адреналинка режисира филми. Започва с режисурата случайно. Първият й проект бил заснемането на видео за песен на нейна приятелка, като тя предоставила дори свои костюми. „Спечелихме три фестивала в Ню Йорк, Ел Ей и Маями, бяхме приети на общо 12 такива форума", уточнява Ени. Сега вече има собствена продуцентска къща IDare и два собствени късометражни филма, които съвсем скоро също ще тръгнат по фестивали. Друг неин проект е правенето на шоута с огън и цялостни кабинетни програми за клубове и други събития.

За голямото сърце на Ени говори факта, че с удоволствие работи с деца в Америка и далечния Китай. В Щатите по проект на неправителствена организация тя помага на бедни деца да учат безплатно как се правят филми, а в Китай е провела три пъти театрални уъркшопове и класове за режисура, отново с деца. „Китай е доста затворена държава и се радвам, че с моите напътствия можах да накарам тези прекрасни деца да разтворят сърцата си", възкликва актрисата.

До края на годината Ени смята да се върне в България и да участва в специална фотосесия на „Плейбой" както и да види семейството си и най-вече своята баба. Плановете й са да пътува със съпруга си Дарън, с когото са вече 11 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чувствителен

    96 16 Отговор
    Ени не съм чел какво се е случило с теб. Знаи само,че винаги има място за теб в сърцето на оная ми работа. Стига да не ми разкажеш тази дълга история преди това.
  • 2 Истината

    61 18 Отговор
    Обикновенна курветина най вероятно половината е лъжа щом е толкова напред няма да се снима в българския плейбой😂😂😂😂😂
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дарън

    44 23 Отговор
    Като и гледам муцунката на първата снимка и разбирам, че е я от Столипиново, я от Орландовци, я от Максуда... Зуека до нея е като снежен човек)))

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    15 39 Отговор
    Хубаво момиче избрало да живее в САЩ а не в русия? Ушанките са в траур. Сега цяла нощ ще пият от мъка шампоан с водка.

    Коментиран от #12

  • 8 Манаф

    37 10 Отговор
    В щатите който се занимава с актьорство трябва и хубави дудуци да прави,само с талант не става
  • 9 Суматра

    9 11 Отговор

    До коментар #4 от "Дарън":

    Не, не е ромка .. . . А тебе кефи ли та зуека ? какво ще кажеш за него ?

    Коментиран от #15

  • 10 до дарън

    14 8 Отговор
    бай ганю мастър реис...дай да те видим ти как изглеждаш ве маймун. Момичето си е супер красива, мен снежинки не ме кефят...всичката мара втасала ама ганю е и расист даже.
  • 11 Марони

    13 13 Отговор
    Няма да отиде в Русия,а отишла при тези пропаднали американци!
  • 12 СЯКА ВТОРА РУСКИНЯ В ГРАДОВЕТЕ

    15 4 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Е ПО КРАСИВА И СЪС СИГУРНОСТ ПО УМНА. ОБРАЗОВАНИЕТО ТАМ НЕ Е ПОЖЕЛАТЕЛНО......
  • 13 Не , гнусна безродница

    21 13 Отговор
    продала Родината си за долари, дано да нямат деца, защото не си струва българки да раждат деца за американската емигрантска кочина
  • 14 Парите са хартийка

    16 6 Отговор
    Дано се задави с парите. Пфуу само кинти искат. То затова мъжете нямат кинти само 20% богати другите 80% бедни.
  • 15 Дарън

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "Суматра":

    Може и да ма кефи, тебе какво та засяга какво ма кефи
  • 16 Новини

    6 1 Отговор
    Брей къде туй хубаво девойче намери този хубавец. Приятели те ми казват че хубавите ябълки свинете ги ядат.
  • 17 С.В.

    10 5 Отговор
    Човек да се чуди как да реагира на толкова злоба и простащина.Дали някой от тъпите и завистливи олигофрени е постигнал и 1% от това .Типично манталитет на комплексари.Затова сме на този хал.
  • 18 Потресен

    10 4 Отговор
    Съжалявам че стигнах до коментарите... Дано никой от нейните близки не ги чете,и дано някога българската простотия изчезне.. 😢
  • 19 Крипли

    7 2 Отговор
    Да съм честен, никога не съм харесвал кльощави моми... Обаче Ени има такова излъчване... Прекрасна е! И е класи над много от разбирате тук. Иначе, да - тъпо е че я блъска американец.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Янко

    8 1 Отговор
    Много ме дразни като започнат да пишат за някой български емигрант какво е постигнал като чели има някакво значение за България, само с глупости замазват на хората очите...а кой е убил хубавата разследваща журналистка ...никой не знае!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Отегчен

    2 1 Отговор
    Защо пълните сайта с истории за кифли ? Това да не е закусвалня ?
  • 25 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    ТОЗИ РАЧКОВ КАКВА СМАЧКАНА КАЙСИЯ Е
  • 26 Телевизора на Елвис

    1 1 Отговор
    Ени я познавам от дете. Изключително упорита, тиха вода. Няма излишни емоции, няма скандали. Бута си там и си постига своето. Евала Ени. Успех