Last news in Fakti

15 Октомври, 2018 16:30 3 377 6

Мъж издъхна след побой, има арестуван

  • трояново-
  • побой

Ще бъде извършена аутопсия, която да покаже от какво е причинена смъртта на 63-годишния мъж

Мъж издъхна след побой, има арестуван - 1

Сбиване в каменското село Трояново завърши с труп. Жертвата е 63-годишният Костадин Костадинов. Екшънът се разиграл късно снощи. 35-годишният Иван Тонев от Трояново, в явно нетрезво състояние, се заканвал да убие съселянина си. Младият мъж, който е криминално проявен, бутнал го е с ръка в гръб, при което по-възрастният паднал на земята по очи.

Свидетелите на разправията веднага извикали Бърза помощ, но пристигналият екип само констатирал смъртта на Костадин.

Извършен е щателен оглед на местопризшествието, установени и разпитани са свидетели - очевидци на престъплението, иззети са веществени доказателства.

Тялото на Костадин е откарано за аутопсия в УМБАЛ-Бургас. Аутопсията ще покаже дали смъртта е причинена от удара, или жертвата е издъхнал заради здравословен проблем.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 55667

    27 0 Отговор
    Хубаво е от Факти да се заинтересувате колко души са убити от цигани на година, то е ясно че се прикриват данни ама поне ще допринесете да се командироват полицаи по места, а статистиката май е доста стряскаща, няма какво да мълчим
  • 2 Дей йе жъмбаса

    6 1 Отговор
    Дъ съ изока за ромската престъпност? Аааа, тоя ни е ром...
  • 3 КОКА

    4 2 Отговор
    АРЕ ЖУРНАЛЯ ДРАСКАЧИ СЕГА ИСКАМ ДА ПИШЕТЕ ВСЕКИ ДЕН КАКТО ЗА РЕПОРТЕРКАТА ЯСНО ЛИ Е
  • 4 Пешо

    10 2 Отговор
    Малко време остава. Държавните органи не вземат ли за свои основни приоритети борбата с циганската престъпност и повишаването на доходите на хората ще направят такава беля, че ще стане мазало.
  • 5 Айванов

    3 1 Отговор
    На бас, че ще излезе че е здравословен проблем.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.