23 Октомври, 2018 13:27 6 146 6

Псевдовсъдеходна версия на Skoda Fabia

  • skoda-
  • fabia-
  • combi-
  • scoultline
Псевдовсъдеходна версия на Skoda Fabia - 1

През пролетта на годината в Женева Skoda представи обновената версия на своя модел Fabia. Сега чехите презентираха и т.нар. всъдеходен вариант на Fabia. Той се нарича Fabia Combi Scoultline и всъщност съвсем не е всъдеходен.

От стандартната Fabia, версията Combi Scoultline се отличава по увеличен клиренс, както и по допълнителни защити за картера и цялата долна част на каросерията. Изборът е между същите двигатели, с които се предлага и стандартната Fabia.

Псевдовсъдеходна версия на Skoda Fabia

Освен това Combi Scoultline се предлага и с различни джанти с размери 16 и 17 цола, с рейлинг на покрива, както и със странични огледала за задно виждане, боядисани в сребрист цвят. Цената на Combi Scoultline стартира от 14 600 евро.

В салона е налична обновена информационно-развлекателна система с 6.5-инчов дисплей, а така също и с цялостно модернизирани прибори на арматурното табло. Версия 4х4 не е предвидена за новата Combi Scoultline.

Псевдовсъдеходна версия на Skoda Fabia


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шкода

    13 6 Отговор
    Идеална е! Точно толкова ти трябва да ходиш на пикник през уикенда. За другото време си е хем комби, хем не много дълга градска кола
  • 2 Шкода

    9 6 Отговор
    Идеална е! Точно толкова ти трябва да ходиш на пикник през уикенда. За другото време си е хем комби, хем не много дълга градска кола
  • 3 gad

    8 3 Отговор
    Чудно, всъдеход с 2 задвижващи гуми, какво може да се обърка?
  • 4 Спиро

    5 2 Отговор
    То е ясно каква е пазарната ниша. Няма начин Фабия с джанти 17” да е всъдеход. Всъдеход с нископрофилни гуми няма.
    Явява се по-скоро еквивалент на Форд Фюжън.
  • 5 Потребител

    1 1 Отговор
    Малки са. Ограничено вътрешно пространство. Това е Фабия.
  • 6 куку руку ку

    2 1 Отговор
    Шкода Фобия... поне да бяха сложили някоя блокировка на диференциала, да бяха го докарали до 4х2...