Last news in Fakti

2 Ноември, 2018 14:26 4 737 14

Убиецът на Дарина и детенцето бил доволен, че станал звезда

  • убийство-
  • надежда-
  • викторио-
  • дарина

26-годишният Викторио Александров, обвинен за жестокото двойно убийство на 23-годишната Дарина и детето им, винаги е бил деспот и я е тормозил психически. Това разказаха пред bTV близки на убитата жена.

"От момента, в който е с него, тя нямаше приятелки. На кръщене на детето, на рождени дни са само негови приятели. Дори брат ми и снаха ми не можеха да дойдат в апартамента, който те са купили", заяви Таня Найденова, леля на младата жена.

"Те нямаха право да идват, можеха да видят детето само с негово съгласие. Като се роди детето, беше започнал кампания да му се прехвърли половината апартамент. Започна да твърди, че те са искали да ги разделят", допълни тя.

"Много пъти говорих с нея, че това не е човек за нея, че няма да е първата самотна майка с дете, никой не е умрял от това. А тя умря от това, че просто замълча и не пожела да подаде жалба. Мълчеше за целия тормоз. Той я тормозеше най-вече психически, чупеше всичко около нея", допълни Валерия Филкова, приятелка на семейството на Дарина.

"Купиха им коли и на двамата. Затънаха в дългове към банките и той не позволяваше никой да идва в дома. Трябваше да се прави освещаване, тя искаше да ни покани, той не позволи. А ние не сме му направили нищо лошо", категорична беше тя.

"Докато е бил в "Пирогов", обслужващият персонал каза, че гледал всички репортажи, просто е бил доволен, че е станал звезда", подчерта Валерия Филкова.

Лелята на Дарина беше категорична: "Аз не искам смърт за него. Смъртта за него е избавление. Искам постоянно да гледа това. Сто години да живее му пожелавам. Той е страхливец. Имам чувство, че е убил детето, защото е чул полицейските сирени и е стрелял в момента. Той е убил, за да не го издаде, защото то е плачело".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Йоцо

    16 2 Отговор
    Стига с тоя бе!!!Я кажете нещо за журналистката!!!Не нали?

    Коментиран от #4

  • 2 Долен боклук

    21 0 Отговор
    Не знам каква е цялата история, но това е лудост... Мишката даже е бил некадърен и да се самоприключи. Такива паразити, като тоя дето не стават за нищо, явно също е искал и да припечели от връзката им, трябва да бъдат обществено изгаврвни за да са за пример на себеподобните му. Деспот малоумник
  • 3 бббббб

    19 0 Отговор
    Журнолята правят от всички престъпници звезди и пример за подражание от лигавото поколение .
  • 4 Bubbles

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо Йоцо":

    Коя журналистка?
    10 дена малко ли ти беше че всяка втора новина беше за нея?
    Умряла, хванали са ЕВЕНТУАЛНИЯ убиец, ще го осъдят набързо и като утихнат нещата ще го пратят обратно в Германияпри майка му.
    Толкоз.
  • 5 Bubbles

    17 0 Отговор
    Ако тия неща са верни, значи тоя е бил нема такъв урод и трябва да се убие незабавно!
  • 6 ххх

    18 1 Отговор
    Дайте му колан,въже,бръснарски ножчета...Защо писаха ,че полицията е предотвратила опит за самоубийство??? един колан струва 5лв. ,а колко ще струват всичките тези прегледи,адвокати,съдии,охрана и да не смятаме после колко ще изяде и иссере в дрънголника-ВЪЖЕТО!
  • 7 Така де

    22 3 Отговор
    Това са глезени деца, на които се внушава, че света се върти около тях! Родителите на този изверг са виновни и те трябва също да търпят наказание за невъзпитаното си дете! Дори на репортажа бащата на убиеца така фалшиво се опитваше да се прави на тъжен, че за малко да се разсмее. Истината е, че убиеца е искал да прилапа парите на момичето като я направи свой роб, а в същото време той да си хойка на спокойствие. Понеже момичето е дало отпор това го е вбесило. Причината да убие момичето е, че след като бъде изгонен от нейното жилище ще трябва да отиде да живее при майка си и баща си. Това го е вбесило, понеже той не иска да живее с родителите си, а е достатъчно мързелив и прост да излезе на квартира по 300-400 лева месечно, затова се е афектирал и е решил да убие момичето, което не иска да му осигури висок стандарт на живот. Това бебенце той не го е обичал, а единствената причина да направи бебето е с цел да си осигури достъп до парите на момичето. Демек, този е една МЪЖКА АГРЕСИВНА ЗЛАТОТЪРСАЧКА!!! Поради тази причина убива бебето без да му мигне окото , А себе си пощадява. При истинските убийства от ревност почти винаги се стига до самоубийство на извършителя, а в повечето случаи не се посяга на децата. Тук става въпрос за БРАК по сметка и Дете по сметка. Затова агресията на убиеца е към майката и детето, които не са успели да му напълнят банковата сметка. Познавам много такива мъже, дори има и такива жени, но просто те са по-страхливи и не биха рискували
  • 8 Така де 2

    14 4 Отговор
    Познавам много такива мъже, дори има и такива жени, но просто те са по-страхливи и не биха рискували да се озоват в затвора. Явно този е по-смел и по-отчаян за пари. Относно родителите на убитата чога да кажа, че те явно са много малоумни хора!!! Първо искат той да живее за да страдал от разкаяние, но са толкова тъпи да осъзнаят, че убийците НИКОГА НЕ СЕ РАЗКАЙВАТ И НЕ СЪЖАЛЯВАТ! Убиеца може да съжалява само, че са го хванали и наказали!!! Второ , ако бяха умни родители нямаше да купят апартамент, в който да се настани този мързелив изверг, като така щяха да осуетят неговите ЗЛАТОТЪРСАЧЕСКИ цели! Трето, ако бяха умни родители щяха сами да сигнализират в полицията!!! Язък за бебето, че е попаднало сред идиоти (майката и нейната рода) и изроди (бащата и неговата рода)
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Така де 3

    10 3 Отговор
    Взимането на детето най-вероятно е било с цел да го направи свой заложник и да си осигури духване от държавата. В последствие разбира, че планът му издиша и започва да търси отчаяни опити на спасение, като единия вариант е самоубийство. След това решава да убие само бебето, понеже няма нужда от него, и не иска бебето да му е в тежест със задълженията за финансова поддръжка
  • 12 Г-н Гост.

    2 1 Отговор
    Ще помогнеш на следствието ти..
  • 13 Дедо1

    3 0 Отговор
    Бог да прости жената и детенцето---тоа е много,ама много жалка утрепка и комплексар
  • 14 Хаха

    0 0 Отговор
    Пожелавам му много специални удоволствия в затвора...