6 Ноември, 2018 12:27 1 853 0

Лудогорец ще бие шута на бразилец

  • лудогорец-
  • форстър-
  • напускане-
  • резерва

Рафаел Форстър разочарова с изявите си в Разград

Лудогорец е пред раздяла с един от централните си защитници. Става въпрос за бразилеца Рафаел Форстър. Той дойде в Разград през лятото на миналата година от украинския Зоря (Луганск), с който бе играл в групите на Лига Европа. 28-годишният бранител обаче така и не успя да се наложи нито при Димитър Димитров-Херо, нито при сънародника си Пауло Аутуори. Използван е като резерва, като играе и за дубъла.

Ръководството на Лудогорец е очаквало много повече от Форстър и не е изключено през зимата да се стигне до раздялата с него. Друга от причините е, че в момента реално тимът разполага с цели петима централни защитници - Козмин Моци, Антон Недялков, който е ляв бек, но е използван като такъв, Георги Терзиев, Форстър и Драгош Григоре, пише "Тема Спорт".

Румънският национал се възстановява от контузия и се очаква да е готов към края на годината. Той бе привлечен през лятото. Така че опции пред старши треньора Антони Здравков не липсват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА