7 Ноември, 2018 19:47 1 920 5

Дамските боти – едно универсално решение за зимата

  • боти-
  • облекло-
  • мода

Когато искате да се сдобиете с нещо класическо, елегантно и женствено – заложете на дамските боти

Дамските боти – едно универсално решение за зимата - 1

Има дами, които избягват покупката на боти, тъй като не са сигурни как да ги съчетаят с облеклото си през есента и зимата. Това е лесно преодолима пречка и не бива да е причина за крайни ограничения. Не само защото ботите не слизат от модните подиуми и ще бъдете в крак с тенденциите, а защото са класически, елегантен и женствен вариант.

Ето как да откриете вдъхновение в студените дни:

Плетена рокля

Велурените или кожените дамски боти стоят перфектно с плетена рокля. Напоследък доста актуални са рипсените модели, но може да изберете всяка друга, която пасва на предпочитанията ви.

В зависимост от фигурата ви, съобразете и дължината на роклята. Тя е важна и когато искаме да сме адекватни на съответното събитие или момент от деня. Прекалено късите рокли не са особено желателни, когато говорим за бизнес среща например. За вечерно излизане с приятелки – да, но тогава бъдете сигурни, че сте сложили по-плътен чорапогащник, за да се чувствате достатъчно комфортно.

Кожена пола

Кожата може би никога няма да спре да властва в модата, или поне така смятат дизайнерите, които всяка година ни изненадват с присъствието й. Кожената пола е елемент от облеклото, който се превръща почти в задължителен вече.

Тук възможностите са различни – по-ексцентрични и дълги поли, къси и предизвикателни с цепка на бедрото, с ципове, копчета и атрактивни колани. Изберете това, което пасва на индивидуалността ви, и обуйте новите си боти без никакви притеснения.

Скини дънки

Не бихме могли да пропуснем скини дънките, които всяка модерна дама вече притежава в гардероба си. Със скъсани крачоли или не, те постепенно се превръщат в класика. Удобните боти на платформа или дебел ток се синхронизират чудесно с дънките, а нагоре може да облечете не само спортно-ежедневен топ, но дори и по-делова риза.

Цветен клин и дълга жилетка

Впечатляващ избор на комбинация с боти, който ще ви отличи от масовката. Стига облеклото ви да е подходящо за случая, изберете най-щурия и ярък цвят и се хвърлете смело в предизвикателството. При цвета на обувките и жилетката бъдете по-умерени, за да съсредоточите вниманието върху основния акцент.

Материята е в зависимост от температурите навън и вкуса ви, а жилетката може да не е твърде дебела, а просто да прикрива деликатно формите на тялото. Нека моделът й да е ефирен и небрежен, за да допълва цялостната ви свободна визия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hold up

    2 1 Отговор
    И аз предпочитам боти,защото краката ми не са криви!
  • 2 мнение

    4 0 Отговор
    Понеже много жени носят боти и през горещото лято , универсалното решение е да не се мислят за манекени.
  • 3 ЦСКА умре

    2 2 Отговор
    Който гласува за комунистите (БСП и ДПС например), точно той МРАЗИ България. В противен случай ОБИЧА България и МРАЗИ БСП.
  • 4 Толераст

    1 0 Отговор
    Имам всички аксесоари , ще си купя и боти . Нека кифлите да умрат от завист !
  • 5 Препатил

    4 0 Отговор
    А моята по време на секс , ми говори за сметки и пари , така си удължава кефа .