Last news in Fakti

9 Ноември, 2018 15:04 12 125 14

Мегз с неустойка от 200 000 лв. към Биг Брадър

  • миглена каканашева-
  • мегз-
  • big brother: most wanted-
  • неустойки-
  • договор-
  • шоу-
  • отказ-
  • бременност

Отказът ѝ да влезе в къщата побърка продуцентите на шоуто

Дизайнерката Мегз ще трябва да пати неустойка от 200 хиляди лева, защото се отказала да влезе в новия сезон на Big Brother: Most Wanted, в последния момент.

Тя подписала договор с Нико Тупарев още през септември. В началото на ноември обаче, Каканашева разбрала, че е бременна и твърдо отказала да рискува живота на нероденото си бебе в риалитито. Мегз обяснила на продуцентите, че не може да влезе в къщата.

По коридорите на Нова си шушукат, че отказът й станал причина за огромни скандали в телевизията. Нико Тупарев полудял, защото амбициозното миньонче провалило предварителните му планове за сезона. Друга причина за яда му била бременността на Каканашева, защото участието й сега щяло да превърне звездния сезон в златна мина.

В същото време телевизията пазела Каканашева заради риалитито ѝ “Кралицата на инстаграм", което се оказа златна мина за Нова. Мегз настоявала, че бременността е достатъчно основателна здравословна причина, за да я освободи от ангажимента ѝ към формата. Нико Тупарев пък беснеел, че за здравословни причини се броят само сериозни болести, а бременността не е от тях.

Той се зарекъл, че ще съди красавицата до дупка за неустойката от договора ѝ, която е в размер на 200 хиляди лева, пише Hot Arena.

Не знам колко от вас са забелязали, но вчера промених името си от MEGZ на Miglena Kakanasheva Megz в инстаграм. На вид малка промяна, която ми отне година време и цялата смелост на света - да поставя Миглена преди MEGZ. Да се усетя и видя като Миглена - не като MEGZ. От както се помня поставям мечтата си за MEGZ преди всичко и всички. Преди ядене, преди здраве ... случвало се е някои от най-близките ми буквално да умират, а аз дори да не вдигна, защото виждаш ли ... имам работа. Тотално неотговаряща и неоткриваема. Ще ви прозвучи странно, но бях отдадена до откат - само смъртта съм си мислила ... може да ме спре. Не ме разбирайте погрешно - и сега MEGZ е от първите ми приоритети. Просто успях да излекувам много от страховете си и се научих да живея. И на пук на всяка логика - работата ми стана още по- подредена и успешна... Дотук добре ... обаче - тъкмо оправих всичко при себе си. Казвам ви тъкмо си подредих личните ми неща идеално и хоп срещнах мъжа си. И познайте - същият като мен преди наченките ми за промяна. Някой може да умира - ама той работи. За пръв път намерих всички качества, които ценя, събрани в един човек и той се оказа по-голям работохолик и от мен... И нали съдбата си знае работата - разбрах какво съм причинявала на близките си. Та от 6 месеца - супер съзнателно се боря с това. Промених отношението си към мен самата. И не знам дали ще ми повярвате - но мъжа ми започна да се променя също... Всъщност - дори не знам дали просто аз започнах да интерпретирам действията му по различен начин или той действително ги промени, но едва когато аз си станах първа за себе си, се усетих първа и за него. Отношението на другите към вас е огледало на вашето собствено отношение към вас самите. Ако вие се грижите за себе си - това ще получавате и от тях. Ако вие уважавате себе си - уважение ще срещате. Обичате ли себе си - винаги ще бъдете заобиколени с хора, които ще ви обичат. Само когато се научите да давате на себе си - истински - животът ще ви даде всичко, което искате. Затова ако винаги попадате на хора, които ви потискат или не ви ценят - първо се замислете за собствената си самооценка и това какво изпитвате към човека в огледалото ❤️

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on Nov 7, 2018 at 12:57pm PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 s7un7

    86 5 Отговор
    Мама ти дее*а и к*рвата кои те знае и те гледа теб ма
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 асддса

    76 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нико Тупарев полудял, защото амбициозното миньонче провалило предварителните му планове за сезона.

    Ето пример че предаването е нагласено. Още го гледайте и пращайте СМС-, за да може такива нещастници, които мислят само за пари да си пълнят джобовете...
  • 4 Радо

    63 0 Отговор
    Според мен зрителите са се организирали да и платят неустойката, само и само да не участва повече.
  • 5 Зико Дупарев

    49 2 Отговор
    Обаче , Тоя Нико Тупарев е ГОЛЯМ ....................... (най противното за което се сещате )
  • 6 Гост

    62 2 Отговор
    наречете ме прост, ама не знам коя е тази, нито кой е Нико Тупарев, а предаването само съм го чувал и е сред тези които на бързо превключвам.

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Лекаря на Т.О.Ш.И.Б.И.Я.Н

    33 1 Отговор
    Кои па я забременил тъз
  • 9 без значение, кой как я възприема

    27 2 Отговор
    Обективно погледнато е права, като знаем на какви идиотски "игри" и изпитания подлагат опитните мишки там ! Ако пометне Бай Брадър само, ще си вдигне рейтинга от драматичното събитие, а тя ще пие една студена вода меко казано ! Предполагам затова сега разиграват етюда с "бременната" руса Златка, защото явно някой все пак трябва да бременее по сценарии ?
  • 10 vasik atanasova

    11 0 Отговор
    тя и тука във варна нае магазин под наем
    и тука има да плаща солени наеми в размер на хиляди левове
  • 11 Нормален

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Аз нямам въобще телевизор и не ги знам. Само от този сайт се запознавам с тези боклуци и мисля, че платени реклами на ненормалници или нещо такова ...
  • 12 гост

    6 2 Отговор
    Има ли още олигофрени в България който да гледат това долнопробно предаване.
  • 13 Garrincha

    0 0 Отговор
    Аз съм от идиотите, които хвърлят по едно око на "брадъра" и "фермата" ! След "Zeitgeist" и "Untold story of US", книгите на М. Бейджънт, книгите на К. Благов, на А. Заркова и книгите на Н. Чолакова, първите ми идват за разтоварване !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.