Last news in Fakti

12 Ноември, 2018 10:31 4 987 2

Още разкрития за зловещата нощ след убийството на Дарина

  • надежда-
  • убиец-
  • викторио-
  • дарина

26-годишният изверг махал на стоп, докато държал малката Никол с едната си ръка

Брокерка на недвижими имоти, качила на стоп Викторио Ангелов и бебето му, преди да хванат таксито към лобното място на едногодишната Никол в Горни Богров.

26-годишният изверг махал на стоп, докато държал малката Никол с едната си ръка. Видяла го жена, която се съжалила над него заради бебенцето и спряла. Пред нея той се държал спокойно, но разказал за драмите с Дарина Министерска, която преди това е убил.

Жената не разбрала, че се готви да убие бебето и толкова се съжалила над изверга, че му предложила да го закара до столичния кв. „Хаджи Димитър“, след като й приключи заплануван оглед за имот. Викторио отказал.

"Почти пред колата изскочи човек с бебе на ръце и ми махна за стоп. Аз, като видях бебенцето, не можах да не спра. Спрях, качих го. Попитах го за къде е. "До София съм, няма значение къде", каза той и тръгнахме на път. Сподели, че имало скандал в семейството, че със съпругата си са се скарали, че той бил виновен, защото бил попрекалил с алкохола. Тя го оставила с детенцето и взела колата. Това, което аз му казах, е, че децата никога не бива да бъдат жертви на проблемите на родителите и че не трябва да бъдат потърпевши", разказва жената в ефира на bTV.

"Каза на детенцето: "Спокойно, тати, утре ще си се приберем при мама или още днес". Изглеждаше като абсолютно нормален човек. Спокоен, не миришеше на алкохол, адекватен, с ясна и подредена мисъл. Да го беше оставил, аз щях да го взема. Дори не е правил намеци, дори аз не съм заподозряла, че има нещо, което може да подтикне този човек да постъпи по този начин", допълва още тя.

Вчера пък родителите на убитата Дарина разказаха още подробности за дъщеря им и за зловещите действия на Викторио. Те споделиха, че силно се надяват насилието да спре и да няма нови Дарина и Никол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    21 0 Отговор
    Да го разстрелят и да се свършва. Този е за смърт. Каквато и да е била жена му, крива права, убийство на бебе не може да бъде оправдано по никакъв начин. Възмездието за този зверски акт трябва да е с по голяма тежест от самия него, а именно 3 смъртни присъди. Както следва 2 за детето и 1 за майката.
  • 2 ванката

    8 0 Отговор
    е как чак сега се сетиха че имало още хора замесени косвено в ситуацията ??? а относно възмездието смятам че в затвора съкилииниците му ще го приведстват подобаващо и се надявам да не го убият за да може да страда дъго време ако не страда те щв му напомнят какво е извършил и ще страда дали от болка по детето си или от друга болка но страдание трябва за този изверг!!!!!!!!