Last news in Fakti

12 Ноември, 2018 13:29 1 062 0

Федерер стартира лошо в Лондон

  • нишикори-
  • федерер-
  • загуба-
  • турнир-
  • атр-
  • лондон

Швейцарецът загуби първия си мач във финалния турнир на АТР

Роджър Федерер стартира със загуба във финалния турнир на АТР за първи път от 2013 година насам. Швейцарецът падна от японеца Кей Нишикори с 6:7(4), 3:6 за 88 минути в първата си среща в Лондон.

Двамата печелеха подаванията си в първия сет и се стигна до тайбрек, в който Нишикори поведе с 6:1 и спечели със 7:4. Федерер взе подаването на съперника си още в първия гейм на втория сет, но японецът веднага върна пробива и след това стигна до нов такъв в шестия гейм, за да затвори в крайна сметка срещата с 6:3.

Така Нишикори записа първа победа срещу Федерер от 2014 година насам, а швейцарецът трябва да спечели следващите си два сблъсъка от групата, ако иска да запази шансове да продължи напред в турнира. Ако го спечели, това ще бъде седми триумф за Федерер във финален турнир на АТР и титла №100 в неговата кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА