14 Ноември, 2018 01:29 9 793 32

„България ер“ лети без тоалетна (СНИМКИ)

  • българия ер-
  • тоалетна-
  • авиокомпания

Революционна авиолиния. Но си е наша, национална. Уютна е

„България ер“ лети без тоалетна (СНИМКИ) - 1
Снимки: Фейсбук/Юлиян Попов

Преживяване в националния превозвач. “Самолетът има една тоалетна.” Стюардът не споменава “... в която няма тоалетна хартия, а водата не работи.” Но има поне течен сапун. Две в едно, демек.

Това коментира в профила си във „Фейсбук“ Юлиян Попов.

В интерес на истината на влизане дават на всеки по бутилка вода. Найс тъч, „Българиа ер“ дистинктив компетитив адвантич. Отваряш фирменото списание, четено и прелиствано от много хора (1 милион читатели, казва корицата), които са минали през едната тоалетна без тоалетна хартия и вода, прелистваш и ти, с намазани с течен сапун пръсти, докато ядеш сандвича с пилешка шунка.

Корицата ти казва, че в Дания има нещо гнило: перат пари датчаните. Статия говори за това, че в света се очаква нещо голямо, по-голямо от “Великия Октомври” (!). Липсата на тоалетна хартия вероятно има връзка с очакването на нещо от рода на Великия Октомври.

Реклама на националния превозвач шеговито ти казва, че ако си купиш билет за Палма де Майорка, “Октомври ще бъде май!”. Революционна референция. Революционна авиолиния. Но си е наша, национална. Уютна е. Купувам си още един билет.

„България ер“ лети без тоалетна (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туй то

    67 52 Отговор
    Какво очакваш от групировката ТИМ,същинския собственик на нашият национален превозвач,Руска мафиотска организация вплела дълбоки корени в" любимото " на народа правителство

    Коментиран от #29

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Филип ll

    38 65 Отговор
    Ами дръжте си я като е ваша! Бършете се в тоалетната с гланцираните страници на многотиражката! Моята компания отдааавна е Ryanair. Нямаме си многотиражка и сандвичи, никой не ни посреща с вода, но пък имаме две чисти и работещи тоалетни с тоалетна хартия в диспенсъра, Боингите ни са новички, а билетите струват в пъти по-малко от вашите. Хранете си мафиотската компания и ходете недобърсани отзад!

    Коментиран от #30

  • 5 анонимен

    11 25 Отговор
    Казвай какъв е телефона на майка ти... Госпожо идвайте да си прибирате детето, защото ще Ви напишат акт.
  • 6 анонимен

    11 29 Отговор
    Ако непълнолетно лице е навън след 22 часа има законово право служител на реда да извърши своите задължения. Ако това почне да се спазва тоалетните в самолетите няма да остават без хартия, че то от лигльовци и кифли резултата е очевиден.
  • 7 Честният

    18 35 Отговор
    Когато ми се наложи използвам Wizz Air и съм много доволен и пак със същата компания ще летя. Това не е реклама, а лично мнение!!!
  • 8 Пасажер

    32 34 Отговор
    Цялата авиокомпания е външен кенеф, може би най лошата от всички които съм ползвал, но каквато държавата такъв и националния превозвач.

    Коментиран от #22

  • 9 Отец Прецакии

    12 25 Отговор
    Дават ибрик като се качвате,обаче вие искате и ибрикчия,е няма как
  • 10 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    18 32 Отговор
    Па целия самоует е летящ кенеф муахахах
  • 11 тай

    15 32 Отговор
    От москва са съобщили че денги нет.
  • 12 акало му се е

    42 8 Отговор
    като не ти харесва лети с уиз еър или райън еър, там скоро ще возят пасажерите чисто голи - за дрехи и всякакъв багаж ще се доплаща,за хранене да не говорим
  • 13 фейк нюз

    37 7 Отговор
    измислена новина вкарана от мениджърите на райън и уиз, двете печелбарски и най унижаващи клиента "авиокомпании"
  • 14 Пенка

    39 7 Отговор
    Това да ви е проблема. Вероятно веднъж се е случило, а и по снимките мога да кажа, че е всяка една авиокомпания. Летете си с нискотарифките, дето закъсняват с по няколко часа ако изобщо излетят в уречения ден.

    Коментиран от #24

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Pro

    39 6 Отговор
    Лъже тая свиня, още от НБУ го знам. И на снимките си личи, че лъже - нямало вода, а се виждат капките в чешмата. Да му кажа на в неговия стил на изказ, щото той е от тези нещастници, които обичат да мразят всичко българско, дори и езика си (а уж "писател"): Невър ком бек, селски бек.

    Коментиран от #21

  • 17 Бълхарер

    9 25 Отговор
    Ръководството реши от днес да раздава освен вода и по един памперс и ментови бомбони!Приятен полет!
  • 18 Любо

    40 3 Отговор
    Толкова ли няма истински новини, за които да пишете, че стигнахте до това да отразявате несполучливите опити на някакъв да се направи на интересен във фейсбук? Тоалетната хартия е консуматив и се случва да свърши или някой с цел да я развие.
  • 19 Иванов

    8 19 Отговор
    Като не искате да се подмивате, слагайте памперс за възрастни и нямате проблеми. Вие да летите или да с*рете се качвате в самолета? Неблагодарници!)
  • 20 ghostface

    5 19 Отговор
    гнусовете от тим
  • 21 H2O

    5 18 Отговор

    До коментар #16 от "Pro":

    Има капки най-различни. Някой се е изпикал в мивката. Някоя се е измила с бутилката вода която са и подарили в самолета.
  • 22 Кирил

    11 6 Отговор

    До коментар #8 от "Пасажер":

    Силно изказване но не кореспондиращо с истината. По единичен случай не може да се съди за цялата компания но ако сте недоволен винаги може да споделите недоволството си. Но учи, за хубавото рядко се споменава!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Филип ll

    6 16 Отговор

    До коментар #14 от "Пенка":

    Акало ѝ се на ‘Фейк Нюз’ Пенка . Пенке, ти си написал и трите коментара (12,13,14), затова ти отговарям с един. С Райън закъснях само два пъти от десетки полети. С БГА Балкан на група ТИМ закъснях един път с около час от два полета, закъснях за работата си в Лондон и оттогава съм ги забравил. Ще ти кажа защо БулАйр закъсняват. Бавят самолетите им на Хитроу защото летището е огромно, а БулАйр е последна дупка на кавала там. Райън си имат тяхно собствено летище в Станстед и няма кой и как да ги бави, пристигат си навреме. Така че, Пенке, не от хубаво хора като мен са се отказали от БГА Балкан. Не пиша защото мразя българското, а защото дай боже някой разбере колко сме далеч от истината! Когато аферистите са на власт, а професионалистите са тъпкани или в чужбина, не е лошо да се казва истината, за да се поправят грешките доколкото е възможно!

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Пътник

    19 2 Отговор

    До коментар #24 от "Филип ll":

    Филипе значи не си летял през последната година с Райън. Заради множеството стачки имаха хиляди отменени полети, да не говорим за закъсненията, които са нещо редовно при тях. Като сложим към това и многото скрити такси за почти всичко, грубото отношение на персонала, прибавиш и това, че често кацат на летища, които са много отдалечени от желаната дестинация, просто не виждам и една смислена причина да летя с тях.

    Коментиран от #27

  • 27 Филип ll

    3 13 Отговор

    До коментар #26 от "Пътник":

    Последно летях миналия месец. Два полета Лондон-София-Лондон. Цена за двата билета - £60. Никакъв проблем, както винаги. На себе си ли да вярвам, или на статистки и новини написани от някой друг?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 хаха

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Туй то":

    Хайде пак Путин виновен. До онзи ден И. Костов все ви беше виновен а сега го заменихте с Путин.
  • 30 ШОФЬОРА

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Филип ll":

    ДАЖЕ И СЕКСА Е РАЗРЕШЕН! хахахахахах.
  • 31 Това ми бил министър

    3 0 Отговор
    Аман от мрънкачи.... и тоя ми бил бивш министър! Такива хора ни управляват - дето като видят, че няма тоалетна хартия не знаят как да си поискат. Жалък опит на неуспял политик да се направи на интересен! Ама всичко е прозрачно като ясен ден, щото не сме толкова тъпи за колкото ни имат
  • 32 Метгонтан

    0 2 Отговор
    Тва София - Варна е като маршрутка Ц.Гара-Ст.Град . Доста често , самолета каца във варна , а пътниците с билети до бургас чакат 10-20 мин и самолета излита за Бургас . Мизерията обаче си е на ниво , там не пестят . Редовен номер на летище Варна е , в зоната за изчакване на полетите където са тоалетните , слагат табела на тоалетната "временно затворена " ,смешници смешни , а иначе се тупат по косматите гърди колко милиона пътници минавали , ами колкото повече минават - толкова повече се излагат тимаджиитьи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове