15 Ноември, 2018 20:32 1 730 28

Крум Зарков: БСП не са инициатори на протестите

  • крум зарков-
  • бсп-
  • валери симеонов-
  • протест

Депутатът от БСП посочи, че управляващите неглижират протестите в страната

Не сме инициатори или съучастници в протестите срещу високите цени на горивата и ниския стандарт на живот. Това каза депутат от „БСП за България” Крум Зарков в предаването „Лице в лице”.

„БСП гледа на протестите с разбиране. Причината е, че много от исканията сме ги предлагали в последните месеци в парламента под формата на законопроекти. При политическата част от исканията – оставката, БСП не може да не се асоциира с такова искане, защото ние три пъти поискахме вот на недоверие на това правителство”, посочи Зарков.

Зарков допълни, че БСП са предупреждавали управляващото мнозинство, че подобни протести ще се случат.

„Когато те с лека ръка отхвърляха нашите предложения, ние им казвахме: Чуйте ни от трибуната, защото утре ще го чуете от улицата. Ако БСП иска да прави протести, ще ги направи. Една власт не може да си позволи да етикетира един протест, да го неглижира, да казва, че е „яхван” и да обвинява мутрите. На тези хора трябва да се отговори, те имат искания”, коментира депутатът от БСП.

Народният представител попита как е възможно веригата бензиностанции на зам.-председателя на Народното събрание и лидер на ВОЛЯ Веселин Марешки да продават по-евтино гориво. „Или той ги дъмпингира другите, или другите са в картел. Едно от двете е. Не знам колко пъти беше сезирана Комисията за защита на конкуренцията, но не разбра техния отговор”, каза Зарков.

Относно майките на деца с увреждания и искането им вицепремиера Валери Симеонов да подаде оставка, Зарков заяви, че проблемът не е по силите само на един министър. Той отрече да има заговор между БСП и президента Румен Радев за сваляне на кабинета.

„Изискахме от президента единствено да спазва Конституцията на страната и да върне съдържанието на президентската институция и той го прави. Това, че мненията ни съвпадат по много въпроси, например за данъка за стари автомобили”, коментира депутатът от БСП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    23 3 Отговор
    Бсп чака кокала ама малко трудно
  • 2 копи пейст

    10 6 Отговор
    Управляващите в Русия коват спешен план за действие на Балканите, предаде агенция „Блумбърг“. "Москва е силно обезпокоена от разширяването на НАТО и Европейския съюз в Югоизточна Европа и заради това в Кремъл се готвят за противодействие. Русия губи позиции в стратегическия регион, който свързва Европа с Азия и Африка, пише още медията....Според медията руският президент ПУТИН Е ДАЛ ЛИЧНО ПОРЪЧЕНИЕ НА БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТА ЗА СТРАТЕГИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ РЕШЕТНИКОВ ДА ОГЛАВИ РАЗРАБОТВАНЕТО НА ПЛАНА ЗА ДЕЙСТВИЕ.

    Коментиран от #16

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Боко

    18 7 Отговор
    Зарков ти у вазе зеркалце имаш ли !Ако немаш на позитано 20 ,дет се гледа Курнито требе да имаш!Нема да е лошо да се видиш и тогива да дрънкаш!
  • 6 Боко

    16 6 Отговор
    Крум Зарков Брюбрюнков!
  • 7 ПОЗНАВАЧ

    10 3 Отговор
    Чичка на 25...
  • 8 Фрг

    9 7 Отговор
    “Крум Зарков: БСП не са инициатори на протестите”, не ‘щото играят театро и комбина с герб, ТОЧКА!
  • 9 Тъпня

    17 3 Отговор
    Е НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО КАТО ТОЯ!!!!ТИПИЧЕН КОМСОМОЛЕЦ !!!АЙДЕ БЕГАЙ УМРЕЛ!!!

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 filo

    9 1 Отговор
    Това надупено кьосе какво да каже освен са изпълни партийната повеля.
  • 12 Morgoth

    9 4 Отговор
    Разбира се, че не са организатори на протеста, ако бяха нямаше да излязат толкова хора, щяхме да гледаме все същите платени протестери, които излизаха в подкрепа на Орешарски, когато народа искаше да го изрита. Не, БСП пипат много по-тънко - от месеци нагнетяват напрежение с безбройните платени тролове. Правят всичко да изглежда по-зле, карат ни да мразим живота си и държавата си. Накрая няма нужда да ни посочват виновния - ясно, че са сега управляващите. След като недоволството е на лице и си има цел е достатъчно само малка помощ в организацията, също без афиширане на партийна принадлежност, но пък с лека подсказка, че не трябва да се вика за по-добър живот, а за оставка. Така протестиращите не от БСП, не се припознават с тях, но неусетно работят за тях.

    Коментиран от #18

  • 13 До Morgoth

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тъпня":

    Браво! Кратко,ясно,точно!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 смеем се

    8 3 Отговор

    До коментар #14 от "Трудно дишащ в голям град":

    Кат' не ти изнася, обратно на село!

    ...там и 10лв/лт. бензин плащай ако искаш...и с колело на нивата можеш да ходиш, АМА не ми обяснявай Аз къде и с какво на каква цена да ходя, ясно?!

    Ти ако работиш продавачка в клек-шопа в блока ти, проумей, че има мнооого хора, на които гр.транспорт и колелото не им вършат работа, за да стигнат до работното си място, най-малкото!!!
  • 16 Румяна Костова

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "копи пейст":

    Когато Путин има планове от стратегически характер,той не ги шепне на уше на журналистите,нито пък ги обявява в Twitter.Професионално изкривяване от работата му в КГБ.Както с присъединяването на Крим.Затова и много политици му треперят,непредсказуем е.Ние пък нямаме и малка част от информацията ,с която Путин разполага .И само можем да нагаждаме какво ще направи днес ,утре,след месец.
  • 17 пулЙО

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Трудно дишащ в голям град":

    Задушаващия се, не ти ли сече пипето, че при вдигане цените на горивата всичко останало ще скочи...или "викаш" - " аз акъл до там нямам, ще го мислим после"
  • 18 Усмивката

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "Morgoth":

    Много тънко пипаш .Изглежда да си с ранг лейтенант от башибозиука на троловете.....„Правят всичко да изглежда по-зле, карат ни да мразим живота си и държавата си.”....по всичко личи че вие ГЕРБерите сте преки наследници на болшивиките.Историческата справедливост показва ,че след болшевиките идат комунистите....е докарахте ги....
  • 19 Зайко Байко многознайко

    4 1 Отговор
    Ето и младата смяна на БКП-БСП ,Зарков тъпо парче ,неприятник, както и да е наградиха Плевнелиев един глупак Макарон удостоява друг глупак за някакви заслуги, за които никой не знае!? Ирландската пастирка, повелителката на картите "Таро" наградете със страпон, тоя човек с некоординираните движения, както Мистър Бийн, винаги ме е напрягал ментално и никога не ме е разочаровал. Плевнята, Паси, Вагинин, Костов аборигенния индиец, Стефчо Мазната усмивка, Р.Овч.- Дългия инкасатор, Маджо Вика Румен, братята Велчеви, Мадридското Цукало, СерГей, Инч Хай с целия Лондонски хипарски, не по-скоро ла.нарски клуб, Кака Кури, биволицата оседлала БСП, Цецо Ушавия Шливер, питомника на училището за бавноразвиващи се, Великия Хидромелиоратор, Доган На.ран и Тиквоций Едно заслужават да бъдат тържествено настанени в Белене. Всички тези с техните подопечни са виновни за четвъртата национална катастроф. КРАДЦИ, които обезкостиха, здравната и пенсионната системи. Разрушиха всичко, доведоха нещата до там, че родителите ни да търсят храна в кофите за боклук. Докато ние скачахме, като маймуни по площадите, тези пълнеха джобовете си, разрушиха моралните устои, разрушиха държавноста и образованието, класираха ни на последно место в Европа по всички показатели.
  • 20 Баба на 57 г

    3 2 Отговор
    До-Зайко-Байко. Действително бесепарите(комунистите,се) ни доведоха до дъното,след тях игербовистите подеха инициатива и бедният отрудени български народ е на дъното на блатото! Аз невиждам въобще,ще имали,някога оправия или,ще затъваме все по-дълбоко и по-дълбоко! Едни,ще парадират с милионите си,които са ги 'одрали'от нашите гърбове,а ние,ще тънем вмизерия и,ще се чудим,от какво да спестим,че да изкараме месеца.Докога,ще казваме на децата и внуците си-'немога да ти го купя сега това,защото нямаме парички'. Тази ситуация не е ли някак си обидна?! Едни да тънат в разкош,а други-в мизерия?! Действително,всичко започна от преименувани те комунисти,лапаха и с двете ръце,докато бяха навласт,мандата им свърши,дойдеха гербовистите-начело с БокоТиквата(мутрата) и понеже доста дълго се задържаха по високите етажи на властта-направо се уядоха,(казано на северозападен диалект). Имам чувството,че никога няма да се оправим! Питам се: ДОКОГА така ще я караме?- И немогат да си отговоря,защото този въпрос,май отговор-няма!

    Коментиран от #25

  • 21 Българин

    8 1 Отговор
    Малкото червено талибанче лъже повече и от леля си Курнелия.
  • 22 Маргарет Тачър

    7 0 Отговор
    Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. След като създадоха толкова много проблеми, те се опитват да прехвърлят върху нас вината за трудностите, възникващи при решаването на същите тези проблеми.
  • 23 ВДД

    10 1 Отговор
    НЕПРИЯТЕН КАТО МАЙКА СИ-АННА ЗАРКОВА
  • 24 ДАААА

    8 1 Отговор
    ВСИЧКИ ТИ ПОВЯРВАХМЕ, САМО ЧЕ С ТАЯ ПАДНАЛА МАСА И РУСКИ КОПЕЙКИ ВЛАСТ ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН !
  • 25 filo

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Баба на 57 г":

    Като ти гледам поста ти си от ядрото на комунягите, затова ще си мизерстваш.
  • 26 Тръмп

    8 0 Отговор
    Страхотни чукундури са се събрали в БСП!:):);)
  • 27 Баба Вуна

    5 0 Отговор
    Ух на баба красавеца. И къв си ми умен. Ха ха.....
  • 28 Ехаа

    5 0 Отговор
    "Задник в лице" Щом БСП-то опряха на такива трагедии като Крум зарков, Семов..... да са във висшия им съвет - България ще върви напред! Е .ати политиците ? Очевидно Бог мъдро пази България с тези "явления"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове