16 Ноември, 2018 11:27 1 013 0

Хубчев: Не ни интересува Норвегия!

  • хубчев-
  • норвегия-
  • контузени-
  • мнение-
  • кипър-
  • българия-
  • лига на нациите

"Навсякъде виждам положителни неща, който се случват", заяви националният селекционер

Националният селекционер Петър Хубчев даде своето мнение за предстоящото гостуване на Кипър в турнира Лигата на нациите, което е днес от 21:45 часа.

"Всички други, освен Пламен Илиев и Кирил Десподов, са здрави и разчитаме на тях. Няма какво толкова да се замисляме, защото това са неща, които се случват във футбола и разчитаме на целия колектив. При всички са положения са неприятни едни такива промени в последните дни. Аз винаги се оплаквам, че разполагаме с много малко време, но имахме възможност да тренираме и без контузените. Все пак ще ви излъжа, ако ви кажа, че не сме смятали да играем с тях", каза Хубчев.

"Всеки един от тези мачове е важен за израстването на отбора. Смея да кажа, че го показваме вече. Самите футболисти разбират добре за какво става въпрос и правят каквото могат. Дано продължи във всяка една степен и във всяко едно отношение. Навсякъде виждам положителни неща, който се случват. Всеки отбор излиза пределно мотивиран. Все пак това са национални отбори. Очаквам много труден, ама изключително труден двубой, но ме интересува поведението на моите футболисти. Наясно съм със стартовия състав, но няма да го разкрия. Вярвам много на тия момчета, каквито и да са им качествата. Въобще не ни интересува другият мач, трябва да сме концентрирани върху нашите неща", добави националният селекционер на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА