Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 11:53 3 375 5

Хибрид за антитерористи и за... терористи

  • black rifle coffee-
  • тутинг-
  • toyota-
  • prius
Хибрид за антитерористи и за... терористи - 1

Тунинг компанията Black Rifle Coffee представи един доста необичаен тунинг проект, за база на който е използван хибриден автомобил. Става дума за Toyota Prius, който е превърнат в необичаен боен апарат.

Хибрид за антитерористи и за... терористи

Основната промяна е, че на покрива на Prius-а е монтирана шестцевната картечница M61 Vulcan с калибър 20 мм - същата, каквато използва Арнолд Шварценегер във филма "Терминатор". Това оръжие изстрелва 6600 куршума в минута.

Хибрид за антитерористи и за... терористи

За да бъде монтирано оръжието на покрива обаче се налагат немалко модернизации. Стрелбата се контролира от специален пулт от купето, а за самото оръжие е предвидена иновационна хидравлична система за "подаване" на патроните. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 minigun 134

    11 0 Отговор
    Това не е картечницата от Терминатор 2, онази е M134 - много по-малка и стреля със 7,62, не 20 мм
  • 2 цистит

    7 0 Отговор
    Еко френдли килинг машийн. Не наранява природата а хората, които я нараняват.

    Коментиран от #3

  • 3 куку руку ку

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "цистит":

    Не! Яко кинти-килинг машина! $2970 в секунда и $178200 в минута... И ако започне да стреля в движение Приуса направо ще спре. Виж, ако стреля назад ще има и допълнителна тяга.
  • 4 mediator37

    2 0 Отговор
    Не изстрелва куршуми, а снаряди и не е картечница, а оръдие. Казва се по тази причина не "подаване на патрони", а "подаване на изстрели". В артилерията, когато гилзата и снарядът са съединени, това се нарича "изстрел". Още като почна видеото с нетърпение чаках да видя как ще съдере ламарините на покрива, защото при първите експерименти да го задействат от самолет оръдието е късало крилата. Затова видяхме само малки серии по 5-10 изстрела.
  • 5 тоз

    1 0 Отговор
    Тея чували са за РПГ?