20 Ноември, 2018 22:27 6 198 4

Ищар отбелязва 20 години на сцена с концерт в Пловдив

  • ищар-
  • пловдив-
  • концерт-
  • ети зах

Мероприятието ще се проведе на 24 ноември в зала С.И.Л.А.

Ищар отбелязва 20 години на сцена с концерт в Пловдив - 1

С концерт, единствено в Пловдив, на 24 ноември в зала С.И.Л.А., израелската певица Ети Зах, известна като Ищар, ще отбележи 20 години на сцена, съобщиха организаторите.

Пловдивчани и гостите на града ще имат възможност да се насладят на едно уникално по рода си шоу с много изненади. За част от програмата си Ищар споделя в интервю, разпространено до медиите, като това, че е включила и българска песен, която ще изпее в дует с известна българска звезда. Репертоарът ѝ за Пловдив включва съвсем нови песни, както и от стари нейни албуми.

Ищар е родена на 10 ноември 1968 г. в Кирият Ата, Израел с родители майка египтянка и баща мароканец, като и двамата били евреи. Тя говори и пее на арабски, иврит, френски, испански, български, руски и английски, както и марокански. Кариерата си на певица започва на 14 години и пее дори по време на службата си в Израелските отбранителни сили. Избира името Ищар, което означава месопотамска богиня на любовта и войната. След едно гостуване във Франция, тя решава да заживее там.

В Пловдив Ищар ще дойде с цялото си семейство, сред които и двете ѝ деца. Дъщеря ѝ свири на барабани и певицата все още не е решила дали ще се качи на сцената с нея. Ищар е споделила, че в концерта ще участва и феноменална двойка танцьори от Тел Авив и експерти по визуални ефекти, ще има LED екран, на който "ще минат"нейните спомени и хубави песни.

По отношение на тоалетите певицата е подчертала, че ще бъде с нови дрехи, които сама проектира, но допълва, че в гардероба си има и на други дизайнери, които комбинира с нещо лично.

"Харесвам комбинацията по принципи и го правя и в музиката, като комбинирам модерното, чувственото и очарователното", допълва Ищар.

Ищар добавя, че практикува йога, а за енергия приема банан и мед, като подчертава, че преди концерт не се храни, а преди излизане на сцена не говори много, за да пази гласа си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Зейбекико

    6 0 Отговор
    Интелектуална и красива , успех и неазабравими мигове в Пловдив
    Ищар !
  • 3 Истината

    2 3 Отговор
    Интересно защо в пловдив явно само там има фенове
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.