Last news in Fakti

21 Ноември, 2018 14:44 18 639 114

Слави Трифонов: Румен Радев показа неуважение

  • слави трифонов-
  • румен радев-
  • бойко борисов

Днес трябва да му гостува премиерът Бойко Борисов

Президентът Румен Радев е отказал участието си в "Шоуто на Слави" с официално писмо от пресцентъра на президентството. Вчера в предаването си Трифонов изтъкна, че писмото не е написано лично от държавния глава, а от Кирил Атанасов.

От "Шоуто на Слави" определиха отказа като "неуважение". "Той ни е благодарил за интереса. Ние сме граждани на страната, естествено, че сме заинтересовани", обясни Трифонов.

Миналата седмица Слави Трифонов обяви в ефира на предаването си, че кани най-висшите фигури в страната да коментират актуалните проблеми в държавата.

Днес трябва да му гостува премиерът Бойко Борисов, в четвъртък – главният прокурор Сотир Цацаров, в петък – омбудсманът Мая Манолова, а по-следващия понеделник – председателят на Парламента Цвета Караянчева, пише burgas24.bg.

Заради отказалия поканата Румен Радев, вчера неговото време бе запълнено с разговор със сценаристите на Трифонов и отговаряне на зрителски въпроси, отправени предварително към президента.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуте

    232 74 Отговор
    Нормално е да откаже!Защо му е да пада толкова ниско !То щеше да е все едно спори с радиото!!!Абсолютно прав е!

    Коментиран от #87

  • 2 Инкогнито

    210 77 Отговор
    Кой си ти чалгар? че на крак ще ти идва Президент висш офицер от БГ армията! Я си виж обичката на ухото после чети морал

    Коментиран от #71, #81, #84, #85, #93

  • 3 Боцмана

    146 52 Отговор
    Яловият Чалгаджиев да попита Тикво Сикаджиев защо не стъпва в парламента като сме парламентарна република, а се лези по телевизии.

    Коментиран от #4

  • 4 Инкогнито

    51 21 Отговор

    До коментар #3 от "Боцмана":

    Щото ще снима само там не се е снимал!
  • 5 chef

    72 141 Отговор
    Това е неуважение към хората, които са го избрали. Не към предаването. Или го е страх!

    Коментиран от #64

  • 6 Иван

    61 20 Отговор
    на Тиквата сега 100% му тъка
  • 7 Айхман

    154 50 Отговор
    Кой си ти бре Слави,та президента да ти гостува.Смяташ,че Радев ще падне толкова ниско.Някога царя също ти отказа.На негово място беше поканил един друг цар.Цар Киро.Той те уважи.
  • 8 Георги

    135 25 Отговор
    Слави,Слави,ама и ти си един мазник....Не съм видял досега да сгащиш някой политик в предаването си с неудобни въпроси.Всичко ви е режисирано и само заблуждавате хората.Тази вечер неудобно ще се чувстваш ти ,не госта ти.Ще ти разтяга локуми,ти ще кимаш с глава,ще се опитваш да го прекъснеш, което няма да стане и.....хайде ,минало времето на госта.
  • 9 Bingo

    116 28 Отговор
    Ще кажеш че е отказал поканата в последния момент, а още миналата седмица писаха за отказа. "Неговото време" не е негово а си е на шоуто. Президента не е задължен да ходи по разни закъсали долнопробни предавания, че да им вдига рейтинга. ГРОБарите са на зор да си задържат кокала за това участват навсякъде, естествено с предварителен сценарии.
  • 10 Дедо Дурчо

    108 21 Отговор
    Славчо е висок на ръст ама довечера ще е по-нисък от тревицата.Оня ще му дудне и ще му се пули а Славенцето ще кима ще клати главица...сигурно вече го тренира пред огледалото
  • 11 onq s konq

    42 90 Отговор
    Слави ПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ АНКЕТИ НА ХОРА,ГЛАСУВАЩИ ЗА ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИИ!Тук обаче русофилите "използват паузата" и ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗАСТАВАТ НА СТРАНАТА НА ПРЕЗИДЕНТА без да мислят,че всъщност в случая ТЕЛЕВИЗИОННАТА ТРИБУНА НА СЛАВИ СЕ ЯВЯВА КАТО НАЦИОНАЛНА ТРИБУНА за изясняване на различните полит. позиции в БГ.А изводът е ясен-ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ Е ПОДГОТВЕН ЗА ПОДОБЕН ДИСПУТ!

    Коментиран от #14, #23

  • 12 Възмутен

    99 17 Отговор
    Малеееееееееее................този пък явно се е взел много насериозно!!! КОЙ е пък той, че ПРЕЗИДЕНТА да му ходи в чалгаджийското студио!!! Това да не му е ирланската пастирка, дето правеше КОЙ каквото му каже!!?? Аре бегай се снимай....."шоумен"....плямпало.........
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Опечален

    65 6 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Телевизионната трибуна е за всякакви балъци, които като нямат акъл се доверяват на реклами за памперси, кремове за стави и хапчета против Алцхаймер....тоест, това му е "аудиторията"! А младите.....те затова са млади, за да вършат глупости! И ние като бяхме млади скачахме по площадите и викахме "Времето е наше", без да си даваме сметка, че ВСИЧКО ТОВА Е РЕЖИСИРАНО!!! И времето НИКОГА НЕ Е НАШЕ! То винаги си има име и фамилия!! Така балъците направиха и "арабската пролет", та сега еуропката се напълни с мигранти.......ЕТО ТОВА Е, КОГАТО "шоумени" ти дават "акъл"!!! И престанете с тази фобия - руснаци, русофили.....абе, май яко ви е страх!!??
  • 15 КрасимираНиколова

    78 15 Отговор
    Трифонов няма основание да се сърди на президента,че не се е отзовал на поканата му.Това не е неуважение към народа,защото не го е канил той,а шоумен отнасяш се към него преднамерено крайно унизително.Трифонов се постара много грозно да се подиграва с държавния глава.Да се подиграва крайно глупаво с него и съпругата му ,а не да го иронизира за конкретни дела.Така,че няма как държавният глава да гледа сериозно на това

    предаване и сам да се унижава.

    Коментиран от #66

  • 16 vvvvv

    49 11 Отговор
    Взеха се за ментори и последна инстанция. Типични хора, склонни към диктатура. То "провинциалното" си е до живот.
  • 17 onq s konq

    19 46 Отговор
    Отделно да допълна че забравих!Казали са ми ка излезе нещо протиф партята да плюем и ас следим нещата искъсо!Сички тука знаете колко съм верен на партята и колко мразим русуфилите!А текиви като мене са много в дръжавата!Спорет мене призидента просто се е уплашил щото примиера е много по умен и начетен от него и щеше да го праи за смех!

    Коментиран от #24, #54, #68

  • 18 onq s konq

    19 44 Отговор
    Важното е че по минуси нема кои да ме бие!Ама то е щото сте русуфили сички тука и никои се не интересува от американските ценности!Е те тва е жалко и затва сме го закъсали толко!

    Коментиран от #22, #86, #104

  • 19 Русенец

    56 16 Отговор
    Сега разбрах защо "Шоуто на Слави" е вече 25г. на екрана - ЗАЩОТО Е ГОТОВО ДА ОБЛИЖЕ ВСЕКИ ЗАДНИК КОЙТО Е НА ВЛАСТ !
    Слави дава цялата власт в ръцете на ГЕРБ след снощното предаване !
  • 20 тоя с магарето

    34 53 Отговор
    Всички тия боклуци които се възхищавате, че не е отишъл... Нямаше ли да е в интерес на всички да видим какво ще отговори, как ще се държи, как ще смаже Трифонов с интелект и знания. Да си направим изводите от зададените въпроси и отговори. Защо един генерал се крие като мишок? Лесно е да говориш само в монолог и да криеш зад институцията президент.

    Коментиран от #27

  • 21 сиромахов

    54 24 Отговор
    Кратуно куца ти с президента ли ще се сравняваш.За какви три милиона гласоподатели говориш като хората излязоха дагласуват за генерала и между другото пуснаха и твоята бюлетина.Радев е единственият легитимно избран от народа и никой друг не може да се сравнява с него но ти трудно ще го разбереш.

    Коментиран от #47

  • 22 1234

    29 8 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Тебе те знаем, ти си правен в г*з !
  • 23 гост

    16 8 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Ти както винаги се изказваш неподготвен.

    Коментиран от #43, #46

  • 24 гост

    18 4 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Ти с твойте каментари сам се правиш за смех.
  • 25 Hugo Boss

    21 41 Отговор
    Мъцащият Потник знае че ще го питат 11 000 лв. месечна заплата стигат ли му да угажда на Деситу и няма как да дойде... :)
  • 26 Толи

    42 10 Отговор
    Трифонов да се определи веднъж завинаги хумористично предаване ли е или публицистично политическо.То не може и тако и вако.Те нали и неговите артисти се представят и за Борисов, и за Радев и за Манолова.....Какви въпроси,какви циркове..Циркаджияяяя!!!

    Коментиран от #75

  • 27 Адолф

    40 16 Отговор

    До коментар #20 от "тоя с магарето":

    Ей,я по кротко с епитетите.
    Един генерал като Радев няма да се унижи да слезе при човек като Слави.

    Коментиран от #39

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 бензино наполони

    44 18 Отговор
    Радев е човек с достойнство,а не палячо за да гостува на палячо.
  • 30 нафто

    24 13 Отговор

    До коментар #28 от "Guðmundsson":

    Тоя човек има много какво да каже,но само на умни хора.
  • 31 Слави е клоун

    31 5 Отговор
    Слави омайва НАРОДА както Педя човек - лакът брада. С това си начинание е като компрес за снемане температурата на народното вълнение. И туй, то. До тук.След шоуто - нищо ново ! Славе не е представител на народа, че от тяхно име да адресира искания към премиера. Просто - иди ми , дойди ми. Ала Бала. Той в политиката друго не може ! Той е шоу мен !
  • 32 Пук

    18 34 Отговор
    Румбата не е отишъл при Слави, защото дори грозният чалгар ще изглежда по-добре от него! Няма смисъл, всички го знаем колко е крив у главата и без това...
  • 33 Петя

    28 4 Отговор
    Наблюдавам как ще се държи с Б.Б.Ако има свирки, без Слави...
  • 34 Един

    41 8 Отговор
    Славе, ама ти искаш лично президента да ти откаже ли?
    Пък кой си ти , че да искаш "обяснения" от президента?
    (Да ти припомня едни твои приказки: "Като се сбориш с прасе няма начин да не се окаляш! " В случая ти си "прасето"!)
  • 35 Каунь

    37 5 Отговор
    Тия искат да превърнат държавата в шоу не ни стига циганията
  • 36 многострадалния

    19 3 Отговор
    Много скоро Раят на глупаците ще рухне !
  • 37 trol4o

    7 18 Отговор
    Само платени от партиите тролове тука...
  • 38 Циклопа

    40 6 Отговор
    Ами май Радев не е нито Илия Павлов,нито Ахмед Доган
    Слави насериозно се вземаш,ноооо си само шут
  • 39 гост

    16 21 Отговор

    До коментар #27 от "Адолф":

    По същата логика президента няма да се унижи да слезе при народа ,които го е избра, с една дума се изплю в лицето на тия 2 000 000 българи и голяма част от тях се надяват на него/опазил ме бог,никога няма да гласувам за БСП в едно с военен/!Браво бе ,страхотна логика !

    Коментиран от #58

  • 40 NikNay

    30 7 Отговор
    Президента да не ефирна маймуна че да се разказва по разни студия при някакви криви глави.
  • 41 NikNay

    29 2 Отговор
    PS Слави нещо много на сериозно се взима та чак се чувства засегнат че не му обръщат внимание
  • 42 Тръмп

    13 23 Отговор
    Радев,президента на Путин скоро ще го правят Вожд и за това е много ангажиран!:):):)Радев,Вожда на Дебилите!!!;):);)

    Коментиран от #77

  • 43 onq s konq

    6 18 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО според "ТВОЯТА РУСОФИЛСКА ПОДГОТОВКА" аз винаги ще бъда "изказващ се неподготвен":)Как пък не сбърка да изкараш "неподгонвен"
  • 44 Саша барон коен

    26 5 Отговор
    Славича е най -високия сред родните телевизионери ма да не вземе довечера
    да клекне барабар с оперирания си крак пред лицето Б.М.Б, че тогава малкото му останали привърженици ше го заплюят къде му видат физиономията!
  • 45 гост

    10 23 Отговор
    Гиди долни фурнаджии! Бас ловя,че много от вас са гласували в анкетата на Факти за партията на Слави,но сега бил чалгар,клоун,шоумен!Какъв бил тоя ,че президента да му ходи на крака? Ами никакъв,само успя да събере 600 000 гласа,да инициира референдум,за което бас ловя,че голяма част от вас са гласували/аз НЕ/,но сега палачинката се обърна и започнахте да го плюете.От всичко това, само едно е вярно;Радев е страхливец!

    Коментиран от #51, #105

  • 46 onq s konq

    9 8 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    Как пък не сбърка да изкараш "неподготвен" ВАШИЯ ЧОВЕК ПИШЕЩ С МОЯ НИК/ном 17 и 18/,а се насочи точно към мене?И кво праим сега-ше сваляме провителството в БГ СЪС СИЛАТА НА ТРОЛЕНЕТО ОТ РУСИЯ?Ех мъка,мъкааа...:)

    Коментиран от #56, #76, #106

  • 47 Хахо

    18 3 Отговор

    До коментар #21 от "сиромахов":

    Защо да ходи в просто предаване с тъп водещ .Има предавания за тази цел.А тоя учиндолец плешив да си ходи на село. И там да си прави тъпотията за селяците.
  • 48 КОМЕРСИАЛНИ ПРЕДАВАНИЯ КЪТ

    12 8 Отговор
    НА СЛАВИ ДИГАЩИ СИ РЕЙТИНГА С ПОПУЛИСТКИ МЕТОДИ ТЪРСЯТ В КРАЙНА СМЕТКА ЛИЧНА ИЗГОДА.Г.Н ПРЕЗИДЕНТА НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ХРАНТУТИ ОЩЕ ЕДНИ НЕНАЯЛИСЕ ЧИЛЯЧИТА ТЪРСИЩИ РАЗДУМКА А НЕ КАРДИНАЛНИ РЕШЕНИЯ....
  • 49 НЕДА

    10 1 Отговор
    СЛАВЧО ОТ УЧИНДОЛ ДА СИ ПЕЕ ЧАЛГАТА И ДА ВЪРТИ ОПАШКА АМА НЕ НА НАС
  • 50 Ред все пак да има

    7 2 Отговор
    ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ Слави, и особенно Иво Сиромахов да го прочете преди да коментират писмото на община Смолян.Ако държат на закона ще стане ясно.А може би са го чели и затова така неглижират.Хубаво е да прочетат чл.7.Все пак сме демократична страна и хората които искат промяна да го направят по законния начин.Друготе са го преживели нашите баби,дадовци и бащи.Иначе ами то новото като предишното
  • 51 стоян

    8 6 Отговор

    До коментар #45 от "гост":

    Браво на 45 коментар -точно тия путинофили гласуват за Слави а сега го плюят
  • 52 Шоо

    7 10 Отговор
    Що не е приел поканата Радев ли? Ми много просто, ти ако си куц ще приемеш ли да участваш в състезание бягане на 100 м. или скок дължина. Просто трябваше да дойде К.Нинова, тя щеше да отговори на въпросите. Пък можеше и Решетников да доведе...
  • 53 IIOX

    15 3 Отговор
    Аве този Слави много му порасна работата като понатрупа многоо парички - а " Магурата" ? Президента или който и да е сам си преценя да дойде или не. Този се взе май вече за господ. Шоуто му е лигаво, понякога цинично, нагаждащо се към силните на деня. Под достойнството е човек да го гледа понякога .
  • 54 Петър

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Ти първо се научи да пишеш и да се изразяваш правилно,пък после давай съвети кой крив кой прав.
  • 55 Дългия

    10 11 Отговор
    Мене ме оставете . Но защо президента се фръцна и от среща с Бойко??? След като той я предлага. Тея съветници барабар с Генералшата и корнито се грижат за хилави дете.

    Коментиран от #62

  • 56 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "onq s konq":

    Прочети коментара на #22
  • 57 славчо

    14 4 Отговор
    разбра се на кой лъскаш бастуна... няма смисъл да се пънеш повече ;) Радев няма място в пропадналия ви формат, в още по-пропадналата и телевизия!
  • 58 Адолф

    7 6 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    Тия 2 000 000 българи не канят Радев на чалга шоу.За кого ще гласуваш или няма да гласуваш,си е твоя работа.
  • 59 Петър

    12 8 Отговор
    Слави не е фактор с който трябва да се съобразява точно българския президент. Да прави феноменални концерти с патриотична насоченост,но не и добро предаване. И в никакъв случай оня безименник „Гост” на който се радваш не е прав че Радев бил страхливец. Ако беше страхлив нямаше да бъде най-добрия ни Жив...подчертавам военен пилот.Такива хора като него са обучавани да рискуват живота си,и то за страната си не за някой друг. Радев е човек който не е омърсен от политически игрички като някой хора които 20г че и повече ги гледаме в парламента и се пита човек толкова ли сме наивни че им позволяваме да ни правят на глупаци.
  • 60 ТОЧКАТА

    16 5 Отговор
    Бах мааму!Икойто не му ходи на крака го гледа на кръв, както се вижда от снимката...И КАРЕЗ държи шоумъна.....Пък Радев не е маймуна да ходи по циркове....Бах ти и държавата ако си решава проблемите в шоуциркове.
  • 61 обаче

    11 3 Отговор
    много се кефя, че вече лъжите ви не издържарт задълго! Омота народа по бокова поръчка, ма като разбра, че само малко успя да подлъжеш и се отказа от хорото... Слави, вече на ментета не вярваме, а ти си бокоо менте ;)
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ТОЧКАТА

    10 1 Отговор
    Просто е.Всеки гьол трябва да си знае жабите.
  • 64 Аз от народа

    12 8 Отговор

    До коментар #5 от "chef":

    Никакво неуважение няма-това е най-високата институция в България и появяването му(на президента,независимо кой е)ще я принизи до нивото на едно телевизионно шоу предаване,което е неприемливо за институция от този ранг.Относно въпросите,които уж му задават гражданите не прозира,а явно се откроява една тенденция за принизяването на рейтинга вече на самия Румен Радев до рейтинга на провалените политици.Р.Радев отказа среща и на Б.Борисов именно затова,защото последния искаше да го вкара в капан за поемане на чужда(в случая на ГЕРБ) отговорност.Добре,че има до себе си добри съветници,за което получават адмирации.И още нещо-на когото му пари под краката,той ходи по медии да внушава доверие,което за съжаление е изгубено отдавна.Всички факти говорят,че имаме най-неукото правителство за всички времена.Последен пример е посещението на Ц.Караянчева в Япония,където отиде без предварителна информация за японските традиции и се държа като слон в стъкларски магазин с неподходящо облекло и държане,с което ,както казват японците"си загуби лицето".За съжаление това лице не е само нейно,а и на българския народ,но....ние си го заслужаваме...с търпението си...
    Много ми е интересно какви въпроси ще зададе С.Трифонов или ще гледаме отново монолог по Шекспир
  • 65 БъХъ

    12 8 Отговор
    Браво на Президента, че отказа да участва. Славчо и сценаристите му се показаха като популисти с жълт оттенък с въпросите които бяха подготвили.
  • 66 Слави Асенов

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "КрасимираНиколова":

    Слави няма да направи нищо... Дори и някои от нас да е на мястото на Радев или Слави пак ще е същото... Хора тук най_нелогочното е закон а най_правилното наказание... Които много говори как беше, патя му приключва... Затова всички си траят че ги е страх... Така е и с нашите герои! А вече на стачкуващите и актове пишат... Пречи ли били на движението... Хора депутати ако ние пречи на движението вие ни пречите да живеем... Не ни трябвате разберете... Президент, министър, премиер, онбоцман и 3_ма депутати това е достатъчно за да се задават от власт та да има нещо и за нас....
  • 67 Диоген

    11 1 Отговор
    Някога и царят отказа на Слави!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 тв водеща бутик

    12 3 Отговор
    И внимавай Слави какви въпроси ще задаваш на Боко ...понеже една тв водеща за един неудобен въпрос стана продавач в бутик за цветя . А въпроса беше ..."" Гн. Борисов какво ще правите когато не сте премиер "
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Силвия

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Инкогнито":

    Ей такива като теб гласуват за тези хора, който ни управляват нещастни.
  • 72 11111

    10 6 Отговор
    Президента не е ШОУМЕН, и не му е мястото да прави рейтинг на нечие предаване. Също така си задаваме въпроса каква е идеята на Слави ..и ще смее ли да задава ИСТИНСКИ ВЪПРОСИ И ДА ПОЛУЧИ АДЕКВАТНИ ОТГОВОРИ!!!

    Коментиран от #79

  • 73 Ралица

    7 3 Отговор
    Най-бедната държава в Европа! 🎃 - ви колкото си щеш в парламента, жалко е за всичкини в България няма и да ми стъпи кракът кръв ще плюя, но няма да позволя мафиотите да ми сасият живота!!!
  • 74 леопард на егрек

    4 3 Отговор
    то които требе да кани да отговаря на неудобни вьпроси а ще кани президента а защо тои ясно и категорично отразява нещата в медиите но за жалост никои него слуша я да видим боико какви бисери ще разтегля поредните льжи гладна кокошка фураш сьнува
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 никси

    7 2 Отговор

    До коментар #46 от "onq s konq":

    време стана да си пиеш хапчетата ако си ги свьршил бягаи в някоя денонощна аптека може и на марешки там са по евтини дане се охарчиш оти утре ще ревеш че пак нямаш пари за хляб
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ЗЛОБЕН

    16 1 Отговор
    БОЖЕ, БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ 🌎. СЛАВИ ТРИФОНОВ ТОЗИ ЛЪЖЕПАТРИОТ СЕ Е ВЗЕЛ МНОГО АМА МНОГО НА СЕРИОЗНО. ВЪПРЕКИ СВОЯТА ЛУКАВО- ПРОСТАШКО- СЕЛЕНДУРСКА МУТРА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ПРОСТ НАРОД ГО ХАРЕСВА И ГЛЕДА. О, О, О СВЕЩЕННА ПРОСТОТА! КАЗВАМ ГО НА БЪЛГАРСКИ ЗА ДА МЕ РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ.
  • 79 Гюрза

    6 4 Отговор

    До коментар #72 от "11111":

    А бе,фатмако нема да иде при Слави..що деса поетеса е ,,работила,,при него..на диванчето.
  • 80 Драйвър

    5 6 Отговор
    Няма никакъв смисъл да се кани Радев или като е по известен-ехото на Курнелия!Не виждат ли ,че повтаря опорните точки на пропагандния отдел на бсп,всеки ден ги гледам Курнелия,Радев и двама трима слагачи на курнела говорят абсолютно едно и също със точките и запетайките!Няма какво да го питате тоя фатмак,питайте направо шефката му Курнела!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 саса

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Интересно на какъв се изживява Трифонов та ще иска обяснение от държавната върхушка?Просто постановказа да може Тиквата и от това предаване да лъже и мами народа.
  • 87 gnida

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Вуте":

    Току що гледах радиото при дългия ... Последния не можа да се обади ! Познай кой пак е виновен- бсп и кой е най-великия ....
  • 88 саса

    5 3 Отговор
    Интересно на какъв се изживява Трифонов та ще иска обяснение от държавната върхушка?Просто постановказа да може Тиквата и от това предаване да лъже и мами народа.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 нахален Селю Трифонов бре

    3 2 Отговор
    Като иска да си общува с президент, да покани Боби Михаилов. Двамцата са си от една черга (( чалга )). А народа и към него има куп въпроси.
  • 91 гост

    6 2 Отговор
    Не, показа САМОУВАЖЕНИЕ .
  • 92 среден ветропоказалец

    1 0 Отговор
    Гологлавеца забрави вече да кани рептили от козяк. Или вече не са актуални май, а ?
  • 93 Сомърсет

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "Инкогнито":

    Къв висш офицер от армията бе лунгур. Той да не е Пиночет . Егати народа , да избере за президент овенен. Такъве срам не сме брали от времето на Тошко Електрокарчето.
  • 94 Ахмедов

    4 0 Отговор
    Мисля си, че или коментарите са писани от двама човека, или тук пишат само хора, които са проспали уроците по български език. Не може всички коментари да са с правописни или грешки в пунктуацията на изреченията.
    Изречение започващо с малка буква; без интервал след препинателен знак; изречение завършващо без препинателен знак, това са само някои от грешките, които са допуснати.
    Неграмотен народ, неграмотни политици е казал някой.
    Иначе изказвате мнение за всичко, това е ясно.

    Коментиран от #100, #101

  • 95 САМО ТАКА

    5 3 Отговор
    ПРАВИЛНО Е ПОСТЪПИЛ ПРЕЗИДЕНТА !
  • 96 vasik atanasova

    2 2 Отговор
    ЗАЩО ЩЕ СЕ ИЗЛАГА ДА ИДВА ПРИ ТЕБЕ БЕ КАУН
  • 97 Бубу

    5 2 Отговор
    До Петър от коментар № 59 По спокойно, че ще се изпуснеш в гащите от превъзнасяне на твоя генерал И кой ти каза, че е най добрия пилот, и как рискува живота си за родината в мирно време Ти си един простоват човек дето се прехласва пред един още по прост и нагъл. човек Та този „велик” генерал без грам морал който е назначил любовницата си на две заплати. който е изоставил жена и деца, който по време на служебното правителство назначи роднини и приятели на сладки държавни постове при това с договори който им гарантират големи неустойки и така ги е бетонирал на службите им, този който лицемерно говори за борба с корупцията, но няма в предвид своята коруция, да продължавам ли още? Няма смисъл той и без това е един нагъл човек, който смята че държавата ни е блато и ходи сред студентите да ги настройва срещу тази държава като им обяснява колко лошо място е тя Това държавен глава ли е Но няма смисъл да се косим, тя жена му успешно ще му досъсипе кариерата. И едно ще ти кажа, недей да се прехласваш толкова много до бившия военен пилот, който си жертвал живота и т н, защото по скоро живота ти може да зависи от докторите и собено от хирурзите, които са не по малко важни от генералите.
  • 98 Илко

    5 0 Отговор
    След "интервюто" с Борисов - БРАВО на президента!
  • 99 Бачо Киро

    3 0 Отговор
    Президент не отива в чалгаджийско предаване, което както видяхме задаваше само въпроси, които са "одобрени".
    Чалгаджията пък се оплаква, защо отказът не бил написан лично от Президента ...

    Аз ли не съм добре или всяка свирка у нас си мисли, че е от световна важност и всички трябва да правят каквото реши свирката?
  • 100 Бачо Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "Ахмедов":

    Защо се учудваш? Неграмотността е заляла младите поколения отдавна ... Едно време в езикова гимназия се влизаше с 5.50 по БЕ/Л и 6.00 по математика (моя милост), а само 15 години по-късно с 3.50 ...
  • 101 чичо

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "Ахмедов":

    Толкова си прав,че чак ме боли.Специално във ФАКТИ влизам често и
    на доста от коментарите не им разбирам не само написаното,но и смисъла.
  • 102 патриот

    1 0 Отговор
    какво неуважение няма да се прави на шоу звезда президент е.
  • 103 чичо

    0 1 Отговор
    До Петър от 59 и Бубу.Аз ,дълги години съм работил в ВВС като авиоинженер и за това ще кажа,че Петър е прав що се отнася до летците.Доста добри момчета от тях си заминаха без време.За това ще го напиша така-ония които оживяха,значи са си свършили добре работата,защото аз добре знам при какви условия работеха.Бубу е прав,че в мирно време работата на докторите/НА ВСИЧКИ/ е по,да кажем, отговорна.Съгласен съм и с това,за съжаление,че Радев не мога да го нарека държавен глава.Бубу,един съвет,ако позволиш.Не определяй хората,ние сме различни хора с различни мнения,нищо повече.Я си представи,че всички сме еднакви,че то какъв живот ще бъде,да няма с кого да се заядеш.Всъщност, хубавото на човешката раса е,че сме различни.Всичко най-добро и бъдете различни.
  • 104 Духът от Ада

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Бегай бе жалко същество просто голям разбирач си И ти на политика
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Духът от Ада

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "onq s konq":

    Ти пък стига се оплаква с тоя ник уста се бе ми смени си го пуууу то ше кажеш че жаната са ти взеле голям вой нададе
  • 107 бомбата

    0 0 Отговор
    Тоя гологлав песоглавец само цирк търси ! Нали уж референдум, движение, па какво стана - с Бойко и сие , все тия от паветата жълти пембени, Донуковци презрени, дето кръвчицата на хората пият срещи
    тръгнал да си спрята, че и у рогата катран му наливат на учиндолския морук !!!!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 чичо

    1 0 Отговор
    Все се каня да питам,ама нейсе.Не ви ли дразни факта,че президента по ЗАКОН нищо не прави и по същия закон взима най-високата заплата.

    Коментиран от #110, #114

  • 110 Стрелата

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "чичо":

    Тиии изобщто не си запознат чичо 1 обикновен депутат взима повече като участва в 2..3 комисиики така че ТИХо .
  • 111 Оракула

    0 1 Отговор
    Прав е Президента Радев да откаже,
    В момента е единствения, Президент в България ,който говори истина.Такъв човек не сме имали до сега.
    При тебе Слави, кой говори истина?
    Премиера ли?Цацаров ли?Цветанов ли?
    Доган ли?Каракачанов ли?-тези хора съсипаха България и я съсипват всеки ден и час.
    Какво ще прави президента сред тези лъжци.

    Коментиран от #112

  • 112 буболина

    1 0 Отговор

    До коментар #111 от "Оракула":

    Славчо, уж сте бадженаци с президента, а той те заряза. Сигурно ти е изпратил твоята бивша и негова бивша секретарка да го замести, но тя е попаднала в насрещното движение
  • 113 буболина

    1 0 Отговор
    Президента не е свикнал, а може би и не знае как се отговаря на въпроси и затова не е дошъл при Славчо. Друго си е да наблюдаваш света от високо и да си мислиш, че като си там горе, си равен с НЕГО.
    / с бога/
  • 114 Т-34

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "чичо":

    Нищо,но го прави качествено.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове