Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 15:37 2 613 0

Изложение Mach Tech&Inno Tech Expo 2019 отваря вратите си за машините и технологиите от 15 до 18 април

  • иец-
  • изложение-
  • mach tech&inno tech expo

При ранно записване за 11-ото издание участниците се възползват до 10 декември от преференциални цени

Изложение Mach Tech&Inno Tech Expo 2019 отваря вратите си за машините и технологиите от 15 до 18 април - 1

Изложение MachTech&InnoTech Expo, посветено на машините и технологиите в металообработката, ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г. Ежегодният форум ще отвори за 11-и път вратите си в Интер Експо Център за професионалната публика.

Създавайки професионална платформа за бранша в България и Югоизточна Европа, изложението MachTech&InnoTech Expo дава възможност на специализираната публика и компаниите да се запознаят с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране. И през 2019 г. форумът ще създаде условия за демонстриране на системи за индустриална автоматизация, софтуер, 3 D принтиране, електроника и роботика, проектиране и технологии за осъществяване на контрол. Специално място ще бъде отделено на електрониката и роботиката в машиностроенето.

„При заявяване на щанда си до 10 декември 2018 г. изложителите могат да се възползват от отстъпка за ранно записване“, напомнят организаторите от Интер Експо Център. По всичко личи, че през 2019 г. MachTech&InnoTech Expo ще надмине предходното си издание. Заради бързорастящите мащаби на събитието през 2019 г. изложението ще се проведе в четири изложбени зали – с една повече, в сравнение с предходното издание. Общата квадратура на четирите зали е над 10 000 кв.м изложбена площ.

Последното издание събра над 4500 посетители, предлагайки продукти и решения на повече от 150 компании – директни изложители. В атмосферата на иновативност и високи технологии се представиха фирми от България, Полша, Унгария, Румъния, Турция, Швеция, Италия и Китай; с колективно участие се включи Австрийското търговско представителство в България. Според профила си 46% от участниците в MachTech са били от сферата на металорежещите и металообработващите машини, 24% - са участвали с индустриално оборудване и инструменти, 16% - с машини и технологии за заваряване. В InnoTech над 35% от изложителите са представили системи за индустриална автоматизация, от сферата на качествения контрол са били 26 %, а с профил „електроника и роботика“ – 25%. MachTech&InnoTech Expo бяха посетени от представители на индустрията от България, Германия, Турция, Италия, Македония, Гърция, Сърбия, Чехия, Румъния, Полша, Словакия, Унгария, Словения.

Бизнесът от страната и чужбина отново ще има възможност за създаване на професионални контакти и установяване на успешен бизнес. Това ще се случи на предстоящото изложение MachTech&InnoTech Expo– от 15 до 18 април 2019 г., в Интер Експо Център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА