Тема: Украйна

3 Декември, 2018 15:05 2 700 35

Русия, а не Украйна защитава Европа

  • русия-
  • мария захарова-
  • украйна

Мария Захарова атакува украинския режим

Русия, а не Украйна защитава Европа от варварство, милитаризъм и агресия. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитиран от ТАСС.

Захарова коментира изявление на украинския премиер Петро Порошенко, в което той заяви, че Русия готви нова инвазия. Според него руските военни искат да превземат руските градове Бердянск и Мариупол..

Още новини от Украйна

„Заради актуалния режим в Украйна, в момента страната се характеризира с движения на екстремисти и паравоенни групировки. Там използват пропаганда и манипулации като ключови средства за управление. Те използват провокацията като концепция за външна политика. Виждаме сериозна корупция. Там заплашват журналисти и контролират средствата за масово информиране“, заяви Захарова.

Тя добави, че национализмът се е превърнал в национална идея за Украйна. Според нея там има липса на механизъм за публичен контрол.

Захарова заяви, че правителството в Украйна контролира полицейските агенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Захарин

    25 8 Отговор
    Захарова е сладка
  • 2 Пеньо

    16 30 Отговор
    Тая се опитва да изкара, че ихтамнетите са украинско паравоенно формирование. Само приматите могат да повярват и то срещу пари!
  • 3 тръмп

    24 34 Отговор
    По големи варвари от Руснаците няма.
  • 4 ами сега

    33 13 Отговор
    Да ама тъпата Европа мълчи за истинското положение в Украйна.......те сега се надяват че тоя пияндурник потрошенко няма да бъде повече президент след изборите и нещата ще се оправят тихомълком, обаче не са познали! Без клане няма да се подобрят нещата в Украйна, и за това клане ще са виновни отново краварите и пуделите им в Европа, защото те насъскват и поддържат бандеровската хунта в КИЕВ!
  • 5 тръмп

    16 28 Отговор
    По големи варвари от Руснаците няма.
  • 6 Сталинчук

    17 25 Отговор
    .Рассия е тумор. За нас е важно да я избягваме за да предотвратим разсейките....А те са много и навсякъде - по света и у нас...

    Коментиран от #11

  • 7 захаова шмърка коки

    14 5 Отговор
    Ко речи ? :Пак ли си у брашното
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хер Отто Флик

    9 15 Отговор
    Захарова, що не отидеш на ураза байрам в най- голямата джамия в Москва, а и в Европа и ти да се одупиш на алаха? Знаеш ли, как ще ти се израдват (изредят) нохчите, дагестанците, кабардинците и др. резаци? Много ще те "обиждат" изотзадзе!
  • 10 Ю Кортес

    8 10 Отговор
    Тая не изтрезнява ли
  • 11 Хер Отто Флик

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Сталинчук":

    Разсейки има и у нас! Трябва да се реже до здраво! Хирургическите инструменти- дъбови бати и кубинки с метални бомбета! А след това и химиотерапия с Циклон Б!
  • 12 Стар рОсофил

    8 8 Отговор
    Захарова може успешно да води "Лека нощ русофили", спете спокойно московски деца!
  • 13 НКВД

    18 6 Отговор
    Новия дом на фашизма е Украйна! Ще бъде хирургично отстранен от страната с помощта на Русия.
  • 14 ТОЧКАТА

    10 3 Отговор
    То очилата с амерички филтър дават съвсем извратена и нахална картина...............Едва ли забелязват откъде иде опасността.
  • 15 Иванов

    7 10 Отговор
    Аз се радвам, че москалите четат бг сайтове. Много пъти след наши реплики Захарова отговаря, но все пак ние сме си тяхна губерния и само смъртта може да ни раздели, разбира се за съжаление. На Москал му е нужна България като въздухът и водата за да имат коридор до Сърбия. И за нищо друго! А това, че са се впили като някой кърлеж и изсмукват кръвта на нашата икономика чрез Лудойл дето 20 години уж работи на загуба, а реално ни краде и последните левчета от джоба, това за тях си е феодално крепостно право. Иначе не били варвари. А какви са? Какви? Варвари над варварите!!!

    Коментиран от #16, #24

  • 16 НКВД

    9 5 Отговор

    До коментар #15 от "Иванов":

    И как точно България ще попречи на руснаците да стигнат до Сърбия ако реши да не дава коридотр?

    Коментиран от #17

  • 17 Иванов

    6 4 Отговор

    До коментар #16 от "НКВД":

    Ми като предишния път.

    Коментиран от #19

  • 18 Бесен Язовец

    8 7 Отговор
    Стига моле сте ни занимавали с тази ревла, ден не минава без да ревне нещо !

    Коментиран от #20

  • 19 НКВД

    8 5 Отговор

    До коментар #17 от "Иванов":

    Предишния път руснаците не са искали коридор! А за Сирия имаха алтрнативен маршрут и защото соп... а в президентството се прави на отворко затова сега се плаща и скъпа газ!! Кой се наигра ние или руснаците?

    Коментиран от #23

  • 20 ОMG WTF

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Бесен Язовец":

    Измисли си ник като моя OMG WTF зарежи го този!
  • 21 Kcaniba

    3 8 Отговор
    сороснята се напишква русофобски

    Коментиран от #22

  • 22 Д-р Дулитъл

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "Kcaniba":

    Ей го тоя лоботомик Kcaniba . Аве пич , ти така си се родил или някаква авария си преживял.

    Коментиран от #27

  • 23 Иванов

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "НКВД":

    Ние не сме играли никакви игри, а газът е скъп защото тези, които са го пазарили са си поискали и взели\вземат висока комисионна. Заради това е висока цената. Ако аз пазарех цената, тя щеше да бъде една от най- ниските в Европа защото нямаше да поискам или взема и една копейка за себе си. И такива хора като мен има много в България, ако и долна измет да ни мачка в тинята, ние сме тук и ще възродим страната си!
  • 24 стоян

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "Иванов":

    Много точно си ги описал нашите 50 годишни поробители -БРАВо
  • 25 многострадалния

    1 2 Отговор
    Русия защитава Европа, а не Украйна
    Така трябва да изглежда правилното заглавие !
  • 26 Иво

    3 1 Отговор
    Пак почва да понамирисва на мераците за освобождаването на братските славянски народи !А някой да ви е канил? Или молил ?
  • 27 Хер Отто Флик

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Д-р Дулитъл":

    Аварирал е като дока на кузя! Мозъка му отдавна е на дъното на океана от боярьшник и самогон!
  • 28 българче

    2 0 Отговор
    кога ще се освободим от "освободителите"?
  • 29 Жеков

    3 2 Отговор
    Обърнете внимание русия искат да превземат руските градове ами много ясно че ще ги превземат нали са руски и украйна каде е тръгнала с три боини кораба да превземат русия ли е превзеха я сега защо реват

    Коментиран от #30

  • 30 Хер Отто Флик

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Жеков":

    Жеков, ходил ли си в Мариупол? Знаеш ли колко е "руски"? Събориха всички паметници на Карл Маркс, Ленин, Жданов (града преди се е казвал Жданов) , изтриха всички имена на улици свързани с Русия... И ако на центъра на града се опиташ да заговориш някой минувач на руски, може и да ядеш мариза, ако не уточнил, че си от България!
  • 31 СЪДИЯТА

    1 2 Отговор
    РУСИЯ ТРЪГНЕ ЛИ,НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ. ДА СЕ БЛАГОДАРЯТ,ЧЕ ПУТИН УПРАВЛЯВА И ДЪРЖИ ЗДРАВО ВОЛАНА. АКО БЕШЕ ЖИРАНОВСКИ,ДОСЕГА ДА ГИ Е ПРЕМАЗАЛ УКРАИНЦИТЕ.

    Коментиран от #33

  • 32 Усмивката

    1 0 Отговор
    Въй.....това звучи доста зловещо и обезспокоително за България.Като припомним ,че в България 20% от населението е от дивашки етност и варварски ,.Да вземе да се обърнем за помощ към червеноармейска Русия.....Я, как го беше казал Левски....че...„Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”
  • 33 Усмивката

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "СЪДИЯТА":

    И да я превземе, колко време може я задържи.Има ли народ който рано или късно да не се освободи.Насилието поражда само насилие.Имаш ли представа каква гражданска война би се разразила.Това не ти е Чечня.Държавата Украйна трябва да я има .Иначе бъдещите събития заплашват както Европа така и светът.Русия на милиардерите водят войната.А не руснаците.Те са само в употреба на зловещите планове на тази алчна престъпна прослойка,която няма нищо общо с прокламации за мир.
  • 34 стоян георгиев

    1 0 Отговор
    захова ,що не погледеш собствената си държава ?украина спрямо вас са си направо демократи.

    Коментиран от #35

  • 35 Стоене, колко си благороден !

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "стоян георгиев":

    Нъл тъй ве м/йна ?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания