Last news in Fakti

6 Декември, 2018 14:47 2 978 6

Путинмобил за вилата

  • aurus-
  • senat-
  • комби-
  • виртуален тунинг

Унгарският дизайнер Тамаш Самок, по-известен като двигател на студиото за виртуален тунинг X-Tomi Design, показа как би изглеждало комби на базата на Aurus Senat. Проектът за Единна модулна платформа "Кортеж" не предвижда модел с такава каросерия, но това изобщо не означава, че някое ателие не би се захванало с такъв проект срещу подобаващо заплащане.

Лимузината Aurus дебютира пред публика по време на поредната церемония по встъпване в длъжност на Владимир Путин. Седанът Senat бе показан няколко месеца по-късно на изложението в Москва.

Автомобилите от проекта "Кортеж" се оборудват с хибридна силова установка с мощност 598 к.с., съставена от 4.4-литров V8 с два турбокомпресора. Международният дебют на Aurus ще се състои на автосалона в Женева през март догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    8 10 Отговор
    катафалка за вилата
  • 2 Усмивката

    8 10 Отговор
    Ще върши работа ,кога се наложи бързо да се изнася от Кремъла,кога го гонят укрите
  • 3 тъпанар

    11 8 Отговор
    Тези (руснаците) направиха една лимузина, и опищяха цял свят с "уникалната" си кола. За има-няма 60 години успяха да сглобят нещо. Вярно, има и чуждестранни компоненти. Леко пооткраднаха по малко от всички премиум марки, но кой не го прави. Списание Зарульом ще има материал за възхвала на Руския гений поне за още 30 години напред.

    Коментиран от #5

  • 4 AUDI

    5 6 Отговор
    Тук с това нещо от Ролс Ройс биха видяли евентуално ако решат да правят комби или фейс на Кулинан-а, щото то не е "краден" дизайна въобще :D ушнка и автомобилостроене е като нига-скиор
  • 5 Един човек

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "тъпанар":

    А в България какви коли правят, че решаваш, че имаш право да плюеш по чуждив и усилията?
  • 6 Метгонтан

    0 0 Отговор
    Ма на Путюхин по интернет всичко му правят , то не са проекти Кортежи , то лазерни оръжия , то космически войски , то утразвъкови капани за мишки , то летящи таксита то голяма работа тва майка раша бе. Интересно що трафика на емиграцията е в обратна посока? не съм чул някой от путюфилите да забегне на иЗток..... не разбирам тая мантричка