Last news in Fakti

12 Декември, 2018 16:17 2 475 13

Шест години затвор за убиеца на Мартин Чикалов

  • мартин чикалов-
  • петър здравков-
  • балетист

На първа инстанция присъдата на Здравков бе за девет години, но срокът ѝ беше намален с една трета

Шест години затвор за убиеца на Мартин Чикалов - 1
Мартин Чикалов

На шест години затвор беше осъден Петър Здравков, който на 10 септември уби с колата си на пешеходна пътека във Варна балетиста Мартин Чикалов.

На първа инстанция присъдата на Здравков бе за девет години, но срокът ѝ беше намален с една трета, след като той призна вината си.

Колеги на Мартин Чикалов казаха, че не са удовлетворени от срока.

„Може би законодателно трябва да се помисли за процедурата със съкратеното следствие. Тя оставя привкус на неудовлетвореност от страна на пострадалите. Все пак съдът осъди подсъдимия на срок от 9 години“, заяви изпълняващият длъжността окръжен прокурор на Варна Радослав Лазаров, цитиран от БНР.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайко Байко многознайко

    10 0 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи.
  • 2 Зайко Байко многознайко

    8 0 Отговор
    Като почнете от преформатирането на външният ни дълг от юпитата на Мадридското цукало и стигнете до решенията на Тиквоций Едно за Южен поток. Сега се получи, както в поговорките: "Сетила се Мара да се побара" и " Късно е либе за китка". Докато в управлението седят родоотстъпници, така ще е. Нямам нищо против Премиера да има острови и къщи по света, ако народът ни живее добре, ненаситните грабещи довели ни до просешка тояга, не могат да разберат, че няма ли народ и те са обречени. Дядо ми Мъдрият заек казваше скедното:" Народът е, като стадо овце, стрижи, го, дои го , но му давай да яде, започнеш ли да го щавиш , ще останеш без стадо и си обречен на глад".
  • 3 Спас

    12 0 Отговор
    Жалко! Няма справедливост в този живот!
  • 4 Sky-blue

    15 0 Отговор
    Поредната подигравка 6г.и след 2г ще го пуснат и ще си кара с фалшива книжка и всичко е точно според съда кой знай на кой боклук е син и гледат да го измъкнат скапан народ съжалявам за момчето бог да го прости
  • 5 Стогодишен

    9 0 Отговор
    Трябва да му дадат сто години
  • 6 НРБ

    10 0 Отговор
    6 години? ???? Толкова ли струва човешкият живот в България ??? Карал без книжка , с висока скорост, убил човек...три тежки провинения пред закона и.....6г !!!????? Това никъде го няма в Европейска държава...жалко за младият живот отишъл си заради безумието на един тъп и безотговорен човек !!!!
  • 7 гост шофер

    4 0 Отговор
    Пресичане на пешеходна пътека тип зебра.Спираш оглеждаш се и ако не преминава автомобил пресичал.Човешкият живот е един.
  • 8 АМАН ОТ БОКЛУЦИ

    8 0 Отговор
    Е това вече на нищо не прилича да му *ба майката! Без книжка , Със кокаин в кръвта ,
    Със 77 км.ч и на пешеходна пътека извършва умишлено убийство и му дават 6 години защото си признал! Ами ,че да вземем ония 240 прасета дето са във "кочината" да ги утрепем, после да си признаем и да ни дадат по 6 години и да се свършва със този цирк .
  • 9 Иван

    6 0 Отговор
    Изроди
  • 10 Нострадамус

    3 0 Отговор
    За този БОКЛУК, трябва смъртно наказание или доживотен без право на замяна...какви 6 години?
  • 11 Марони

    2 0 Отговор
    Откога на"подкупил"се вика признал?Нали е бил на местопрестъплението,какво да признава,очевидното ли?
    В БГ всички казуси се решават според парата,а не според закона и морала.Колкото са по-малко хора в затвора,повече ще има в гроба!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.