14 Декември, 2018 10:20 1 885 2

Три автомобила горяха рано тази сутрин в Благоевград

  • пожар-
  • благоевград-
  • коли-
  • автомобили

Fiat, Mercedes и Audi са засегнати от пламъците

Три автомобила горяха рано тази сутрин в Благоевград - 1
Снимка: БГНЕС

Три автомобила горяха рано тази сутрин в Благоевград. Сигналът за горящите автомобили е подаден от ул. "Броди" в жк. „Струмско“ малко след 4 часа.

Напълно изгорял е Fiat, огънят е засегнал паркирания до него Mercedes, най-леко е засегнато Audi. Пожарът е гасен от екип огнеборци, възможен е умишлен палеж.

"Издокараха ни за Коледа”, тюхкаше се един от собствениците на горелия автомобил.

Оглед на местопроизшествието от следователи от Второ РПУ бе извършен към 6 ч. тази сутрин, снети са показания както от собствениците на горелите автомобили, така и от живущите в района.

След близо 45 дни пауза, отново опожарени автомобили в областния град.

Според живущи в района зад единия автомобил имало шише, миришещо на запалителна течност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    4 0 Отговор
    Евалата на огнеборците нищо не са направи ли? Ама нали тук е така и полицайте дошли да видят какво става че и те да погледат сеир. Трагедия.
  • 2 възможно е!!!

    0 0 Отговор
    Полицаите ако са мъжкари ще понатиснат леко собственика на запаления автомобил, за да плати обезщетението на другите три пострадали автомобила. Така и така ще вземе парички от пълното автокаско.