Last news in Fakti

15 Декември, 2018 07:00 16 208 3

Вашият хороскоп за днес, 15.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Водолеите ще са спокойни и уверени днес, Везните - доста сериозни

Вашият хороскоп за днес, 15.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко несериозно се отнасяте към важните неща днес, а това може да е много вредно. Вземете се в ръце и действайте както трябва. Телефонните разговори може да ви дойдат малко в повече и дано сметката ви друг я плаща.

Телец

Ще имате достатъчно хъс да свършите дори и немислимото. Гледайте да не изпадате в дългове, а да ги разчистите. Доста рязко ще действате, но може би това е единственият начин да направите нещата.

Близнаци

Днес ще се тормозите от съвсем прозаични неща, дали ще ви стигнат средствата за това или онова и най-вече за новогодишните празници. Вложете повече въображение и направете някои от подаръците със собствените си ръце – хем ще сте оригинални, хем няма да ви струва толкова скъпо.

Рак

Днес трудно ще се разбирате с околните и ще ръсите взаимни обвинения. Не се задълбавайте прекалено в неща, без които можете да минете. Случайно изтървана фраза може тотално да промени деня ви, така че – ослушвайте се.

Лъв

Днес си струва да се вслушате в мнението на околните, особено за въпроси, касаещи красотата. Състоянието на финансите ви е в пряка зависимост от способността ви да мислите бързо и да решавате на момента. Не търсете грешките в другите.

Дева

Имате сериозни амбиции да постигнете нещо наистина значимо. Никой не може да ви спре, по какъвто и да било начин, освен самите вие. Не се разпилявайте в разнищването на подробностите, гледайте по-глобално на нещата.

Везни

Днес ще сте доста сериозни. Каквато и цел да си поставите, нищо няма да ви спре пред осъществяването й. Добре би било поне да не сте прекалено сериозни, когато се забавлявате.

Скорпион

Живейте според максимата - нищо не е по-ценно от днешния ден.Възползвайте се максимално от ресурсите, които ви се предоставят.И неотклонно следвайте целта си.

Стрелец

До обяд ще ви е трудно да се концентрирате, но следобед ще сте като навита пружина. Ще се почувствате бодри, изпълнени със сила и готови да покорите целия свят с идеите си. Ами, просто не се отказвайте, а действайте и няма да съжалявате.

Козирог

Ще държите всичко да ви е наред и това може малко да поизнерви обстановката. Важно е да не се нервирате за дреболии и да се радвайте на красивите неща, които са около вас.

Водолей

Днес ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да ви се иска да ви закачат много много. Сериозните разговори ще ви отегчават. Помогнете на някого, без да се афиширате, ще се почувствате по-добре, ще ви стане по-леко на душата.

Риби

Днес успешно бихте могли да рекламирате себе си и не само. Не издребнявайте в любовните отношения, това може да ви струва скъпо. А иначе късметът ще е с вас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    0 1 Отговор
    Влюбих се във Ве-Ма!!!:):):)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 месара

    1 2 Отговор
    не правете нищо преди да прочетете какво са казали звездите! :)