14 Декември, 2018 21:29 4 286 3

Трима братя пребиха мъж посред бял ден в Крумовград

  • побой-
  • братя-
  • крумовград

Пострадалият бил прегледан във Филиала на спешна помощ в града и освободен

Трима братя на 18, 28 и 29 години са задържани в Районно управление на МВР-Крумовград за хулигански действия. ОДМВР-Кърджали.

Около 15 часа вчера на ул. „Христо Ботев“ в града мъжете видели 27-годишен мъж от село Орех, с когато един от братята имал предишно спречкване, по което е образувано досъдебно производство. Случайната среща прераснала отново в разправия и братята нанесли побой на опонента си.

Пострадалият бил прегледан във Филиала на спешна помощ в града и освободен, а извършителите на хулиганските действия задържани за срок до 24 часа в полицейското управление.

Материалите по случая ще бъдат внесени в съда за налагане на административно наказание по Указа за борба с дребното хулиганство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно имената им са

    27 6 Отговор
    осман,асан и орхан?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.