14 Декември, 2018 22:00 11 863 9

Тя е най-високоплатеният модел в света

  • кендъл дженър-
  • форбс-
  • модел

Кендъл Дженър е заработила 22,5 милиона долара през 2018 г.

Тя е най-високоплатеният модел в света - 1
Снимки: БТА/АР

Кендъл Дженър е най-високоплатеният модел през 2018 г., според годишната класация на сп. Forbes.

Двадесет и три годишната дъщеря на Крис Дженър и Кейтлин Дженър, известна по-рано като Брус Дженър, бе коронясана като най-високоплатения модел през 2018 г., след като заработила 22,5 милиона долара през 12-те месеца преди юни т.г.

Списанието уточнява, че значимите доходи на Кендъл са свързани с договорите й с големи брандове, като "Есте Лаудер", "Адидас" и "Калвин Клайн".

Тя е най-високоплатеният модел в света

На второ място е русата красавица Карли Клос, която е спечелла 13 милиона долара благодарение на партньорството си със "Сваровски", "Адидас" и "Ауей".

Третото място поделят Криси Тийгън и Роузи Хънтингтън-Уайтли, които са спечелили по 11,5 милиона долара. Доходите на Тийгън са свързани с ангажирането й със създаване на линия готварски съдове и с пускането на втората й готварска книга, а тези на Хънтингтън-Уайтли - с пускането на нейно собствена линия бельо, гримове и парфюми в партньорство с "Маркс енд Спенсър".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ненаситния ееб-стоп

    12 35 Отговор
    Тази става за лашкане отзат.Ако наистина е богата и ако ми даде някоя паричка ще и изям лайното👅

    Коментиран от #2

  • 2 Drittes Reich

    36 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ненаситния ееб-стоп":

    Яж, яж.

    Коментиран от #3

  • 3 Ненаситния ееб-стоп

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Drittes Reich":

    Много поздрави на колежките ви💏
  • 4 ЗМЕЙ ГОВНЕЙ

    16 4 Отговор
    Тази е една от сестрите Кардашиян най лачената Кардашиян още не е дояла печения вол и е слаба
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кръст

    11 2 Отговор
    Топ моделите в Америка са все екзотични деца на имигранти напоследък. Визирам сестрите Кардашиян - Кендъл и Кайли (арменки), сестрите Хадид - Белла и Джиджи (арабки), сестрите Делевингне - Кара и Попи (италианки). И все по двойки ги лансират. Иска им се и негърки да пуснат в циркулация ама не са се родили още, та не бих се изненадал ако започнат масова промивка на мозъците докато такива като Винъс и Серена Уилямс ни станат симпатични. Сексуална революция и социално инженерство. Как да се спрат като в момента в който хората се осъзнаят евреите се оттичат в обратната канализация. Историята не лъже.
  • 8 да е жива и здрава!

    3 4 Отговор
    На кого му пука?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.