14 Декември, 2018 13:40 3 547 3

Невидимо зарядно за смартфон (ВИДЕО)

  • индуктивно зарядно-
  • смартфон-
  • archon
Невидимо зарядно за смартфон (ВИДЕО) - 1

Иновацията се нарича Archon и представлява безжично зарядно устройство, което може да се монтира под маса или бюро например. Мощността му е достатъчна да зареди лежащ на плота смартфон.

Невидимо зарядно за смартфон (ВИДЕО)

Концепцията е удобна и практична. Авторите на проекта споделят, че мощността на устройството е толкова голяма, че може да са монтира и под стъкло, пластмаса, гранит и дори под кварцови покрития. Планира се апаратът да бъде пуснат в продажба в две версии.

Невидимо зарядно за смартфон (ВИДЕО)

Първата ще може да се монтира под стандартни мебели с дебелина на плота до 25 мм, а втората - под плотове с дебелина до 35 мм. Иновацията може да се използва за всички смартфони с функция за индуктивно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неграмотник

    11 1 Отговор
    Още по бързо ще се развие тумор в мозъка
  • 2 незнайко

    1 1 Отговор
    АЩЕ ЕДИН РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ВИСОКОЧЕСТОТНИ ВРЕДНИ ЗА ЧОВЕКА ВЪЛНИ !!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.