16 Декември, 2018 01:00 1 637 0

Перес към Солари: Сдобри се с Иско!

  • перес-
  • солари-
  • иско-
  • отношения-
  • изглаждане-
  • реал мадрид

Президентът на Реал Мадрид иска нещата между двамата да се изгладят

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не е никак очарован от напрежението около доскорошния любимец на феновете Иско. Халфът не се ползва с доверието на новия наставник Сантиаго Солари, а когато все пак получи възможност да играе, е бледа сянка на самия себе си. При позорната загуба с 0:3 от ЦСКА (Москва) преди няколко дни той дори си позволи да обиди привържениците, които пък го освиркваха при всяко докосване до топката.

Футболният и баскетболният отбор на Реал се събраха на традиционната коледна вечеря, на която Перес е използвал възможността да поговори с Иско. Босът на кралския клуб е уверил испанския национал, че той продължава да е важен за Реал и на него ще се разчита. Перес е разменил няколко думи и със Солари, от когото е поискал да намери начин да извлече най-доброто от Иско.

Въпреки че е ядосан от слабото представяне на отбора през сезона, Перес е предпочел да запази добрия тон и да не критикува футболистите. Той се надява с победа в предстоящия мач с Райо Валекано Реал да замине в добро настроение за Световното клубно първенство, където единствената цел е спечелването на трофея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА