Last news in Fakti

15 Декември, 2018 13:26 1 705 0

Трансферна война за бивш играч на Левски

  • гари родригес-
  • левски-
  • галатасарай-
  • щутгарт-
  • оферта

Щутгарт предложи 10 милиона евро за услугите на Гари Родригес

Една от бившите звезди на Левски Гари Родригес блести с изявите си в Галатасарай, но скоро може да заиграе в някои от големите първенства на Стария континент, твърди турският вестник „Фанатик“.

Според изданието за национала на Кабо Верде има истинска трансферна война, а сред най-заинтересованите клубове за привличането му са Щутгарт от германската Бундеслига и Нюкасъл от английската Висша лига.

Вече има и първа отправена оферта, а тя е от немския тим. Швабите предложили 10 милиона евро с намерение да си осигурят услугите на Гари Родригес още през зимния трансферен прозорец. Грандът от Истанбул обаче нямал намерение да започва разговори преди идното лято и за по-малко от 15 милиона евро.

Гари Родригес игра за Левски през 2013 и 2014 година, след като „сините“ го бяха привлекли от испанския Елче за 1 милион евро. След това крилото премина в ПАОК (Солун) и оттам в турския колос за по-големи суми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА