15 Декември, 2018 19:49 2 224 24

"Дръзки" се завърна от мисия

  • дръзки-
  • фрегата-
  • мисия

Командващият Военноморските сили на България вицеадмирал Митко Петев поздрави екипажа

"Дръзки" се завърна от мисия - 1

Във Военноморската база в Бургас акостира фрегата „Дръзки" след поредната си успешна мисия.

В продължение на 40 дни моряци патрулираха край северните брегове на Африка. Командването на постоянната група кораби на НАТО в Средиземно море е дало висока оценка на българския екипаж за извършените проверки на кораби и патрулиране край бреговете на Либия и Сирия.

Командващият Военноморските сили на България вицеадмирал Митко Петев поздрави екипажа и обяви, че следващата година флотът ще се сдобие с нов модерен патрулен кораб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морук

    11 5 Отговор
    До болшевик ли е бил

    Коментиран от #2

  • 2 сигурно

    15 6 Отговор

    До коментар #1 от "Морук":

    но се е върнал щото му свършили дървата а платната били по обществена поръчка!
  • 3 Спиди Гонзалес

    21 3 Отговор
    То друга няма да посрещат единствената в нашия флот е това 40 г. корито дар от Холандия!

    Коментиран от #7, #11

  • 4 ТОЧКАТА

    16 2 Отговор
    ...върнал се!!!?О , ЧУДО....
  • 5 Обикновен Бг

    12 2 Отговор
    Върнал се е безпрепятствено, робите на греблата били много уморени от гребането, а катапултите били смазани с мас.
  • 6 Джигит

    17 3 Отговор
    Само да си знаете това корито гълта по 400 хил лв. на 24 часа от бюджета когато е на вода някъде!

    Коментиран от #10, #23

  • 7 вече е над 50г и не от Холандия

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Спиди Гонзалес":

    а от Белгия

    Коментиран от #9

  • 8 Морски

    8 2 Отговор
    Как ще се сдобие с нов патрулен кораб след като няма обществена поръчка? Пак са измислили някоя схема да купят да речем от американците някоя стара бракма 18та ръка за няколко стотин милиона
  • 9 Спиди Гонзалес

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "вече е над 50г и не от Холандия":

    Не по врат а по шия!
  • 10 Морски

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Джигит":

    Е... - Това е преувеличено! Един голям кораб. - Повтарям голям! - В пъти по- голям гълта на ден до 5 тона гориво. Като се има в предвид размера на нашите стари фрегати, подозирам, че максимума който може да охарчи е около 1 тон. Съмнявам се режийните да докарат остатъка до 400 хил.
  • 11 Порно

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Спиди Гонзалес":

    От Белгия е, и не е подарък , а платихме скъпо за 4 фрегати , уж ремонтирани , ама се наложи едната да я разглобят за части на другите
  • 12 Азсз

    8 1 Отговор
    Честито, морячета, догодина ще имате нов кораб . Как я карахте до Африка, на плаж? А тука няма кой да разстрелял поне една крадлива маймуна,по къщи и пазари? А новия кораб с розови каюти ли ще е? А фуражките от МВР не ни дават сами да линчуваме крадци щото ,,обичат,, България. Надявахме се поне фуражките военни да се сетят, че са българи и за какво е създадена БА, но явно под капките нещо не функционира. Сега можете от догодина и кенгурчета и гаджета да вземате с вас, новите кораби са луксозни.А като се върнете, българи няма да има . И поздрава ви ще е с Здравейте европейци!, а вие ще ревете Служим на НАТО, долар и чичко Сорос. Добре дошли у дома си, чужди лакейчета . Сега варненските и бургаските гларуски ще ви нападнат. Радвайте им се докато ги има, че пернишките наводняват Европа, а Винету и тайфа ги интегрират усърдно...Дано някоя фуражка прочете тези редове, че може и да се замисли какво ги вършат... Геноцид към нас българите .
  • 13 Onq s konq

    6 6 Отговор
    Ай стига сте ривали притрябвало му на света да има българи

    Коментиран от #14, #15

  • 14 българон

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Onq s konq":

    Аз съм фен на Алгебрата. По твоята логика, щом не му трябвам на света, значи и на мен света не ми трябва.От теоремата за реципрочно те дробни еквиваленти и други аксиоми така излиза. Щом ние българите не трябваме. На света, и те, останалите не ни трябват, според твоята логика? Ами тогава да отричам света, и евреи, латино, африканци, индуси, гофри, сиви, дзети, рептилите, аллиенс, таурус, вайнакос,.. . и другите .
    . и сме квит в уравнението, добре ли е?
  • 15 Антихрист

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Onq s konq":

    Само ще ти кажа, че заради такива като теб и до сега съжалявам, че не взривиха тази звезда. Такива като теб не трябваше да се раждат. А сега е късно, иска ми се доброто да оцелее.Но умирам от яд, че не взривиха тая звезда отдавна. Нямаше да ви има злото като теб. Но никой не е безгрешен.И да се Кая вече е късно. Иска ми се свестните хора да ги има , а злото да изчезне.
  • 16 Ventura

    9 0 Отговор
    Като чуеш как звучи, КОНТРА АДМИРАЛ да се спукаш от смях. Какви са
    тези лапни-паричковци,
    една Гимия,пет Танка, два
    Изтребителя( в ремонт) една шепа войници, и стптици Генерали, Адмирали
    и темподобни клеконкьовци
    на държавна издръжка.!
    Излишни разходи за немащо
  • 17 Българина

    5 0 Отговор
    Един кораб имаме и пет адмирали!

    Коментиран от #18

  • 18 Обикновен Бг

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Българина":

    То да бяха само те добре, ама не са. На 3 войника от киито 1 е жена и е в майчинство има 3 генерала, 6 полковници, 16 подполковници, 32 майора, и това само в сухопътните. Освен 5 адмирала имаме и контраадмирали, имаме и командващ на подводният НИ флот, макар че нямаме подводен флот, последната подводница отдавна я дадоха за вторични суровини. А по границата с Турция имаше стотици дотове и бункери от немски танкове от 2 световна война, и много Т-34 вкопани в земята и скалите, ОБАЧЕ като се разбра, че немските танкове Панцер са рядки и колекционери плащат за тях по 34000 евро, познай военните ни офицери призовани да пазят родината, КАКВО НАПРАВИХА, изкопаха всичките Панцери и ги натовариха на влакови композиции за Германия. ДА ЗАЛЕБВТ С НЯКОЕ ЕВРО. И това го даваха по телевизията ДАЖЕ. ЗА МЕН ЛИЧНО ИЗРАЗА - ОФИЦЕР Е СИНОНИМ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОДМАЗВАЧ И ПОДЛОГА, ВИДЯХ ГИ В КАЗАРМАТА КАКВИ СА. А ВЪРХОВАТА ПОСТЪПКА НА СЛУГИНАЖ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ОФИЦЕРИ БЕШЕ КОГАТО ИВАН КОСТОВ ДАДЕ НА ТУРЦИЯ 100 МЕТРА В ДЪЛБОЧИНА ПО ЦЯЛАТА НИ ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ ОТ НАШАТА ЗЕМЯ, А ТЪЙ НАРЕЧЕНОТО НИ ОФИЦЕРСТВО САМО МУ ЦЕЛУВАШЕ ЗАДНИКА.

    Коментиран от #19, #24

  • 19 Българина

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Обикновен Бг":

    Така е!!!
  • 20 Българина

    2 0 Отговор
    Много е смешно вече да си офицер!Офицери хиляди,войници няма!Лапане на кинти!
  • 21 SAAB

    2 0 Отговор
    Какви са тия вицеадмирали.......на две гемии и три надуваеми лодки / подарък / ? Или щом и бодигарДо е гИнИрал що не ...:)
    След Бранимир Орманов всичко е шлака .....в тоя "флот " :)
  • 22 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 0 Отговор
    За риболов ли е бил?хахаххаах
  • 23 незнайко

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Джигит":

    Случайно да не сте служили на ДРЪЗКИ ? Ако сте нямаше да напишите тази безсмислица . Точна защото ДАЖЕ на сте служил сте го написал !!!
  • 24 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Обикновен Бг":

    ( А ВЪРХОВАТА ПОСТЪПКА НА СЛУГИНАЖ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ОФИЦЕРИ БЕШЕ КОГАТО ИВАН КОСТОВ ДАДЕ НА ТУРЦИЯ 100 МЕТРА В ДЪЛБОЧИНА ПО ЦЯЛАТА НИ ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ ОТ НАШАТА ЗЕМЯ. Някой чувал ле е за такова нещо ???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове